Game of Thrones S6E02 végén lévő kis paródia. https://www.youtu...vcQdcaYPA0
Mivel ehhez a részhez pont szerencsém volt - még úgy is hogy nem követem a sorozartot 100%-san -, így engem megmosolyogtatott.
Filmek & sorozatok
Game of Thrones S6E02 végén lévő kis paródia. https://www.youtu...vcQdcaYPA0
Mivel ehhez a részhez pont szerencsém volt - még úgy is hogy nem követem a sorozartot 100%-san -, így engem megmosolyogtatott.
A visszahozás pillanatáig én meg voltam róla győződve, hogy csak az évadzáró rész végén fog visszatérni. Gondoljatok bele, addigra a nézők is letesznek róla, hogy valaha láthatják még dobogó szívvel és mekkora zárás lett volna, ha a sorozat utolsó másodpercében nyitotta volna ki a szemét Ebbe csak ott lehet belekötni, hogy a testét már kétszer elégették volna...
Na, egy teljesen komoly és részletes kritika fog következni a mostani GoT részről.
Jon: Kit Harrington sosem volt a kedvencem, szerintem sosem játszott jól, és ugyan látszik rajta a fejlődés, szerintem még mindig nagyon túljátssza a szerepét. Elég összehasonlítani a Hagymalovag színészével, aki nagyon jól játszik.
Melisandre célirányos szerepeltetésénél (kimegy egy órája, random visszajön, elmondja, hogy te vagy az azor ahai, aztán kizavarják) pofátlanabbul meg bele sem tolhatták volna a képünkbe, hogy Jon az azor ahai, meg ugyan én sem maradnék a Falon ezek után, de nekem úgy tűnik, hogy a filmesek a Vastrónra akarják ültetni őt is. Mondjuk az is lehetséges, de én mindig úgy képzeltem, hogy maga a "trónok harca" csak egy maszk a történet hús-vér arcán, csak egy színpadot takaró lepel, és az igazi sztori a világ közelgő pusztulása a Mások által, és igazából totál mindegy, ki lesz a király az egyre szétzilálódó országok élén, a fő kérdés az azor ahai személye. Ezzel szemben, mivel a rajongók nagy része agyatlan gyökér, és erre nem jöttek rá, sőt még mindig azon morfondíroznak, hogy kinek van SZÜLETÉSI JOGA a trónhoz (nem totál mindegy már?), így a rendezők le fogják egyszerűsíteni az egészet, és egy ilyen közönségkedvenc kerül a trónra, mint Jon, akinek ráadásul még az is feladata lesz, hogy azor ahai legyen. Elég béna ez így (remélem nem így lesz), mert túlságosan sablon.
A másik lehetőség, hogy elpusztul az egész ország, mert csődöt mondanak, az értelmetlen gyilkolást meg imádják a rendezők, meg most úgyis trendik a mondanivaló nélküli depresszív hangulatú történetek.
Most amúgy a sebeivel mi van? Azok is meggyógyultak? Vagy totál oké, hogy arasznyi vágások vannak a szívében? Legalább fertőződjön már el, na!
Látom, a Falon megszokott a zombik meg a halálból visszatértek látványa. Én szerintem nem így reagálnák. Azért a peckeres poén jó volt.
Na, menjünk tovább.
Kik ezek. Ja, a dagi meg a totál érdektelen drogos nő a a skinsből. Amúgy időközben feltűnt nektek, hogy Bran pattanásos tinédzser lett; Bűzös egy több éve kínzott lelki roncs; Jon felemelkedett a semmiből és lehanyatlott a semmibe, ahonnan visszatért; Dany gyorsabban meghódított egy kontinenst, mint Nagy Sándor, és lassan már el is veszíti; a Lannisterek tündököltek, mint az arany, és most bűzlenek, mint a szar a városban, amit már totál tönkretettek, Tyrion átutazta a fél világot - de kicsi Sam, az még mindig fél éves, mintha nem rohanna az idő!
Valószínűleg a rendezők ezektől is meg akarnak szabadulni - gondoltam szólok előre - csak ezért hozták be őket most hirtelen. Az egész beszélgetésük jellegtelen, érdektelen, és annyira nem érdekelt, hogy a Dagi milyen sugárban szokott hányni, vagy Gilly mit vizionál a nemlétező nyelvésztudásáról, hogy a második mondatnál elveszítettem a fonalat.
