Vegitat megint a foldbe tiporjak? A buszkesegenek megint adnak egy jokora pofont? Megprobalja az UI-t de nem fog osszejonni es esetleg kiutik? Na nemar...
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Ha tényleg Speedy Gonzales üti ki az U3 -ból, az tényleg a legalja lenne. Annyira nyugodt és magabiztos Vegeta, nem fogják lehúzni a WC -n a karaktert.
A másik Gohan. Annyira felhypolták a karakterét a gyűjtés ideje alatt, amit viszont mutat, abból kb az jön le, hogy Ő lehet a következő kieső...
Ne aggódjatok, Vegita nem fog még kiesni
A múltkori Dragon Ball Heroesos live streamen 2 kérdést válaszoltak meg a Superrel kapcsolatban. Lehet többet is, de nem jut eszembe.
Az egyik az volt, hogy az UI hamarabb visszatér, mint gondolnánk. Ez be is jött.
A másik pedig az volt, hogy Vegita még nem mutatta meg a teljes erejét. Szóval addig, amíg csak annyit látunk, hogy néha ütöget 1-1 karakterrel és nem csinál semmit, tuti nem fog kiesni és el fog jönni az ő nagy pillanata is.
Gohantól én nagyon várom, hogy csináljon valamit. Buu saga óta nem volt a középpontban, most pedig úgy felhypeolták az elején, hogy muszáj csinálnia valami nagyobb dolgot, vagy csalódás lesz. Bár ugyanez volt Krillinnel is, aztán ő volt az első kieső..
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy Vegita csak itt a Superben tartja közvetlenül a lépést Gokuval, hiszen Z-ben mindig is el volt maradva tőle. Ez az időszak most lehet visszatér pár hónap vagy egy új arc erejéig.
Ugyanakkor attól, hogy első próbálkozásra nem sikerül elérnie, még nem jelenti azt, hogy nem fog Ultrázni a tornán. Messze van még a március.
Van néhány info a V jupmból, amihez nincsenek scanenek , szóval nem megerősített, de több helyen is láttam ugyanezt. Azonban amíg nincs hozzá forrás, senki ne vegye biztosra.
2 harcos elvileg csak úgy el fog tűnni a ringből és ezért állítólag az U4 a felelős. Az U4 csapata 2 új harcossal bővül. (Gondolom ezt úgy kell érteni, hogy felfedik őket).
Toyotaro pedig elhintett egy kisebb dolgot Jiren manga verziójáról, ami elvileg más lesz valamennyire, mint az anime.
Az info YonkouProductions-tól, ő szokta szolgáltatni a scaneket 90%ban.
Dragon Ball Super V Jump January Issue: Toyotaro's Idea. Jiren's reason to fight is...
"I'll be losing this time as well (laughs)
Can you really say that life is fair? (laughs)
It will be different from the anime version
I'll shed just a little bit of light on Jiren's secret
A bogaras találó lenne, hiszen pont az szivárgott ki Damonról, hogy a föld alól támad, "megsemmisíti" magát, majd eltűnik. Lehet így "tüntetik" el a harcosokat. Ma/holnap várható ezeknek a megerősítése/megcáfolása, valamint akár több hír is jöhet. Na meg a manga új fejezetének oldalai és szépen sorban szivárognak ki, ahol már elvileg Jiren is szerepelni fog.
Jiren a mangából:
Érdekesség, de elvileg benne van a mangában, hogy a farok nélkül született U6 Saiyan-ek sokkal fejlettebbek mint a farokkal születettek és könnyebben érik el az ssj szinteket.
Ez jó magyarázat arra, hogy jutottak el egy nap alatt ssj1-ből ilyen messzire az U6-osok.
Ez jó magyarázat arra, hogy jutottak el egy nap alatt ssj1-ből ilyen messzire az U6-osok.
Sztem erre nincs magyarázat. Értem én hogy gyorsan fejlődnek stb, és hol a taktika, a több éves tapasztalat? Á...
Sztem a reális az, ha fúzióval Goku SSJ3 szinten, kicsit talán fölötte kéne lenniük.... Ennyi. RAGE módban a csaj meg max Blue közép-felső szint.
Hát igen én már hetek óta azt kritizálom és vetem fel amit Kzo írt.
De hát a hisztink már csak nem fog olyan sokáig tartani mert csak kiesnek (kikapnak). És hát utána már nem igen lesz olyan nagy fejlődés. Ha csak nem majd a folytatásban amikor visszatérnek. Mivel szerintem biztos vissza fognak térni. Csak ők a kedvenc tanítványok. Mind Vegitának mind Gokunak.
Az meg hol van benne a mangában hogy az U6 fejlettebbek farokkal mint a nélkül? Amúgy annó az animében még mint ha úgy említették volna hogy az U6 csillagharcosaiknak tán nincs is, mert amikor Gokuék említették a farkat Cabba még meglepődött. Mint ha nekik nem is lenne. Itt is egy jó kis különbség a manga és anime között.
Sztem erre nincs magyarázat. Értem én hogy gyorsan fejlődnek stb, és hol a taktika, a több éves tapasztalat? Á...
Sztem a reális az, ha fúzióval Goku SSJ3 szinten, kicsit talán fölötte kéne lenniük.... Ennyi. RAGE módban a csaj meg max Blue közép-felső szint.
Tanulj meg elrugaszkodni a megszokottól!
Esetleg objektíven szemlélni a dolgot. Nem nehéz....
Komolyan meg hetekig, hónapokig menni fog a hiszti a U6 saiyen ek tempója miatt?
Nekem sem volt a kedvencem a hátbizsergetés, de mikor is volt az? Már vagy 20+ része. Nem lehet mit csinálni vele, így találták ki, ez van.
Viszont nekem az nem volt szimpatikus, amikor olyanokért is szidták már őket, amik meg sem történtek. Emlékszem hányan kiakadtak világszerte, hogy elérik a Blue-t meg az SSJ3-at, amikor ilyenekről szó sem volt, maximum tippeltek rá páran.
A manga spoilerek is jöhetnek ide? Úgy látom a mangának nincs külön spoiler topicja, meg szerintem felesleges is lenne nyitni, ha már itt van ez.
Bra hasonlóan jön a világra mangában is, mint az animeben:
Az u6 saiya-jinek gyors fejlődése nekem se tetszett igazán. De igaz, hogy nem akkor láttuk a Z-t amikor eredetileg vetítették japánba és később se halottam senkitől se hogy Gohan, Goten, Trunks mért ilyen erősek. Mert érdekes senkit nem zavart, hogy Gohan 10-11 évesen elérte az ssj2-őt. Sőt inkább mindehonnan az folyik, hogy azt a fajta Gohant szeretnék visszakapni mert ott volt a legbrutálisabb. Aztán ott van Goten és Trunks, 7-8 évesen érték el az ssj szintet és semmi olyan behatás nem érte őket mint Gokut a namekon ez se zavar igazából senkit. Holott kemény edzéseket nem végeztek ők se. Nem tudom az u6 os saiya-jinek mennyi idősek lehetnek, tuti nem ovodások de ezek után le kell nyelni, hogy ők így fejlődnek.
Ugrás a fórumra: |