Sziasztok!
Köszi szépen az új részt!
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
21. rész
Köszönöm, hogy felszólaltatok a heti Juju Kósza ellen! Lehet, hogy már mondtam, vagy csak akartam, de ha elfogadjuk a Jujutsu-t a Bleach spirituális utódjának, akkor egyértelmű, hogy próbálják az Arrancar Enciklopédia és hasonló Bleach-es szegmensekre kiélezni ezeket, csak az a baj, hogy ott nem az elejétől ment az ökörködés, eltelt vagy 50 rész, amire elkezdték, és arra már volt egy erős alap a karakterekről, és hogy milyen tulajdonságukat lehet kifigurázni. Itt többnyire véletlenszerű baromságokat animálnak meg, kevés átütő sikerrel, és feleslegesen húzzák az időt. >.<
Ettől eltekintve, szerintem ez volt az egyik legjobban adaptált rész. Nincs különösebb belekötni valóm. A komikus időzítés is nagyon adta a baseball meccsen lévő háttérzenékkel. A legjobban azon röhögtem, amikor Nishimiya elkapása a levegőben megtöri Maki diadalittas menetelést. Toudou és Yuuji brománca pedig alap.
Ó, debütált a szerzetes fiú vagy lány is. A színskálája alapján vagy egy sejtésem, hogy mire megy ki a játék. Sajnálom egyébként szegényt, mert Mahito vagy Getou egy vörös péniszt festett a hajára, amíg aludt. Gondolom ez volt a kötelező szívatás.
Getou terve egyébként nagyon alapos. Nem kellett nekik Kumiya Juuzou, de arra jó volt, hogy Shibuyára gyúrjanak a Fátylakkal. Ott aztán lesz világ...
A Juju Kósza most volt a leggyengébb az biztos. De amugy én is azt mondom nagyon korrekt rész volt. Hangyákat is ilyen részletesen még nem láttam animálva Japánok ennyire szeretik amugy a baseballt?
Yuuji-nál meg tényleg érdekes kérdés, hogy képes az emlékek módosítására vagy ez egy poén akar lenni, hogy igy képes megváltoztatni az embereket. Amugy szinte biztos, hogy kapunk szerintem következő évadot csak a kérdés mikor.
Igen, nagyon szeretik a baseballt. ^^
Én sok sportot kedvelek, ezt speciel nem sikerült megkedvelnem. ^^"
joshx05, Kaukazusi Gyikember, Tomello, köszi nektek a heti részt!
Mechamaru dobó nagyon ott volt Asz'ongyák: "mást nem tud jelenleg csak dobni" Ezért ő volt a dobó majdnem végig, hát azon behaltam.
Szerintem ezek a képzelgések csak Toudo személyiségének a része, mondom ezt azért mert eddig csak vele történt meg, hogy kitalált egy alternatív múltat magának.
Az viszont fura, hogy Yuuji egyik célja, hogy barátokat szerezzen, erre mikor jön egy Toudo, aki 5 perc alatt legjobb barátjának tekinti, vele nem akar összebarátkozni. Nem azt mondom, hogy ez alatt a pár rész alatt össze kellett volna spanolniuk, de még csak nem is próbál meg vele jóba lenni. Folyton menekül előle, ami érthető, hiszen tapadósan nyomul de túlzottan távolságtartónak érzem.
Azt hittem forduló pont lesz, mikor Todudo -t eltalálta a labda és Itadori ráeszmélt, hogy mindenki utálja Aoi -t, de ez a jelenet egyelőre nem vezetett sehová.
Ugrás a fórumra: |