Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
244. fejezet
Ezek a stratégiai meetingek nagyon gázak visszaemlékezésként tálalva. Nemcsak megakasztják a jelenben lévő eseményeket, de természetesen UTÓLAG kapunk meg olyan beszélgetéseket, amik mit ad Isten, pont relevánsak a jelenben.
Emlékszem, hogy anno feltételezték az emberek, hogy Miwa kötött egy szerződést, de semmire nem ment vele. Nem akartam elhinni, hogy meg lesz erősítve, de szegény tényleg haszontalan volt.
És ha már karakterek rugdosása, Kashimo is kapott egyet. Mert nem fájhat eléggé, hogy gyorsan kikapott.
Nem csoda, hogy nem sok az életképes harcos, ha senki nem tud tanítani. Yuuji megköszönte a tanítást Kamónak, mert Chousou vacak tanár. Vagyis Yuki, Toudou (Akit Yuki tanított), és Kamo kb. az egyedüliek, akik meg tudják tanítani az alapokat másoknak. Esetleg még Nanami. Senki más.
Előre rettegek az asspulltól Yuuji átoktechnikáját illetően, ha Sukunának sincs lövése róla, hogy mit művelt miután bekapott tőle egy ütést. Mindenesetre valamiféle vérmanipuláció-lélekmanipuláció-testcserés kombó lesz.
245. fejezet
Sukuna harcával is vannak problémáim, de hogy engem mennyire nem érdekel most a Hakari vs. Uraume, különösen ha fél fejezet megy el a semmire belőle...
Vártam, hogy elkobozza Higuruma a vágótechnikákat, és akkor majd fel lehet végre fedni a tüzet, de nem. A Kamutoke lett az áldozat, és ezzel az első kísérlet meghiúsult.
246. fejezet
Nem mondanám plot armornak, de bezzeg most Sukuna játszadozik, meg nem veszi komolyan a harcot. Az ellenfelek meg csak gyűlnek és gyűlnek.
Érdekes volt látni, hogy Nanami átoktechnikáját valahogy a fegyverébe ültették át.
És ha már Nanami, azon röhögök, hogy ő mondta, hogy nem érdemes Gojouhoz hasonlítania magát senkinek, de a manga most megint Gojou-t használta mérceként arra, hogy kiemelje Higuruma tehetségét. Legutóbb Takaba átoktechnikájánál volt Gojou említve.
247. fejezet
Borzasztó csalódott lennék, ha a rengeteg huzavona után a Kivégző Kardról, nem érnének el semmilyen célt vele. Megumi lelkét legalább kimenthetnék, még ha a halálbüntetés el is maradna.
Higuruma valóban többet tett le az asztalra, mint többek. De a halálvágya és a tapasztalatlansága eddig vitte a borzasztó nagy tehetségét.
Sokadszorra szeretnék már magyarázatot kapni Yuujira, mert még mindig csak találgatunk.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)