Előre is elnézést kérek az Off-ért, ezt most főleg a moderátor(ok)nak írom, jobb megoldást nem találtam, minthogy itt kérdezzem meg: A hozzászólásaimat néha törölni szokták a Spoileres topic-ból, gondolom, mert nem konkrét spoilerekről írok, hanem sajátos véleményemet kifejezem az epizódról, ergó OFF-olok, de itt most lenne egy kérdésem a moderátoroktól: Tehát, ha fejtegetek egy témát, ami ugye mondjuk a Duma topic része lenne, de belefűzök a következő rész előzeteseirből is momentumokat, vagy fejtegetéseket, ami meg ugye már spoiler, akkor azt mégis hova írjam? Egyrészt OFF, mert a saját véleményemet mondom el, másrészt viszont Spoiler is, mert előrefelé tekintek a távolabbi részekre is. Nem tudom, mitévő legyek. Azért írok mindig a Spoileres fórumba, mert nem szeretnék senkinek semmi poént lelőni még véletlenül se, másrészt, úgy veszem észre, az a fórum sokkal jobban pörög a többinél. Nem spoileres topic-ban meg olyan írni, mintha aknamezőn lépkednék. Folyton félnem kell, nem lövök e le semmi poént. Azt se szeretném, ha a hozzászólásaim úgy néznének ki, mint amerikában a vietnámi háború alatti hírek a cenzúrázások után. Fél mondantonként el kéne rejtenem a spoilert, amit bevallok, technikailag nem is tudom hogy kell, nem voltam soha nagy fóromozó. Na mindegy, csak szeretnék érdeklődni, hogy akkor most írjak e bármitlyen saját véleményt is bárhova , vagy inkább tartsam meg magamnak, ha csak nincs valami objektív, kézzel fogható témám