Sziasztok! Évek óta olvasom a fórumot, de valahogy eddig sosem vitt rá a lélek hogy én is hozzászóljak a heti fejezetekhez, mivel általában valaki mindig részben, vagy teljesen leírta az én gondolataimat is a heti fejezetről .Viszont lehetséges hogy jövőhéten megkapjuk a könnyes búcsút a mangától, úgyhogy gondoltam hogy most én is írok pár sort. Jaeger gyorsabb volt a hsz-ével, de azért leírom hogy én mire gondoltam .
Én arra gondoltam hogy a végső pillanatban mikor Ichigo új kardja eltört és megjelent a régi zangetsu, (Amire már Jaeger már ezerszer logikusabb választ adott, de hinni akarok a szentimentalizmusban ) az azt is szimbolizálhatja/szimbolizálhatná hogy Bach része, amely ichigoval volt és védelmezte őt,hiába került vissza Bachba akkor is "megszerette" ichigo-t és mellette "állt ki". Elvégre együtt vészeltek át jó pár dolgot, így nem is lenne nehéz elképzelni. Én a fináléra is ezt tudtam volna elképzelni, azt gondoltam hogy ez lehetne az egyetlen "megoldás" egy ilyen overbuffolt fő gonosz ellen.
De hát ember tervez, kubo meg nem úgy írja meg .
Bárhogy is alakul a befejezés, én nem bántam meg soha hogy a Bleachet olvastam. Tudom én is nagyon jól hogy mennyi hibája van és meg is értem hogy sokan miért támadták folyamatosan a sorozatot, valószínűleg most sem kapunk majd egy teljesen kielégítő befejezést, de ennek ellenére képtelen vagyok utálni és azt kell mondanom hogy öröm volt olvasni a mangát és visszagondolni arra hogy azóta én is felnőttem
Csak ennyit akartam. Sziasztok!