Nekem bejött, hogy Megumi múltjáról is megtudtunk dolgokat.
Én se tudom néhány szinkronhangnál miért jön ez a "szü" de érdekes mindenképpen
Lehet Bastion átkerültél egy másik dimenzióba
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Nekem bejött, hogy Megumi múltjáról is megtudtunk dolgokat.
Én se tudom néhány szinkronhangnál miért jön ez a "szü" de érdekes mindenképpen
Lehet Bastion átkerültél egy másik dimenzióba
Köszönöm mindenkinek, aminek köszönhetően magyar felirattal is nézhető ez a rész!
Nekem eddig szimpatikus szereplő Megumi, és kíváncsi vagyok a múltjának a többi részletére is. Valamiért azaz érzésem, hogy a szülei még elő fognak kerülni a történetben.
Amúgy akkor most Maki és Megumi rokonok?
Amúgy akkor most Maki és Megumi rokonok?
Nagyon jó rész volt ez Bár a zene az szerintem lehetett volna jobb is, de az animációval nem volt problémám.
Nagyon menő volt amikor úgymond Megumi "megőrült".
És a részben kiderül egy két információ. Például azzal, hogy Yuuji megette Sukuna ujját ha jól értettem egy pillangó hatást ért el és több átok miatta ébredt fel.
23. rész
Yuuji harca a rész elején Kechizu ellen ki lett bővítve. A mangában Kechizu csak köp egyet, Yuuji kitér, utána megragadja, majd Yuuji elrúgja. 2 oldal + 1 panel volt. Megumi kaszabolását szintén kibővítették. Az nagyjából 3-4 oldal volt a mangában mindenestől, beleszámítva azt a részt is, amikor Nobara még ott volt.
Nincs ellenemre a bővítés, de cserébe ne hagyjanak ki semmit az eredetiből. Nem kaptuk meg Megumi szörfözését a békákon.
Az viszont óriási pozitívum, hogy az őrült arckifejezései maradtak. Már csak Queen Bitch Nobarának kell igazságot adniuk az évadzáróban.
Azt hiszem április 21-én jelenik meg az OST gyűjtemény, vagy legalábbis egy része. A "hivatalos Jujutsu HYPE" háttérzene neve: Your Battle is My Battle
A visszaemlékezés fantasztikusra sikerült.
Az Esou hátán lévő arc kicsit sem lett félelmetes... Viszont kárpótlásul kapott egy "hála a jó égnek!" kategóriájú cenzúrát. A mangában képzeljétek el tangában, duzzad ágyékkal, harisnyakötővel, valamint harisnyával. Háromszoros hurrá a fekete nadrágnak!
A Juju Kószát elvitte az a meginduló, alakzatba rendeződő zene. Bár nem mindegy, hogy Megumit féltették a csajtól, vagy a csajt Megumitól. Yuuji szólhatott volna Sukunának is, hogy a waifuja hűtlenkedni akar, és volt-nincs csaj. Bár az is igaz, hogy Sukuna roppant elfoglalt Yuujin belül.
Ugrás a fórumra: |