Na, menjünk tovább.
Köves sztyeppe, lónyerítés, sok paci, kardcsiszo.... OH MY GOD, TUDOM MI EZ, TUDOM, OMG, TUDOM!!!
OMG, SER ARTHUR DAYNE, NÉZZÉTÉK AZT A CSODÁLATOS SÁRKÁNYT A MELLKASÁN, AZ RHAEGAR SÁRKÁNYA, NEM AZ ŐRÜLT KIS CSITRI DANYÉ, OMG DE MENŐ.
Fiatal Ned szarul néz ki, és szarul játszik, de kit érdekel fiatal Ned, amikor itt van SER ARTHUR DAYNE.
OMG, A TRIDENTRŐL VAN SZÓ!!!! DE MENŐŐŐ, HALÁL A BITORLÓRA!
OOOOOOOMG, KIMONDTÁK RHAEGAR NEVÉT!!!! LEGJOBB DOLOG, AMI TÖRTÉNT VELEM MA (bár tegyük hozzá, olyan közelségben mondták az őrült királyhoz, hogy pár fogyatékos gyépés már megint össze fogja őket mosni).
WHY WEREN'T YOU THERE TO PROTECT YOUR PRINCE????
OUR PRINCE WANTED US HERE.
OMG, SÍROK, VALAKI VIGASZTALJON MEG. T_T
I wish you good fortune in the wars to come... ez a mondat... annyira gyönyörű, a lelkem belefájdult. Benne van minden, ami számít. Most írnék erről többet, de nem megy, mert elfogyott a zsepim. T_T
WOW, SER ARTHUR DAYNE IS SOOOO COOOL, TOTÁL NEM ZAVAR, HOGY KIHAGYTÁK BELŐLE HAJNALT (VAN NÁLA EGY ALKONY IS LOL)... Ő A LEGKIRÁLYABB KARDFORGATÓ, ÉS ÉLJENEKE A TARGARYENEK, ÉS OMG, LEVÁG MINDENKIT, MÉG AZ SE ZAVAR, HOGY NINCS BENNE OSWALD WHENT MEG A FEHÉR BIKA SE (mert ezt a fél perc alatt levágott faszit nekem nem fogják eladni Oswald Whentnek), NED MÁR NEM ÉLNE, HA ARTHUR DAYNE ÚGY AKARNÁ, MERT SOKKAL JOBB VOLT, MINT Ő, MÉG AZ ELFOGULT FIA IS LÁTJA.
MUCH HARC
WOW
AAAAND
NEEEEEEEE
MY HEART
I'M BLEEDING
I'M DYING
-----SZERK.----
Bocs, beragadt a casp lock.
Én itt végeztem az egész résszel, a csúcson kell abbahagyni. A temetőben megtaláltok, gyújtok egy gyertyát Rhaegarért és Arthur Dayne-ért.
----szerk.----
FAZS HOWLAND REEDET EZENTÚL UTÁLOM, MINT A RÜHÖT, MEG NEDET IS, MOSTMÁR RÖHÖGNI FOGOK AMIKOR GURUL A FEJE, MUHAHA.
Eddig ez a három rész szerintem egy erős közepes volt.
Dany-nél már unom, hogy minden részben végig kell hallgatni a nevét, ráadásul a semmire pofázik, az emberek helyében már lefejeztem volna réges rég... Ott van körbevéve X emberrel, de ő osztja az észt, hogy megöleti stb. És ez akarja uralni Westerost. Ennél Ramnek több esze van.
Jon nem érdekel, a feltámasztása gagyi volt, papnőci kirohanása, hogy ő Azor dettó gagyi volt. Eddig is tudtuk, hogy ő az, ezt sokkal másképp is teljesen bizonyossá tehették volna számunkra, de maradt a Tesco-s megoldás.
Hagymalovag az Hagymalovag, bírtam, ahogy kerülgette a témát, hogy nem-e lehetne, van-e mód...
