Köszönöm!
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Azt tudjuk, hogy Percival, Tristan, és Lancelot biztosan az Apokalipszis Négy Lovagja közé tartozik.
Az egyensúly érdekében nagyon kínálja magát, hogy a 4. tag egy nő legyen. Viszont azt az álláspontot is meg tudom érteni, hogy nem kell mindenáron a Bűnök utódait belekeverni a sztoriba. Már pedig Dolores szinte biztos, hogy King és Diane lánya, aki Diane elhunyt barátjának a nevét kapta tiszteletből. Ha félreteszem, hogy nem fiú a 6. fejezet ellenére, akkor még azt is ki lehet magyarázni, hogy "nincs állandó külseje". Kingnek voltaképpen három alakja is volt, de főleg a fiú és a dagadt King szerepelt sokat, nem a tinédzser, szexi King. Ugyanakkor Nasiens is lehet akár a 4. tag, aki Zeldris és Gelda fiának elmenne, vagy akár egy druida fiának. Zaneli? Tuti, hogy nem gonosz, csak valami gyógyfüvet, gyógyitalt akar erőszakkal tesztelni másokon.
Az új mozifilmben benne lesz King és Diane esküvője. Ha Dolores és Nasiens ténylegesen testvérek, és még mindig esélyes, hogy King és Diane a szülők, akkor gondolom Nasiens őket, vagy valamelyiküket akarja megmenteni. Ugyanakkor előástak Suzuki-senseitől megjegyzéseket az "eredeti" Doloresről, ahol nem zárta ki annak lehetőségét, hogy életben van, sőt. A fiatalos arcszerkezete ellenére ez a Dolores akár tényleg az "eredeti" Dolores is lehet.
Suzuki-sensei adott egy friss interjút a francia, Japan Live magazinnak.
Köszönöm ezt a fejezetet a rajta dolgozóknak, és úgy a manga eddigi fordításait.
Az eddigi véleményem a mangáról:
Örülök hogy a főszereplő nem az egyik bűn gyereke ha már a másik három apokalipszis lovag nagy eséllyel az lesz amivel nem szimpatizálok. Bár attól még lehetnek jó karakterek. Jelenleg viszont azt remélem hogy itt nem lesznek annyira túl tolva a szerelmi szálak mint az eredeti műben, mert ott annyi volt és annyira túl tolva hogy már úgy éreztem egy shoujo mangát olvasok. A lényeg hogy eddig nekem szimpatikus a főhős és maga a manga nagy része is remélem így marad később is.
Kimondottan jó a manga eddig!
Nekem az volt a bajom a NNT -vel, hogy túl gyorsak voltak a harcok, és a Battle Power-nél nagyon nagy illogikátlanságokat vélhettünk felfedezni. például Escanor-nak olyan 60 000 volt a harci ereje, Galan meg 40 000 -nél alig tudta megkarcolni? Meg még néhány példát lehetne említeni...
Tehát remélem itt azért sokkal logikusabbak lesznek ezen adatok.
Végül csak az "eredeti" Dolores lett a befutó. Nem is baj.
King korábban azt mondta, hogy a tündérek nem betegedhetnek meg. Tehát valami sántít Ordo visszaemlékezésében, és a fejezet vége is kapcsolatban lehet vele.
Ugrás a fórumra: |