Whis biztos hogy képes rá, a Freeza arc előtt, amikor Gokuékat edzette, el is mondta (illetve a RoF mozifilmben is benne volt)
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
goku5 írta:
Az a baj az ultrával még most hogy nagyon új és lényegében semmit nem tudunk róla.
Lényegében Whist is találgat szóval ő se sokat tud. Sőt ő hogy képes-e rá még az se biztos.De gondolom ahogy haladunk előre és egyre többször lesz használva annál többet tudunk meg róla.
Itt a Whis jelenet: https://www.youtu...xg0thyJSDU
Nekem úgy jön le, hogy jelenleg Goku ösztönösen cselekszik. Azonban Whist látva ezt az ösztönösséget lehet irányítani ha megfelelő szintre ér. Lehet ez is a kulcs.
Magyarul: Az ultrát nagyon nagy harci tapasztalattal és erővel lehet elérni. Goku ezért verette magát agyon az előző pár részben, hogy amit Xindrix is mondott: kitolja a határait. Jelenleg az ösztönét nem tudja irányítani, de ha tudja akkor irányítani fogja az ösztönét. Vagyis az irányítása alá vonja a formát.
Például mi emberek amikor hazudunk, akkor a pupillánk ösztönösen kitágul, mert a test ellenkezik a hazugság ellen. Ezt irányítani nem tudjuk. De átvéve ezt Gokura, irányítani tudja majd ezt az ösztönös mozgást. Csak persze Dragon Ball értelemben.
Nekem ez az elméletem.
deadtom írta:
De mért kellenne egyáltalán szétesnie UI Vegettonak? Az UI még mindig nem egy új forma, hanem egy technika vagy állapot. Beerus-nak se szürkülne be a füle ha ténylegesen megtanulná ezt. Mivel Goku se tudja normálisan használni ezért Vegettot is max leszívná, de attól még szerintem együtt maradnának. De szerintem nem lesz a részükről potara fúzió, ellőtték ezt már az előző saga-ba is. Viszont már igazán kánonná tehetnék Gogetat is, úgyhogy ha fúzió akkor inkább a táncos és valami újfajta szabályokkal.
De még ha le is szívja, a kb 5 perc utáni szétesés tényleg nincs kimondva. Elvégre Shin azt mondta, hogy még nem telt el az egy óra. Lehet 45 percig verte Zamasut és így meg is van mentve az egész fúzió.
Gondolom megtudják oldani még azért Vegetót, ha már ezeket is megoldották amiket látunk.
Amúgy az előzetesben is megjelenik egy aura Goku körül,de az most nem vörös (forró) lesz. Gondolom ez már egy újabb fejlettebb verziója lesz. Javítva az első állapot hibáján.
Amúgy Bocsi én értettem akkor félre Whistet. És nem emlékeztem rá jól.
Spoilerek a 117.részhez
Biztos,hogy lesz. Már a Hit elleni u6 vs u7 tornán is azért állt olyan bambán Vegeta mert próbált volna úgy reagálni rá,mintha ösztönből menne ahogy Whis is mondta neki az edzéseik alatt. Ennek ellenére nem hiszem,hogy most éri el.
Fura viszont,hogy semmit nem írnak Kefláról. Megszokott volt,hogy a komolyabb kiesetteket megemlítik a kövi részek spoilerjeiben...
Hát így hogy nincs a képen Goku... csak gondolom ha már teljesen kézben tartja az Ultra Instinctet kicsit máshogy fest majd,ezért nem mutatják.
Én pont az ilyen spoilereket szeretem, ahol leírják miről fog szólni a következő rész, de mégsem lövik el az előtte lévő rész végét
Ha tippelni kellene, akkor Keflának szerintem annyi. 4 rész csak róluk szólt/fog szólni szinte, a 100.rész is róluk szólt, meg a 101.rész félig, szerintem ennyi részt a tornán Gokun kívül senki nem kapott és ideje menniük.
Ribrianne is többet volt, mint szerettem volna, ő is mehetne, szóval hajrá androidok
Ugrás a fórumra: |