Igen, én azt feltételezem, de a 4. akkor sincs még meg....
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
De Vajon ki bérelte fel Hit-et, hogy ölje meg Goku-t? Elképzelésem szerint, bár láttam már többen írták, hogy Whis bérelte fel. el tudom képzelni, hogy Whis több potenciát lát Vegitában, mint Gokuban?! El tudom képzelni...
De Sztem ha Beerus megtudja, hogy Goku halott, és nem tudják még egy ideig feltámasztani, mert egyik sárkányt sem tudják még használni, és lehet lassan kezdődik a torna így Goku ott sem lesz?! Lehet a Tornát Vegita nyeri és lesz majd egy másik torna is ahol Goku? Jó részek jönnek.
Amúgy itt most Goku úgy járt, mint az első tornán Vegita. Csak ott a szabályok miatt maradt életben Vegita. Lesz majd egy Round 2 ismét ami már jobb lesz.
Kíváncsian várom a többi részt, jó lesz... Jónak bizonyul ismét a sorozat...
A Nameki nagy gömbök sárkánya képes lenne akkor is visszahozni Gokut ha halott! Azt nem igen használják ott a gömböket. Nagyobb az erejük is mint a földinek és ha jól emlékszem nincs korlátja annak hogy hányszor támasszon fel bárkit is. Szóval nem csak a földi meg a bolygó méretű szuper gömbök vannak.
Azt meg nem igen hiszem, hogy Whist nagyobb potenciát látna Vegitában mint Gokuban, csak másféle edzésmódalt edzi őket más eredményre de hogy jobbak erősebbek legyenek. Sőt lehet hogy Vegita még valahogy most is le van kicsit maradva Gokutól ezért hozza őt szintre míg addig Goku más edzésmódot folytat.
Goku visszafog térni a tornára különben nem lenne ott a képe a plakáton ami az új arcot reklámozza.
Az a vicces a dologban, hogy Vegita hiába edzett annyit és hiába szívata már a végén Zamasut, Goku még mindig erősebb mint ő. SSJ Blue módban is erősebb Goku egy icipicit, de ha hozzáveszük a kaiokent akkor simán kikapna Vegita. És nem is kéne a 10-szeres kaioken hozzá vagy 20-szoros kaioken mivel úgy gondolom még az is lehetséges lenne, csak a sima kaioken és annyi Vegitának.
A többieknek is szerintem lesz esélye kibontakozni, mivel nem lesz minden univerzumban mindenki olyan erős mint Hit vagy Cabba akár.
Dehogy lesz Vegita a főszereplő. A Zamasu küzdelemben egyértelműen lejött, hogy Goku kamehamehaja lazán erősebb mint Vegita és Trunks galick gunja.
Másrészt Vegita mellékszereplő még mindig Gokuhoz képest, biztosan nem ő lesz a torna főhőse.
Jeager! Nem tudom. Én nem érzem azt, hogy mind a 8 harcosunk (Gokut és Vegitát kivéve) nagyon sok szerepet kapnak. Elsősorban zsenitekire, Krilinre és Tensinre gondolok.
Nagyon könnyen benne van egy olyan torna, ahol ők hárman egy rész alatt kiesnek, mert annyira erős az ellenfél. Egy Bubu kaliber is pillanatok alatt félresöpörné őket. Nem fognak sok vizet zavarni, ebben biztos vagyok. Biztos ráaggatják valamelyikre a lúzer szerepet, hogy egy meccset sem fog nyerni. Talán egy kicsit akcióztatják őket, de alapjában mindig veszíteni fognak.
Ez a Dragon Ball Goku a főszereplő! Tehát csak ő lehet a középpontban aki mindenkit felülmúl megmenti a világot. Ez már csak így megy. Ezért is tetszett nekem a Cell saga mert ott átkerült Gohanra a megmentő szerepe végre jön a következő nemzedék új hős, ám jött a folytatás és megint Goku lett minden. Gondolom a Szuperben is ez lesz. Eddig se esély se lehetősége nem nagyon volt másnak. Valahogy még Trunksban bíztam de ő se ért fel Gokuval és ő se lett megmentő, igaz már majdnem úgy lett beállítva.
Szerintem akkor nem ugyanazt az animét néztük. Mert Trunks lett a megmentő, nélküle nem győzik le Zamasut. Igaz nem ő gyengítette le, de azért jobb mintha Gokuék végezték volna ki is.
Én még reménykedek benne, hogy az új arcban Gohan több szerepet kap.
Bárhogy is lesz, én csak reméleni tudom, hogy Vegitát felhozzák egy erősebb szintre mint Goku-t, legalább csak 1-1 arc erejéig...
A tornán meg el tudok képzelni egy olyat, hogy "épphogy odaér" goku a harc kezdetére... és Bills meg ott fogja rágni a körmét, hogy nehogy késsen... :
Az igaz ezzel nem vitatkozom, de csak nem ő győzte le Zamasut! Igaz nem is Goku volt a "hős megmentő". A jövőbelieknek Lehet Trunks volt a megmentő, de nem neki siketült legyőznie. Mert ha belegondolunk Mindenkit mindent kiirtott Zamasu csak Gokuék maradtak életben azt is csak a közös erejüknek hál a de legyőzni őt nem sikerült. Szóval az csak ideiglenes siker volt.
Hát erre én is kíváncsi vagyok!
Bár az az előérzetem hogy Whis visszapörgeti az időt 5 perccel azelőtt mielőtt Hit megöli Gokut ez lehet az egyetlen megoldás és Goku azt mondta amelyik technikát már használták ellene az még 1x nemfog ki rajta ezért gondolom hogy a kövi részben nagyjából tudja tartani Hit-el az iramot és miután Hit ismét felülkerekedne Beerus közbelép.
Ez az egyetlen elképzelésem!
Ugrás a fórumra: |