Nem tudom itt miért spoilereztek Nekem nem tetszik, hogy Natsu keze ilyen hamar rendbe jött.
Fairy Tail manga
Kint van angolul :
https://sorcererw.../23/page/1
Mégis az a csóka lesz a céhmester.
De én meg akkor úgy veszem ki most attól félnek ha Natsu ismét lángokat fog enni megint bekattanhat az agya? Aztán az a pisis poén nekem nagyon nem jött be és megint ez a lebecsüljük a Fairy Tailt dolog. Nem tudná egyszer valaki komolyan venni őket? Amugy meg érdekes, hogy a lány Zerefünk mit csinált a többiekkel.
Amugy miért is akarja Natsut levadászni?
Én örülök, hogy nem volt maradandó a power up. Elég kiábrándító lenne, hogy a Grayel és Gajeelal való rivalizálása úgy érne véget, hogy Natsu csak úgy hirtelen olyan erős lett, mint Acnologia. Vagy akkor mindenki kapna csak úgy egy power up-ot? Az elég béna és unalmas lenne.
Ami viszont nem tetszik, az az, hogy a két szál összeért. Azok után, hogy a háborúban mennyire le voltak ejtve a mellékkarakterek, sokkal jobban érdekelt most a céh, mint a 100 éves küldetés. Az olyanok, mint Gajeel, Gerard, Laxus, Mira, Elfman és még mások számomra sokkal érdekesebb karakterek, mint Natsu, vagy Erza. Főleg azok a karakterek kaphattak volna most esélyt, akik kb olyan erősek, mint a főszereplők, de valahogy mindig egy kicsit gyengébbnek vannak bemutatva. Gondolok itt most konkrétan Gajeelra és Mirára, akiknek az ereje mindig Natsu/Erza - 1. Mira szerintem legyőzné Erzát és Gajeel se lenne esélytelen Natsuval szemben, vagy legalábbis nem annyira, hogy egyszer se tudna nyerni Natsu ellen. Nekik semmivel nincs kevesebb motivációjuk edzeni, egyszerűen csak a kevésbé népszerű karakterek a háttérbe szorulnak és ezért gyengébbnek tűnnek. Erre, amikor az összes főszereplő elhúz egy másik kontinensre és végre itt lenne a lehetőség, hogy a többiek is előtérbe kerüljenek egy kicsit, az lett a vége, hogy "off screen" felmosták velük a padlót és most várják, hogy a főszereplők megmentsék őket. Ez egy hatalmas kihagyott lehetőség. Nem így kéne a mellékkarakterekkel bánni. Pont azért szerettem meg a FT-t, mert a mellékkaraktereknek volt létjogosultságuk. A Galuna szigeten Lyon fél kézzel elintézte Natsut és Gray volt az, aki végül legyőzte. Amikor a Phantom támadott, tök jó, hogy Natsu leverte Gajeelt, de 2 másodperccel később ő is kidőlt és ha Makarov nem győzi le Jose-t, akkor sokra ment volna a győzelmével. Azon a harcon jóformán semmi nem múlt, mert Gajeelnak esélye se lett volna Makarov ellen. (Ami simán meg is történhetett volna, mert Natsu azért ment oda, hogy kiszabadítsa Lucy-t és ha Lucy elmegy, akkor Natsu veszít.)
Az új fejezet nem lett rossz. Már kezdtem hiányolni a sárkányfalókat. A vízsárkánynak örülök, hogy jól van. Szimpi a csávó. Az öreg viszont szerintem még mindig készül valamire. Lehet, hogy az 5 sárkányisten legyőzése a kulcs valami megszerzéséhez?
Szerintem Natsu még gyengébb is mint amilyen lennie kéne. Igneel volt szerintem a legerősebb sárkány Achnologiát leszámítva fénykorában.
Ha Igneel lángja nem az időleges powerup lett volna akkor olyan erős lenne mint Zeref és majdnem Achnologiaval egy szint. A többi sárkányölő pedig nincs ennyire erős. Én még Natsu számlájára írnám azt is, hogy Zeref hozta vissza az életbe és igy simán lehet, hogy fizikailag jobbak az adottságai mint a többieknek.
Az nekem se jött be, hogy képernyőn kívül verték le őket. Lehet a végén az öreg lesz a fő negatív karakter mert igy valami szörnyeteg elszabadulhat vagy kitudja.
Ch. 24. RAW
Lazább fejezet a héten, kell ilyen is.
Személy szerint én szeretem az ilyen felfedezős, utazós chilles fejezeteket.
Nyers fordítások alapján a maradék 3 Sárkányisten:
" Aldoron, the Wood God Dragon
Selene, the Moon God Dragon
Viernes, the Gold God Dragon "
A Japán hétköznapok elnevezéseiről kapták az elemüket:
" Monday is "Moon Day"
Tuesday is "Fire Day"
Wednesday is "Water Day"
Thursday is "Wood Day"
Friday is "Gold Day" "
A Hold, és az Arany Sárkányisten eleme meglepett, pozitívan csalódtam. A Fa Sárkányistenre pedig már számítottam.
Valószínűleg Selene, a Hold Sárkányisten nőstény lesz.
1 női sárkány is jobb mint a 0. Csak legyen is az. xD A jó öreg Ichiyás borító is adta.
Végülis ez egy kaland manga, jobban is áll neki az ilyen utazós, felfedezős történetek.
Szerintetek amúgy milyen hosszúra tervezi Mashima ezt az egészet? Mert szerintem ilyen tempóban simán benne van a 100+ fejezet ( 24 fejezet alatt 1 isten lett kimaxolva az 5ből, és még akkor vissza van a Diabolos, Touka, stb. )
Szerintem is meglesz az a 100+ fejezet. Nincs oka sietni Mashimának, és inkább legyen hosszabb és lassabb a történet, minthogy végigrusholjon rajta és összecsapja a végét. (Deja vu)
+, Két hét alatt többet is tud gondolkodni a fejezeteken.
Hát Hiro heti mangájánál az Eden's Zero-nál népszerűbb kötet eladásban ha jól olvastam valahol régebben.
Kint az angol.:
https://sorcererw.../24/page/1
Aldronra kíváncsi leszek, hogy milyen nagy lesz hamár ő lett beharangozva a legnagyobbnak. Selenének lehet Lucyhoz lesz köze Aquarius kulcsával kapcsolatban.
Felőlem lehet 100+ fejezet, csak akkor az otthoniak jöjjenek vissza valahogy Natsuék segítsége nélkül, legalább a keményebb legények, mint Gerard, Gajeel, Laxus és Gildarts. Főleg Gajeel, ha már van egy fém sárkányisten is.
25. RAW
Fairy Nail wtf? Olyan híresek már, hogy Giltenán van saját hasonmásuk?
Vicces, mert Giltena egyik felében azt sem tudják, hogy mi fán terem a FT (Diabolos céhmester), míg a másikban meg ez.
Ismét egy chilles fejezet, hozta azt az old FT feelinget, így fordítás nélkül is.
Egyrészt örülök, hogy Mashima nem rohan egyből a következő Sárkányistenhez, és a Sárkányistenek & Touka mellé kapunk ilyen mini arcot. Egyáltalán nincs ellenemre az ilyen, csak a hátulütője, hogy 2 hetet kell várni.
Szerk.: "The dragon god of wood must be using his magic to affect the entire city.
Maybe these versions of FT members are what Team A idealizes.
Anyway, the dragon manipulates the heart." ~ Ez is egy lehetőség.
Ugrás a fórumra: |