"A szeméről annyira hogy azért biztos fognak már csak mondani valamit, mert addig én kizártnak tartom a mangában, hogy szó legyen róla amíg valamit az animéből megtudunk."
Értelmezve ezt a mondatot, úgy véled, hogy lassan megtudunk valamiféle információt, mivel úgy gondolod, hogy a mangában addig nem akarnak erről szót ejteni.
"Már csak azért is nehogy az legyen már hogy előbb és többet tudunk meg a szeméről mint a mangában ami sokkal később játszódik."
Ezt pedig én csak úgy tudom értelmezni, hogy nehogy az animében tudjunk már meg információkat, ahelyett, hogy a mangában tennék.
Ez így üti egymást.
"eddig mi volt olyan spoiller amit ne tudnánk? Nyugodtan ki lehet emelni."
Ott van fentebb...
"Szóval! Miért hogy mit mondhatnának mutathatnának a mangában ami hitrelén meglepné a közönséget, na meg hogy hirtelen, amikor eddig a mangában szinte semmi jel és semmi mutatás nem volt róla."
Gondolom valamit a szeméről akarnál mondani, de annyira kusza, hogy nem tudom érteni. Ha a mangában, ha az animében tudunk meg valamit, az így is úgyis meglepné az embereket. Valahol be kell mutatni. Számunka az lenne a probléma, ha ezt a manga tenné meg. Én már bőven megelégednék azzal, hogy a szülei és az osztálytársai is látják, hogy van neki valamilyen szeme, de nem tudni mi az, és hogy hogyan használja, hogyan hívja elő. Így egy megfelelő alapot adva a filmnek, hogy miért is nem használta akkor. Aztán a későbbiekben elkezdhet majd vele foglalkozni ismét. Ha most eljátsszák azt, hogy kb. a 30. részig már megtanulja kezelni, akkor joggal vetődne fel a kérdés, hogy a filmben miért nem használta.
Legyen az hogy semmiből hirtelen előállnak egy nagy valamivel de semmi felvezetés hogy mire képes honnan van, csak hirtelen van és tud mindent mire képes és használja is a semmiből?
Ezt rengeteg film és sorozat ellőtte már, ebben nincs miért meglepődni.
Ezzel eddig nincs gond. Egyébként eddig még azt sem tudjuk mire képes.
"Azt várjuk el hogy már most mint előzményben ennyit használja a szemét, mégis csak később a mangában tudjunk meg róla dolgokat?"
Igen, mert nem így lenne logikus? Vagy magyarázd el miért nem használta a filmben. nem szabad megtanulnia használni.