Boldog szülinapot a csapatnak!
[Születésnapi Topic]
Boldog Születésnapot NARUTO-KUN. Nem telik el nap, hogy ne nézzem meg van-e új manga vagy anime rész, amit posztoltatok. Rengeteg dolog történt ebben az évben veletek. Legyen szó boldog vagy szomorú pillanatról én vagy mondhatom az egész közönség figyelemmel kisérte ezeket a pillanatokat. Én személy szerint büszke vagyok arra, hogy egy magyar team ilyen szakértelemmel foglalkozik az animékkel, mangákkal és szolgáltatja felénk nap mint nap. Szerintem a köszönöm már nem elég. Örökké hálásak leszünk a munkáitokért. Nem tudom Tapion olvasod-e ezt a hozzászólást, de sok kitartást kívánok neked, remélem meg fog oldódni a probléma és mint majdnem minden animében a te küzdelmed is happy end-el fog végződni.
Köszönök mindent! <3
Amit ennek a csapatnak köszönhetünk az elmúlt közel két évtizedben, az fantasztikus. Rengeteg animét, mangát ismertem meg általatok és amikor még az angolom a béka szebbik fele alatt volt, a ti fordításotok ajtót nyitott olyan művekhez, amik magyarul nem jelentek meg soha. Aztán az angolom fejlődött és már olyan animéket is tudok nézni, amit ti nem fordítottatok még. És mégis, vissza-visszatérek, néha csak szétnézni, mi újság errefele, csendesen szemlélődni a különböző fórumokon, meglesni, milyen project fut éppen. És kalapot emelek, hogy töretlenül viszitek az oldalt 19 éve. Nagyon köszi, hogy nem adjátok fel, hogy új emberek csatlakoznak és a kezdetektől fogva odateszi mindenki magát. Szuper csapat vagytok! Boldog Szülinapot az oldalnak, még sok-sok ilyet!
Hihetetlen, hogy már 19 éve működtetitek az oldalt 
Ezen jeles alkalomból (és kíváncsiságból) ránéztem, hogy mióta vagyok én is csendes, de annál lelkesebb követője a munkásságotoknak, és bizony pontosan 2 hét múlva lesz 15 éve, hogy regisztráltam az oldalra. Azóta jó pár mangát és egy marék animét is Nektek hála ismerhettem meg, és követhettem végig, amiért nem tudok a Csapatnak (beleértve a mostani és korábbi tagokat is) megfelelő mennyiségű hálát kifejezni ebben a pár sorban.
Köszönöm az eddigi és a jövöbeli fáradhatatlan munkátokat, kitartásotokat és odaadásotokat, amivel azt a számtalan lezártult és futó projektet elhoztátok, és elhozzátok napról napra.
Kívánom, hogy még legalább ennyi ideig leljétek ebben a hobbiban örömötöket, és ha úgy van, továbbra is szívesen fogadjuk, ha az eredményt megosztjátok itt velünk 
Boldog Születésnapot, Naruto-Kun.hu! <3
Kedves Naruto-kun csapat! Boldog Születésnapot kívánok! Ahogy előttem is írták, nekem is napi rutin hogy felnézek ide, jelent-e meg új manga vagy anime amit éppen nézek,. Ez már sok sok éves rutinom, rengeteg boldog percet szereztetek nekem a fordítással, nem szoktam írni soha sehova nagyon de szeretném hogy tudjátok milyen fontos részei vagytok a munkáitokkal sok ember mindennapjának! Már 12 éve nézem a munkáitokat, remélem még sok örömöm lesz bennük! Köszönöm Szépen! 
| Ugrás a fórumra: |