Azt értem, hogy Gajeel menti meg a napot, de mi történt Toukaval?
Amugy ezt a Natsut hiányoltam szóval a sensei tuti olvassa a fórumot
A végén az a tűzgömb egy Igneel szintű támadás volt. DF nélkül vagy ez volt a DF?
Fairy Tail manga
Amugy ezt a Natsut hiányoltam szóval a sensei tuti olvassa a fórumot
A végén az a tűzgömb egy Igneel szintű támadás volt. DF nélkül vagy ez volt a DF?
Úgy néz ki Toukának valamilyen személyiséghasadása van.
Ahogy olvastam a Mangahelpersen rajongói fordításokat,akkor Natsu nagy valószínűséggel egy új technikát használt Madmorl ellen,amit gondolom a háború utáni 1 éves timeskip alatt fejlesztett ki. Flame Dragon King Purgatory Ami valószínűleg: A Tűzsárkányok Királyának Tisztítótüze már ha jó a fordítás.
@Avaren,hát szerintem ennyi volt neki,legalábbis egy darabig biztosan.. xD Bár ne legyen igazam.
Ha képletesen fejezem ki magam akkor Natsu megolvasztotta(vagy inkább megsütötte ) a "vasat".
Ha logikát akarok keresni benne akkor szerintem Natsu először Madmorlnak az "abszolút védelmét" olvasztotta meg,és így sebezhetővé vált.
Erza új kardja: "Death Ring Sword Borselion" Gondolom Irenehez van köze, lehetséges,hogy a megmaradt erejét Erza kardjába bűvölte volna?
Ez még koránt sem biztos,mindenesetre várjuk ki a normális fordítást és kiderül.
angol
https://sorcererw.../15/page/1
Szóval Wendy mágiája van Erza kardjában.
Hát én reméltem,hogy több köze lesz Irene-hez, de eddig úgy néz ki,hogy csak róla nevezte el a kardot. Mondjuk logikus lépés volt sarkanyölő mágiát bűvölni Erza kardjába, ha már az egész küldetés sárkányokról szól. Csak ne legyen Erza VS Sárkányisten 1v1 belőle a végén.
Jaeger írta:
Úgy néz ki Toukának valamilyen személyiséghasadása van.
Gajeel szépen felkente a padlóra. Mondjuk ideje is volt már, hogy csináljon is valamit. Levit mivel vehette rá, hogy velük menjen?
Erza új játékszere... Na ideje regényt írni. A sárkányölő kard még mindig nem tetszik. Nem a létezésével van bajom, csak a megvalósításával. Mindig is tetszett a FT-ben, hogy nincsenek vérvonalhoz kötött képességek. Olyan mágiád van amilyet megtanulsz. A sárkányölő mágia is ilyen volt, csak sárkányok híján ma már nem lehet megtanulni és pont ezért volt különleges az a néhány sárkányölő, de még így is volt egy nagyon kicsi esély a megtanulására a lacrima miatt. (Amúgy se ad túl nagy előnyt, ha azt nézzük, hogy a 7 sárkányölő közül senki se képes sárkánnyá változni és ketten még DF-re se képesek, akik pedig képesek, azok se mind olyan táposak, mint amilyenek lehetnének.) Aztán kiderült, hogy igazából bármiből lehet sárkányölő fegyvert csinálni, amitől elveszett ez a különlegesség, főleg, hogy a sárkányok elvileg a világ legerősebb lényei és a legyőzésükre képes fegyvert másodpercek alatt el lehet készíteni. Szerintem legyenek sárkányölő fegyverek, de azokat csinálják sárkányölő lacrimából. Így meg is maradna a ritkaság varázsa és nem is lenne teljesen elérhetetlen, hogy valakiből sárkányölő legyen, de nem is lehetne csak úgy korlátlanul tömeggyártani. Csóri Serenában úgyis ott volt 8 lacrima. Tök logikus lenne, hogy kiszedték belőle és sárkányölő fegyvereket készítettek belőlük, pusztán elővigyázatosságból. Ettől függetlenül ez egy létező dolog a történetben és legalább használják. Lehet ez lesz Erza egyik leglogikusabb harca? Csak venne már fel egy normális páncélt.
Kyria arcáról valamiért az a Pikachu meme jutott eszembe.
City Hero 11. fejezet.
Azt hiszem szemrákot kaptam..
Amúgy E.N.D könyvének a borítója itt egy kicsit máshogy néz ki.
Avaren, feltépted a régi sebeket. Nekem ebben az egészben a legjobban a Zeref-Mavis-Fairy Heart-Natsu-E.N.D-Lucy szál tetszett a legjobban. Ha az anime eltérne a mangától és hasonló lenne ehhez az újradolgozáshoz
..áá inkább nem reménykedek fölöslegesen.
Egyesítve 2019.01.08 16:49:44:
100YQ 16. RAW
Úgy néz ki,hogy: Madmorlt még nem helyezték szolgálaton kívül(aminek örülök),viszont eléggé megsérült,ha jól látom konkrétan megolvadt.
Erza nem a nakama ruhájában harcolt Kyria ellen (Valószínű,hogy a Lángok Császárnőjének Páncélja+ Belserion Sárkányölő Kard)
Mercfovia szerintem visszakerült abba az állapotába,mikor kedvére öldökölt. Amnézia talán?
Megint nem volt benne a Toukás szál.
A RAW alapján nem volt rossz fejezet,remélem a fordítással ez nem fog változni.
Szerk.: Most,hogy jobban belegondolok Erza azért vette fel a Lángok Császárnőjének Páncélját,mert Natsu a 3/4 hajót leégette ezzel őket is megnehezítve a harcban de ezzel a páncéllal előnyhöz jutott.
Kint van angolul a 100 éves küldetés.
https://sorcererw.../16/page/1
Igazad lett Erza páncéljával kapcsolatban BladerTM. És igen, valóban többen vannak a Diabolosban.
Ugrás a fórumra: |