Hit létfontosságú pontokat üt, ezért olyan erősek az ütései. Nem azért mert hihetetlenül erős lenne...
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Kzo írta:
Hit létfontosságú pontokat üt, ezért olyan erősek az ütései. Nem azért mert hihetetlenül erős lenne...
Kzo írta:
Hát igen, azt én is furcsáltam... Mind1, remélem Goku megleckézteti...
Morbyd írta:
Annyira még nem biztos, hogy Goku fog nyeri. Én remélem azért ennél érdekesebb lesz
Kzo Arról még nincs spoiler, hogy Goku fog nyerni vagy sem. Szóval senki nem lőtt le semmit.
Szerintem Goku akkor is túl nagy segítséget kapott azzal, hogy rájöttek Hit technikájára.
Vegita valóban nem olyan rugalmas mint Goku, euu igaz. Sem alkalmazkodásban, sem a harci technikák kitalálásában, de eddig ez annyira nem volt szembeállítva az előző évadokban, mint itt a Super-ben. Ő a kitartásával és a büszkeségével éri el az eredményeit, kizárólag a saját erejéből. Ha megnézitek a Sayian saga-t, akkor láthatjátok, hogy jóval, de jóval erősebb volt Gokunál! Goku már a sokadik kaiokent nyomta el, és éppen-hogy partiban tudott vele maradni....
A technmikák, amik gokut jellemzik, mind tanultak. Spirit bomb, Kamehameha, azonnali átvitel, kaioken, stb...... Szó se róla, mindet kiválóan, azonnal, szinte első látásra elsajátította. Ezért rendkívüli harcos. Nyitott az új dolgokra. Vegita más tészta. Ő a saját gyötremlén és szenvedésein keresztül válik igazán erőssé és találja ki magától az új technikákat. Tulajdonképp azt sem tudjuk, hogy hogyan tanulta őket. Ezt sosem mondták el. A super viszont rávilágított arra, hogy a csillagharcosok harcmodora hasonló, mert Csabinak is ugyan olyan felállása és technikáki voltak, mint neki....
Szerintem ez a Hit-fickó az egyik legjobban kidolgozott főellenségek egyike! Az a nyugalom, ahogy beszél és mozog, egyik főellenségből sem áradt még soha, mint így belőle.Van benne valami vérfagyasztó. Nem hőzöng, nem mond nagyokat, kizárólag a saját tudásának ismerete és az ellenfél megfigyeléséből megállapított tények azok,amelyek a harc közbeni viselkedését jellemzik.
Az erejét még nem tudhatjuk, mert eddig csak vitális pontokat támadt, majd most kiderül, mennyire gyors is és erős valójában! Ha ezer évig megvolt ezekkel a technikákkal úgy, hogy mindenkit meggyilkolt egy pár érintéssel, akkor valószínűleg nem fejlesztette tovább magát és erőben sem olyan nagyszerű. Majd most kiderül.
Rotcsa írta:
Szerintem Goku akkor is túl nagy segítséget kapott azzal, hogy rájöttek Hit technikájára.
Kzo írta:
A polip segített neki, elmondta a nagy helyzetet. De senki ne mtudta neki megmondani, hogy hogyan harcoljon ez ellen. Ezt ő maga találta már ki.
Azért Hitto-t elkönyvelni főellenségnek elég korai. Mellesleg, hogy most hol üti meg, milyen létfontosságú ponton, semmit nem változtat azon, hogy ha gyenge lenne Hitto, akkor nem tudta volna megsebezni Vegeta-t. Ha még fele olyan erős se lenni mint Gokuék (ahogy azt sokaktól hallom), akkor teljesen mindegy lenne, hogy hol üti meg, nem igazán tudná megsebezni őket (na jó, ha szemen pöckölné őket az biztos fájna ). Meg ugyebár Hitto egy sima ütést is be vitt Vegetának, szóval semmiképpen nem lehet gyenge.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Aki olvasta már a spoilereket azt tudja, hogy Goku még a kaioken-t is fogja használni Hitto ellen, más szóval az ssjb nem lesz elég ellene. )
Rotcsa
Pont ezért teljesen más a harcmodoruk, mert míg Vegeta szimplán az erejét fejleszti, addig Goku több téren is.
Mondjuk ez egy adottság h melyikük alkalmazkodik jobban az ellenfélhez, és ebben Goku a legjobb ezt már számtalanszor megjegyezte magában Vegeta is (dermesztő, cell és buu sagában is) és pont emiatt marad alul mindig Gokuval szemben.
Számomra az a furcsa, hogy sokkal több esze van mint Gokunak, mégis nehezebben birkózik meg problémásabb ellenfelekkel szemben.
Hit sztem nem gonosz, Cell is nyugodt ellenfél volt mégis áradt belőle a gonoszság, Hit nem ilyen. Sztem hasonló karakter lehet mint Pikkon, és jól jöhet majd a segítsége egy főboss ellen.
Szerintem azért ne hasonlítsuk már annyira össze a Goku-Frost mérkőzéssel, mert ott akárki akármit mondjon, Goku javában még szórakozni akart és játék közben felmérni az erejét meg más reakcióját. Ha akarta volna Goku is ugyanúgy gyorsan kiüthette volna Frostoat mint Vegita tette. Itt azért más a helyzet.
Amúgy én is azt mondom, hogy leginkább Piccolóra hasonlíthat Hit. Soha nem említették, hogy rossz lenne csak hogy bérgyilkos.
Ugrás a fórumra: |