Sajna egy újabb filler epizód, de végül is lehet érdekes, Hagoromo hogyan alapította a Ninshout, de remélem utána mennek tovább.
Az igazat megvallva, annyira nem vagyok fillerellenes, én személy szerint néha még igénylem is. Többek között talán azért, mert szeretek nagyon a részletekig leásni (gyakran túlságosan is) és ez... egy komoly lehetőség. Olykor egész érdekes apróságokra derül fény.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Mi a baj, itachi? Csalódtál bennem, vagy valami más szomorított el?
(És... az a gif, ki nem maradhatott volna, igaz? )
Én tényleg örülök a fillereknek, itt-ott valahol jó is, hogy lehet úgymond húzni az időt. Akkor főleg, ha tartasz a végkifejlettől, ugye. Mert különben se a saját kedvenceim oldalára biccen a mérleg, úgyhogy van is miért. Nem értem, szerintem ha valaki szeret egy karaktert, akkor érdekelheti az a filler is, amiben szerepel, de ezzel biztosan nem csak én vagyok így, sokan odavannak 1-2 karakterért, tehát biztos.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Persze ez így van, normál esetben én is örülök neki, főleg ha a chakra és a ninják eredetéről szól. Csak főleg az utóbbi rész, annyira meghozta a kedvem az animéhez ezzel a király megjelenéssel és animációval, hogy bár mangásként már rég olvastam ezeket, de nagyon várom a kövi részt. Utólag biztos jó kis néznivaló lesz ezekből a fillerekből is, de jelenleg nézném tovább a harcot.
Hah, Naruto már a Shippuuden előtt a fekete listán volt nálam. Viszont ezek után még inkább fogom gyűlölni. Ez valami alattomos terv része nálad?
Ma végig Spoilerkedtem magamnak a 462. részt amúgy. Feldobta a Wikia nekem ezt a képet és azt, hogy mégis hanyadik rész, viszakoztam eddig a pontig attól hogy túl sok mostanában kijött epizódot nézzek de... meg se kellene jegyeznem, hogy a kép után - gondolkodás és önkontroll nélkül pötyögtem is be a Gugliba.
Baromi idegesítő, hogy 3-4 évvel vagyok elmaradva és többnyire tudom, mi fog jönni a vége felé, a köztes részekről meg gyepes fogalmam sincs csak itt-ott.
Nem, az igazat megvallva már a Mangából is spoilerkedtem magamnak, tudom mi lesz Zetsu sorsa, de őszintén szólva büszke vagyok rá és ez, meg a sok áldozat... mindent megért.
Szóval spoilerkedni lehet nekem (az animéből!), ameddig az nem sérti ennek a topiknak a szabályát. Azért... ennyi erővel linkelhetnél cukibb gifeket is a kis Sötétségről azon a rondaságon kívül ott fent, ha már megpróbálsz öngyilkosságba hajszolni, legalább egy kis törődést produkálnál. Lefogadom, hogy az aláírásképem és az avám méginkább arra ösztönözz, hogy szivass, igaz?
Például az előzőből, vagy akárhonnan ahol felbukkant. Egyszerűen imádtam a monológját a 462. részben. Fantasztikus volt, meg az is, amit s ahogy kitervelt. A stílus meg még mindig oltári. Különben még Kaguya is kezd szimpatikus lenni, azt hittem rosszabb lesz.
Na mi lett volna ha manga írója bővebben írt volna az 1000 évvel ezelőtti dolgokról. Akkor senki sem háborogna,h. megint filler. Mert ez kibővíti a mangát és szűkséges lépés.
Voltak rövidebb-hosszabb filler sorozatok, amik indokoltak és indokolatlanok voltak a mangában is.
Ilyen pl. a Gai 8. kapu megnyitása előtti 1-2 fejezetes visszaemlékezős cuccoka, melyek a történet szempontjából nem volt szükséges. Még is bebiggyesztették.
Talán mert egy régi - szerethető karakter volt.
Ott van Obito - Madara kapcsolatának több mint fél tucatnyi visszaemlkezős fejezete, mely a történet szempontjából igenis fontos volt.
Azt is simán elképzelhetőnek tartom, hogy a manga végeztével Kishimoto rádöbbent a sorozat hiányosságára, melyet most ezekkel próbál pótolni.
Sokan - köztük én is - úgy gondoltuk, hogy Kaguya egy brutális erővel rendelkező "fegyver", akit Zetsu irányít. A fillerek miatt ez a nézőpontom 180 fokot fordult. Ennek köszönhetően majdhogynem már-már szimpatizálok Kaguya és Zetsu terveivel, ami 2 évvel ezelőtt, a manga olvasásánál durva ellenszenvet váltott ki.
