Wraith elég bajos lesz. Fogalmam sincs, hogy lehetne esélye ellene Natsunak. Főleg, hogy nagyon segítséget se kaphat, mert csak a sárkányölők látják? Wendy se hagyja magát a maga ügyetlen módján.
Skullion és Madmole pedig Lucyékhoz ment és sikeresen felidegesítették Mirát. Viszont még mindig nem látom hogy lenne esélyük mindkettő sárkányfaló ellen, szóval Gray biztos be fog segíteni ellenük.
Natsu valószínűleg fog kapni egy maradandó, ütősebb poweruppot az arc során, amivel megközelítheti Ignia szintjét.
Ignia szerintem (legalábbis nagyon remélem) egy Acnologia pótló lesz, akit a sárkányölők közösen vernek majd le. Még egy fokkal hihetőbb is lenne, mert kizárt, hogy Ignia olyan erős legyen mint Acno, plusz ha valahogy összehaverkodnak a Diabolossal, akkor még többen is lennének.
Ha már Diabolos, csak egy bajom van velük. A hozzáállásuk kb Sting és Rogue 2.
Kyria túlélő ösztönei egyenlők a nullával. Hogy volt képes pont oda menni ahol Gerard és Laxus is ott van?
Mirával az a baj, hogy a háborúban vagy túl erős, vagy túl gyenge ellenfelei voltak, szóval nem igazán tudjuk, hogy most milyen erős lehet. Én nem lepődnék meg rajta, ha most lezúzná őket (ha nem is egyedül akkor Elfmannal és Lucyval).
Hogy Wraith mennyire lesz bajos ellenfél? Nem kötözködésből de erre Gajeel, Sting és Rogue (és ha úgy vesszük Laxus) is képesek. Ha Natsu tényleg annyira elhúzott volna tőlük erőben (nem tűzerő, hanem összességében) akkor Wraith se kéne, hogy kemény ellenfél legyen. Mindenesetre Gajeel után nem hinném, hogy 1v1-ben most nyerni fog Natsu, vagy ha igen, akkor Wraith nagyon gyenge. Lehet Gajeel Natsu után jön és ketten leverik.
Jól értem, hogy az előző fejezet borítója egy megerősítés arra, hogy Gildarts most nincs itt?
"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
Mira elleni harc eddig papírforma, igazán hozhatna végre valami új alakot, mert már Elfman és Lisanna is mutatott újat. Lisannára térve nem hittem, hogy még talpra fog állni, sőt...
Laxus-Kyria harcból sok nem lett mutatva, ahogy a Laxus vs Gerárd se fog soha megtörténni... xD Szegény srácot teljesen elvesztettük.
Natsu nem húzta sokáig Wraith ellen. Az ott a lelke? Megeszem a kalapom, ha Wraith megeszi és Natsu tol egy Escanort és belülről égeti szét a szellem sárkányt.
Mira legutóbb még erre volt képes, most csak simogatja őket. Főleg, hogy Alegria formában sokkal erősebb. Szóval egyet minimum ki kéne ütnie
Laxus kizárt, hogy veszítsen Kyria ellen, szóval nem hinném, hogy ebből a harcból sokkal többet fogunk látni, vagy legalábbis, ha Laxusnak van valami új trükkje, akkor azt nem most fogja bevetni. Gerard meg csak úgy megpattant Erzával. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.
Megeszem a kalapom, ha Wraith megeszi és Natsu tol egy Escanort és belülről égeti szét a szellem sárkányt.
Utána meg benyögné, hogy: "Megeszed a lelkem? Ki döntötte ezt el?"
A Jerza fanok kárpótolva lettek, nem igen voltak rivaldafényben az eredeti mangában. :D
A másik népszerű teória Wraith vs Natsuról, hogy miután megette a lelkét, visszatér E.N.D. Őszintén szólva szerintem ez jobb végkifejlet lenne az Escanor v2 nél. :ehh
Laxus vs Jellal harccal csak baitel folyton a szadistája.. lehet jobb is így, hogy nem tudjuk biztosra a győztest?
Bind Snake.. következő lesz az Abyss Break?!
Btw, megjelent a RM x FT X EZ crossover manga Hero's néven. LINK
Avangers feelinget ad ez az interakció, főleg EZ/FT részről.
