Na, Skóciában lesz nagy eséllyel megint népszavazás a függetlenségükről. Most nem fogják tudni megbundázni, hogy maradjanak.
Most kellene venni fontot. T_T
Duma topic 14
David Guetta EB zenéje amit a válogatottakról csinált zseniális. Persze mindegyik klip ugyan az, de mikor elsőnek láttam akkor a magyart láttam és rögtön észre vettem, hogy 1:16 percnél cigányoknak adják a labdát. Szeretem, hogy mindenhol ez a tudat van az országunkról.
Nade a többi klip is ugyanez, így már nem igazi a "besértődés". T_T
Valamelyik gyökér angol írt egy olyan hozzászólást, hogy gyorsan ki kell lépni az EU-ból, és Skóciában rezervátumot csinálni a bevándorlóknak. Hát, remélem a skótok is kilépnek az Egyesült Királyságból, és az angolok nyakán marad az összes homoklakó, akiket ők maguk szabadítottak magukra, és nem az EU. 
Észak-Írországot meg adják vissza Írországnak, mindig is nevetségesnek tartottam, hogy azt a kis földdarabot így benyelték.
Cameron már le is mondott 
Kérdés: Normális szülői magatartás az, hogy fogod a kb 1,5 éves gyerekedet és kibaszod az udvarra a 30 fokba, majd bemész? Idióta új-szomszédék ezt csinálják, amikor meg visít a gyerek, akkor meg kimegy az anyja és lebassza.
Kissé elszomorított Britannia kilépése, nem számítottam erre az eredményre.
Na de valójában dicsekedni akartam, lévén, hogy tegnap leírtam, hogy a szakmai állásokkal kapcsolatban amikre jelentkeztem, nem akarnak jelentkezni, na most jelentkeztek, szóval nagyon tud valamit ez a fórum.
Remélem, hogy így fognak folytatódni a dolgok, és akkor valami szerethető munkám lesz szeptembertől. *-* Mondjuk nehéz az élet, ugyanis a nem szakmai meló nagyon jól fizetne, a viszonylag szakmai meg... Na de jussak túl előbb az interjúkon, na meg kapjam meg a 2. lehetőségtől a visszajelző e-mail-t.
Mostmár csak beírhatnának egy 5-öst a szerdai vizsgám eredményeként a neptunba. 
A legidegesebbek az angol főnökök és cégtulajok. Egyrészt a legtöbbnek franciában vagy spanyolban van saját háza XD Másrészt idegesek mert drágulás lesz nem tudják mi legyen a munkaerejükkel nevelőfater írta a főnökei eddig a fél reggelt a tanácskozóban ültek és idegesen vitatkoztak meg kiabáltak :/ A környezetünkben érződik a letargia. A font 1985 ben volt utoljára ilyen kaki. Ahogy írtátok a Skócia és Észak Írország szakítani akar Angiával, Cameron lemondott. Az úniós vezetők pedig mindent meg fognak tenni hogy Anglia ezt megbánja. Kell az elrettentő példa, meg amúgy is. Most látványosan ki lehet állni kelet Európa mellett ami meg ott növelni fogja az Unió népszerűségét. Ami tény hogy az angol gazdaság megrendült. Ha most elkezdenek hazaküldeni embereket akkor meg is roppan mivel az utóbbi évtizedekben Anglia az olcsó eus munkaerőre építette fel a gazdaságát. Szóval ilyen nem lesz. Kijutni nehezebb lesz 2 év múlva. De mi szerencsére már itt vagyunk. De lehet minket nem is érint a dolog, mert lehet elhagyjuk a kontinenst is(erről még nem beszélhetek de most meg van erre is az esély) Bár akkor meg megválasztják Trumpot és hazatoloncolnak minket XD Várunk. Különben személy szerint én is ideges vagyok. Nem erre számítottam. De hosszútávon maguknak kavarták meg az angolok a szart szerintem. Bízok benne kicsi családom átvészeli ezt is és nem fogunk csóróbban kijönni ebből mint ahogy kijöttünk ide. Meg végre megtalálom én is önmagam.
Capac írta:
Kérdés: Normális szülői magatartás az, hogy fogod a kb 1,5 éves gyerekedet és kibaszod az udvarra a 30 fokba, majd bemész? Idióta új-szomszédék ezt csinálják, amikor meg visít a gyerek, akkor meg kimegy az anyja és lebassza.
| Ugrás a fórumra: |