Boldog szülinapot! Köszi mindent, nem is tudom hány éve vagytok elmentve a könyvjelzőmbe

[Születésnapi Topic]
Isten éltessen titeket és az oldalt! 
Remélem ez a mostani csapat is van olyan összetartó mint a régi.
Mondhatnám hogy nosztalgiázgatok itt egy kicsit de szerintem túlkoros is lennék már ide, meg nem is igen ismer innen már senki. Na de, kitartást a sok fordításhoz. Én már szerintem nem fogok kinőni az animékből, szóval rám számíthattok csendes támogatóként továbbra is. 
Ki lehet ebből nőni? Hogyan?
Én gyerekként kint, lent, kitudja hol voltam. Bőven 30 felett kezdtem egyáltalán bele, ellenben a filmeket meguntam, leszámítva a totál kamu szuperhősős, meg fantasy cuccokat. XD
Boldog Születésnapot kívánok Naruto-kun.hu!

Nélkületek biztosan szürkébb lett volna a gyerekkorom. 2008-2009 körül amikor regisztráltam az egyik legjobb döntés volt számomra. (Emlékszem akkor még volt egy MUGEN letölthető játék is az oldalon xD )
A szép az egészben, hogy azóta felnőttem és feleség, gyerekek, munka mellett ha szabadidőm engedi szeretem látogatni az oldalt és nyomon követni az aktuális animéket.
Köszönöm a sok energiát a csapatnak, réginek és újnak egyaránt és remélem még sokszor tudok majd egy fárasztó nap után bejelentkezni és nézni egy jó animét vagy olvasni egy mangát. 
Kedves Naruto-Kun csapat!
Gratulálok a 19. születésnaphoz! 🎉 Szeretném megköszönni az eddigi munkátokat, a sok energiát és kitartást, amit az oldalba fektettetek. Jó látni, hogy mindig van új lendület, új tervek és még ha nem is tudunk mindenről előre, biztosak lehetünk benne, hogy izgalmas dolgok várnak ránk. 
Kívánok sok erőt és motivációt a következő évre és örülök, hogy részese lehetek ennek a közösségnek! 
| Ugrás a fórumra: |