Zeref nélkül END-nek nem igazán van keresni valója a történetben, hacsak nem lesz igazam és Ignia meg Touka amolyan Acnologia és Zeref pótlékok akarnak lenni.
Hát Gerard elég tápos volt a Tenrou előtt, szóval a timeskip miatt esélyes, hogy ő az erősebb.
Abyss Break-t tényleg jó lenne már látni legalább egyszer.
Volt már egyszer egy RM x FT crossover, szóval lehet, hogy a Hero's-ban ismerni fogják egymást.
Haha senkinek se jött be a tippje. xD Ez kész. ( kiszámíthatatlan még mindig a folytatás ) Natsu halott vagy mégse? Zerefék boldogok. Baby August, Larcade. Végre Natsu és Zeref nyugisan tudott beszélgetni. És Igneel is. Bár, hogy miért tudja megütni Wraithot még nem annyira világos ( lehet csak nekem ), de majd angollal tuti érthetőbb lesz. Viszont ha most leveri 1v1ben picit csalódott leszek.
Az új kötet borítónak is lassan ki kell jönnie, nem? Arról tudtok valamit?
Eléggé tetszett így a rawok alapján a fejezet. Zeref és Mavis sokkal jobban megérdemelte ezt, mint az egy év alatti reinkarnálódásos faszságot.
August és Larcade is happy endet kapott. Valószínűleg Zeref mikor Dragneel névvel látta el Larcadet, valamilyen szinten a fiaként gondolt rá, csak ugye az átok miatt nem tudta kifejezni az érzéseit.
Egyik panelen mintha az 1. mozifilmből való szereplőket láttam volna. A főnixpapnő és a madár aki beleröpült a tűzbe,Mommon & Eclair. (?) Plusz Lucy szüleit.
Igneelel történő beszélgetés alatt kétlem, hogy Ignia szóba jött volna.
Ha jól vettem ki, Natsu lélek formában van, és úgy ütötte meg Wraithot. Hogy hogyan sikerült ezt összehozni? Zeref már egyszer feltámasztotta Natsut, lehet ennek van valami köze hozzá..
Ha 1v1 ben is verné le, én csak úgy fogadnám el, hogyha a megevett lelkeket valahogy Wraith ellen fordítaná.
Szerk.: A borító a 38-39. Fejezeteknél fog jönni szerintem.
Nekem meg azt magyarázhatná el valaki, hogy honnan van lelkierejük egyeseknek arra, hogy Hiro műveit élvezettel olvassák, az FT-ben véghez vitt borzadályai után. ^^'
Ennek tényleg több értelme volt, mint a reinkarnálódásnak. Az nem adott hozzá semmit a történethez. Most legalább tudtak egy kicsit beszélgetni. Esetleg Acnologiával lehetett volna még találkoznia.
Hát ha úgy vesszük Natsu többé-kevésbé tolt egy Escanort.
Amúgy Mira magába olvasztotta a tartarosi démonokat nem? Nem tudná feltámasztani Zerefet és ráküldeni Toukára miután kijózanítják? Vagy Acnologiát Igniára. Akkor megtudná, hogy ki az igazi alfa.
Bár, hogy miért tudja megütni Wraithot még nem annyira világos ( lehet csak nekem ), de majd angollal tuti érthetőbb lesz
Gondolom valami olyan lehet, mint amikor Gajeel képes volt megsebezni Bloodmant miután teleszívta magát mágia akadály részecskékkel.
bloodbath: Attól, hogy az utolsó történetszál olyan lett amilyen, mindenkinek jár a 2. esély.
Ha meg a folytatással Hiro jól csinálja amit csinál ( haladunk afelé, hogy jobb lesz, mint az egész alapmű ) miért kéne utálattal olvasnunk? Az Eden's Zero meg az elején gáz, utána szépen beindul. A most indult Heroest meg tök felesleges komolyan venni csak egy nagy rakás ökörködés.
Durzo: Szerintem Acnoval majd az egyik maradék isten vagy pont Ignia előtt fog Natsu találkozni.
Kint a kötet borító. Nekem tetszik ez a fakóbb színvilág ( Nebal és Wraith akkor a következőn lesz rajta )