Boltonék: Roose halála nem volt váratlan, nem volt meglepő, gagyi volt igazából. Persze a karma befigyelt, tudom én, de akkor is elég semmilyennek éreztem. Bár még mindig jobb ,mintha Brienne csapta volna le őt is, szóval is-is. Ramet addig szerettem, amíg Sansa a mancsai között volt, fater nélkül meg úgyis kinyúvad hamar, mert hülye.
Starkcsajok nem érdekelnek, Bran legalább érdekes helyettük is. Jók ezek a visszaemlékezések. Reméltem, hogy mindent megmutatnak majd abból az időből, többek között Jaime királygyilkosságát is, de az úgy néz ki kimaradt. Kár.
Dorne részéről én egy polgárháborút reméltem, erre a homoklúvnyák akcióznak... Oberyn a saját baromsága miatt döglött meg, de kb ennyire érdekli őket a dolog. Csak egy indíték kellett nekik, hogy az ezer éve kicsinált Martell csajt megbosszulják még olyan áron is, hogy a utolsó Martelleket kinyírják. Remélem hamar karóra kerülnek, vagy ZombiGregor vaskos... karjai közé.
A Főveréb a legutóbb, amikor Tomi fejét tágította egész szimpatikus volt. De azért csapják csak le, mielőtt Jaime-t is elkapják a fanatikusok. Legalább Lancel "barátunk" nincs képernyőn, az is valami.
A heti Flash érezhetően kicsit anyák napi különkiadás volt. Ez néha már kicsit túl lett tolva, de amúgy nagyon fasza kis epizód volt, főleg így a múlt heti botlás után. Tetszettek a TWD utalások nagyon. Meg az egész rész nagyon jól ki volt találva.
Ezek szerint akkor a csajból lesz másik Speedster és nem Wallyból? Hát nem bánnám, még ha ez eltérés a képregényhez képest akkor is.
Ja, és a zombi + nagy sárga Hummer egy rejtett utalás volt, remélem a műveltebbek értették.
Erre gondoltál Aes?
https://www.youtu...NgX5ZByGi8
Éjjel már nincs kedvem hyperlinkelni. x'D
AC trailer
https://youtu.be/...
Ishida írta:
Erre gondoltál Aes?
https://www.youtu...NgX5ZByGi8
Éjjel már nincs kedvem hyperlinkelni. x'D
Furcsa, hogy ilyet mondok, de remélem a vadak tényleg fosztogatják az Umber földeket, és remélem az Umberek tényleg berágtak annyira, hogy kicsi Rickont a faszfej kezére adják, és remélem Bolton Jon szeme láttára fogja kibelezni, akkor lehet elgondolkodik majd azon, hogy bizonyos szempontból Thorne-nak volt igaza (más szempontból nyilván nem, de Jon egyértelműen gyökér módon járt el).
Persze úgyse ez lesz, megnyugtatok mindenkit, hogy az Umberek csak átverik a zakkantat, aki csak a kutyákhoz ért, a farkasokhoz nem.
Egyébként Thorne szövege az akasztófán menő volt.
Azért gondolom azt, hogy az Umberek nem kamuznak, mivel a trailerben eléggé úgy tűnik, hogy Ramsey oldalán harcolnak. Anyway. Valószínűleg nagyon kiakadnék Rickon halálán, és szerintem ez már nem is lesz meglépve, viszont van abban valami, amit mondasz. Jon karakterépítéséhez "jól jönne", bár...ki tudja, hogy ez a Jon milyen ember is jelenleg, vagyis...hogy mit fog másképp csinálni, mint azelőtt, vajon sikerült-e "megölnie azt a fiút". De nagyon passzolna Thorne szövegére, ami amúgy igen, kemény és jogos volt.
Amúgy megnéztem az Ant-Mant, mert ez volt az egyedüli film, ami hiányzott a Bosszúállók univerzumból (oké, a Galaxis örzői is ott van még), és nem akartam úgy beülni a Civil War-ra (amire fogalmam sincs mikor fogok beülni, de valamikor már kéne), hogy ezt nem láttam.
És hát. Én nagyon régen nevettem ilyen jóízűen egy filmen Laza volt, vicces, nem vette túl komolyan magát, pörgős, a mexikói srácon meg besírtam ahányszor szövege volt
Szóval jó volt, tetszett nagyon, meg is lepődtem. Jobban élveztem, mint a legtöbb Marvel filmet.
Ugrás a fórumra: |