Tehát etéren igenis indokolt ez a "melléktörténet".
Tapasztalataim szerint (én, aki akkora gonddal ápolja adott karakterhez fűző érzéseit és kapcsolatát/kötődését), az ilyen nagyon is jól jön. Még az ilyet semmitmondó részletnek tűnő dolgok is. Ezzel pedig biztosan nem vagyok egyedül, ugyanis személyesen ismerek egy ilyen téren Hozzám hasonló nyomorult, elborult elméjű "rajongótt" (csak a célpont más). Ő is legalább annyira örül az ilyen kis semmiségeknek.
A fillerek miatt ez a nézőpontom 180 fokot fordult.
Itt meg a másik dolog, amiért én nagy gondot fordítottam régebben is a fillerekre. Mert a legapróbb visszaemlékezések is újabb és újabb információkat is tolhatnak akár eléd, amik bizony hatással vannak rád és a véleményedet is megváltoztathatják. Nem kötelező ezeknek nagynak tűnő dolgoknak se lennie, mégis a legtöbben arra vannak éhezve.
Igazából talán mindezek szolgáltak arra, hogy én ne nyűgként és időhúzásként tekintsek a fillerekre. Végülis a jelen következmény, ha nem tudod mi a kiváltó oka pontosan, félig vak maradsz. Ez engem mindig irritált, mert ezalapján nem tudok rendesen tervezni, teljesebb, kerekebb, összetettebb képet alkotni.
Mindent leírtatok srácok ,max azzal egészíteném ki, hogy nem háborgás van. Én pl. csak megjegyeztem hogy ilyen gyönyörű animáció mellett jobban nézném a harcot, annak megvalósítását. Kaguya két részes története is érdekes volt, Rikudoura amúgy is kíváncsi voltam mindig, szóval nincs ezzel nagy baj.
Én speciel nem a te megjegyzésedre utaltam, teljesen érthető hogy van, aki arra kíváncsi és kevésbé ragadna le pont akkor a részletekben, de sokkal több forrás alatt egyszerűen siralmas, ami a fillerek miatt megy. Azt pedig másnak, nem tudnám nevezni.
A fillerekről csak annyit, hogy ha régen is olyan fillereket adtak volna le mint amilyeneket az elmúlt egy évben akkor nem is lenne olyan vészes a sok filler.
Régen semmi értelmük nem volt külön történetnek sem igen voltak mondhatók és nem is kapcsolódtak a fő szálhoz, na meg semmi újat nem tudtunk meg belőlük. De amik mostanában vannak azok teljesen jók, még akár ha nem tudná az embert hogy nincsenek a főszálban még el is hinné, hogy oda valók.
Szerintem bátran kijelenthetjük, hogy az Itachi Shinden és a mostani Kaguya - Hagoromo fillerek enyhén szólva faszák.
Ezt tucatnyi oldalon skandáljuk más-más szavakkal, mondatokkal.
Volt nem egy ember, aki leírta bármilyen jó is legyen a filler, ő azt nem fogja megnézni, mert filler. Ű döntés há na.
Éppen az ilyen felhasználók miatt tettem azt a javaslatomat - melyre 0 reakció jött rá -, hogy hírírók írjanak 1-2 soros rész ismertetőt az adott epizódról.
Az ilyen klisére, mint az "Itt a heti rész, nézzétek..." A kutya nem kíváncsi rá. Mindenki látja, hogy kit van. Ez felesleges szöveg.
100x többet ért volna pl. "A heti rész, a manga cselekménye szerint zajlik."
Esetleg pár száz emberrel többen cuppantak volna rá.
Talán penge élen táncolok ezekkel a kritizálásokkal, de lazán bevállalom még, ha tiltás is lesz a vége, mert igazam van.
A tapsvihar viszont jár, hogy legalább kitettétek a részt, tekintve, hogy az illetékes projekt vezető nem ért rá. Kezd "csapat" formát ölteni a tendencia.
Igen, 5CP. Vannak nézők között is hatalmas differenciák.
Ahelyett, hogy megpróbáljam leírni ezt az egészet, inkább belinkelek egy fb posztot. Íme: https://www.faceb...mp;theater
Itt a poszt kérdése és arra érkező válaszok a lényeg. Ők csak azért követik a sorozatot mert elkezdték, de érdekelni... hát nem mondanám.