Hát ez marha jó!!!
Ne értsetek félre nincs azzal baj, ha csak tizenkét részes az évad, de akkor mondják azt, és ne azt hogy 24 rész lesz, vagy mondják azt hogy kétszer 12 rész és lesz közte egy szünet, de az hogy konkrétan a 12. résznél derül ki, hogy haver hiába várod a folytatást mert nem lesz majd csak fél év múlva, az a részemről egy rohadt nagy átb*szásnak számít...
Nem azért mert degradálni akarnám ezt a Historiás évadod, mert jó volt ez is, de aki olvasta a mangát az bizony tudta, hogy az igazán epic és drámai részek majd most következnek... Én kerek perec kimondom, hogy a második 12 epizód miatt lett számomra nagyon város a harmadik évad, mivel hogy úgy reklámozták, hogy ezeket is megkapjuk. Jó aki csak az animét nézi annak mondhatni mindegy mert úgy se tudja, hogy mi jön és legalább kapott új AoT részeket, de minket mangásokat most rendesen megszívattak... (bár ha nem ismerném a mangát akkor is haragudnék a félrevezető marketing miatt, csak nem ennyire mint most)
És mégegyszer mondom, nincs baj ezzel a 12 résszel, jó évad lett összességében, bár nekem elégé fáj, hogy ezt azt kihagytak, de még így is korrekt kis adaptáció, és az AoT még mindig a Number One számomra, de én nagyon nem bírom ha ilyen pofátlanul palira vesznek. Mikor hónappókkal ezelőtt bejelentették a harmadik évadot rohadtul nem erről volt szó... akkor kellett volna leközölni, hogy lesz a közepén hat hónap szünet, nem most!!! Ha még nincs befejezve, azt tudhatták volna előre, azt meg ne mondja nekem senki, hogy nem tudják előre, hogy mekkora tumultus lesz ebben a szezonban, és emiatt kell szüneteltetni, mert ez még kifogásnak is nevetséges... Gondolom nem bíztak abban, hogy elég embert fog érdekelni ez a lassabb story szál, ezért volt szükség erre a "kis" félrevezetésre, csak nem tudom akkor mit fognak csinálni később, csak mert lesz itt még később ennél lassabb és vontatottabb story szál is...
Na mindegy... muszáj volt ezt kiírnom magamból, különben forgolódnék este az ágyamban XD
12. rész
Hát félévad zárónak kicsit lapos volt, de a végén Erwin azért eléggé odatette, meg hát az ending jelenet valami hidegrázós... mindkettő komoly libabőrös tüneteket produkált
Hát akkor ennyi volt, ég veletek várós vasárnap délutánok, hiányozni fogtok... hosszú lesz ez a fél év