Kis infómorzsa a filmről.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
lencse írta:
Akik nincsenek benne a témában,lehet nem tudják,de...
A kevésbé kidolgozott karakter dizájn=sokkal jobb animáció,mivel az animátoroknak nem kell animálás közben a karakter részletességére ügyelniük.Én inkább szeretném,hogy kifollyon a szemem az egész film alatt a gyönyörű animációtól,minthogy csak a végső harc legyen jól meganimálva a részletes dizájnok miatt.
deadtom ez egyáltalán nem trehányabb munka és egyáltalán nem lesz könnyebb dolguk, sőt. Neked nem jön be, van ez így, mert sosem tetszhet mindenkinek minden, de attól ez még semmivel sem kevesebb mint a Super, sőt, a mozgás már ebben a pár másodperces összedobott teaserben jobb, mint amilyen a superben valaha volt.
Sajnálom azt akinek nem tetszik, de el kell fogadni, mert bizony ilyen stílusban fog készülni és remélem ha lesz folytatás, akkor az is hasonló lesz és nem megyünk vissza a a Super stílusához.
Ezt azért komoly érvként nem tudom elfogadni. Nagyon mögöttes tartalmat nem kell keresni, egy teljesen más csapat kapta meg a movie animálását és ők más stílusban rajzolnak amire sajnos fentről rá is bólintottak. Csak azért kicsit csalódott vagyok, hogy bucira keresik magukat a DB franchiseal és akkor nem tudják úgy megcsinálni mint a super utóbbi részeit. A színekkel nincs is különösebb bajom, hogy valamivel fakóbbak, de ez a karakter ábrázolás borzalmas.
Az animálása a mostani filmnek pont olyan lesz mint a Z-ben. Épp reggel ültem le nézni a Z-t egy 10 percre meló előtt és rögtön feltűnt a hasonlóság.
Most a 45.rész körül jár és ugyanolyan minimalista az animálás. Goku mellei ugyanúgy csak "ceruzával" (fú ez a megfogalmazás) van kihúzva és semmi ilyen modern biz-baz, mint most már a Super végén.
Tehát alapjában kapunk egy Z stílusú filmet.
KingBradley írta:
Itt egy új kép, az ismeretlen saiyan ről:
Kinézet alapján tényleg igazi jó csillagharcos! És szerintem egyértelműen az U7-ből való. Bár a farka nekem valahogy furán fest. Mintha még vastagodna a vége felé. DE maga a szereplő szimpatikus kinézet. Nem egy igazi fő gonosz.
Már csak a története legyen érdekes.
Kurosawa írta:
Viszont, biztató spekulációt olvastam: 50-52 részes lesz az új anime ami a DBS idősávját foglalja majd el. Az kb 2019 áprilisáig tartana.
Na és minek a 30 éves évfordulója lesz jövő áprilisban? DBZ.
KingBradley írta:
A film pemierje 12.04. Május 19 előtt éppen vagy bőven fent lesz a torrent BD rip verzió.
Kicsit belezavaródtam.. mi ez 50-52 részes spekuláció? És az mikor és miért kezdődne?
Laszlo222
Nem inkább 19 májusában kezdődne Kurosawa?
Nem 18 májusára gondoltál?
KingBradley írta:
Itt egy új kép, az ismeretlen saiyan ről:
Ugrás a fórumra: |