Én úgy tudom,hogy fiatalkorában All Might-nak is volt pár,de nem annyi mint Dekunak...
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
All Might úgy nem találkozott az elsővel mint Deku. A mangában eddig azt mondta csak az a látomása volt ami Dekunak a sportfesztiválon. Mert azt mondta az OFA nem él csak egy képesség de mostanában arra kapunk utalást, hogy mégis.
Közben kijött a legújabb fejezet
https://jaiminisb...207/page/1
És úgy nézz ki Kacchan személyisége is fejlődött kicsit, de a b osztály is elég erős. Sőt a fejezetben azt boncolgatják, hogy a B osztály lehet most erősebb mint az A.
Nos, nem tért el annyira a várható tervtől, mint hittem, de most már legalább az elejétől használja a többiek képességét is.
Inkább azt mondta Aizawa, hogy a B osztály sokkal taktikusabban és megfontoltabban harcol, ami egy valós helyzetben (ahol nincs hibázási lehetőséged) kicsit optimálisabb, a többi az meg csak cukkolás.
Setsuna képessége először teljes csalódás volt. Megláttam és annyit kérdeztem, hogy "ez most komoly?". De így jobban belegondolva, elég jó kis képesség ez. Főleg, ha nincs valami nagyon kicsi sugara a képességének (mint Buggy-nak a One Pieceből). Azért így bárhonnan támadhat úgy, hogy közben szemmel is tudja tartani a terepet. Szóval nagyon erős képessége van neki is.
A végén csóri Bakugo fater vicces volt.
Szerk.
208. fejezet
Ez sokkal simább lett, mint gondoltam.
209. fejezet
Új fejezet. Egy átvezető fejezet lett, leszámítva a végét.
Nem is értem teljesen mire mondják a "He's moving again" részt. Zavaros nekem. Milyen értelemben "mozog"?
A vége az elég cliffhanger lett Úgy nézz ki Deku valamilyen összekötetésben van AFO-val. Amugy most 5 versus 4 van? A start képnél nem láttuk Shinsout.
Most tudom gonosz leszek, de kb 100%, hogy Deku veszíteni fog, 5-0-al nem fognak búcsúzni. Nagyon utalgatnak rá a többiek is, hogy minden rendben lesz-e a képességével. Most vagy azt tudom elképzelni, hogy leblokkol mert mondjuk meghallja AFO hangját vagy pedig most láthatunk valami power up dolgot tőle de valami történi fog a OFA-al.
Az durva, hogy a többiek nem is érdeklik a B-esek csak most koncentráljunk Dekura mert ő kb olyan erős mint Bakugo.
Az várható volt, hogy Todoroki után nem fog Bakugo is kikapni. Todoroki veresége viszont nekem gyanús. Számítottam rá, hogy a három nagyágyú közül valaki ki fog kapni, de arra nem számítottam, hogy már rögtön az első lesz az. És itt jön a gyanús rész. Kouhei vagy simán csak le akarta tudni a vereséget az elején, de egy konkrét vereséget nem mert bevállalni és ezért lett végül döntetlen, vagy ez csak egy csapda, mert a meccs döntetlen lett és a vereséget a végére tartogatja Dekunak. Én nagyon bírnám az utóbbit, főleg mert biztos sokan vannak akik biztonságban érzik Dekut, azt gondolva, hogy biztos nem fognak ketten is kikapni a három nagyágyú közül ugyanazon a napon.
Normál esetben ilyen ellenfelek ellen Deku hősruhában tuti nem kapna ki, de most én úgy érzem lesz valamilyen csavar a dologban.
Szerk: Kint van a legújabb fejezet:
https://www.manga...ademia-210
Az egyik tippem bejött amit vártam. Ugye nem ez az idei utolsó fejezet? Ellehet kezdeni tippelni mi történt Addig nem írok semmit miíg nem olvastáttok el páran, de elég sok lehetőség van.
Elmondom milyen elméletek vannak aztán lehet választani
Vannak akik szerint az láng, de én is amellett vagyok, hogy az fekete villám a szokásos zöld helyett.
1. Monoma beszéde felidegesítette Dekut ezért beragelt és eluralkodott rajta a One for All. Én ebben a verzióban nem igazán hiszek, hogy most jön Berserk Deku.
2. Az előző fejezetben benne volt AFO szóval van olyan elmélet is, hogy ő akarja megsebezni Dekut vagy pedig irányítani. Jöhet a gonosztevő Deku vagy hasonló ha ez a elmélet az igaz. Vagy visszavezetve a fejezetben történtekre az első akarja irányítani Dekut akinek a szándékai ismeretlenek. De egy profi OFA használó Deku testében tudna károkat okozni vagy visszatérni AFO-hoz bosszút állni.
3. Shimura álmában az történt, hogy azt mondta neki az első, hogy még nem jött el az idő. Nah most azért történik ez mert most pedig eljött az idő. Hogy ez powerup vagy valami más kitudja?
4. Arra is vannak tippek, hogy All Might-nak ott a Muscle forma és akkor most Deku is kapna valami saját powerup dolgot.
Pl. Ebben a fekete villám formában képes lenne rövid ideig használni a one for allt 100%-on és nem törne el semmilyen végtagja.
Röviden ennyi lehetőség van Hogy mi lehet ebből powerup vagy személyiség változás vagy Deku elveszitheti a karját.
Mivel a szerző szereti a Star Wars-t bár abból Dekunak nem tudom milyen előnye származna ha elvesziti a kezét.
Hogy mit láttunk is érdekes, vagy a fekete villámok kezdik átvenni felette az irányítást, vagy olyan erejű a csapás, hogy szétszakad a ruhája meg a felszerelése is vagy konkrétan leszakad a karja ezt nem tudjuk Szóval remélem jövőhéten is kapunk fejezetet.
A saját véleményem, hogy az első sosem volt ellenséges Dekuval szóval ez tuti nem AFO mivel ő is csak annyit mondott, hogy hallja az első hangját.
Szerintem Deku ezzel a csapással lebontja majd a fél gyakorló pályát nem törik el a keze, de ezért lekellesz állítani a küzdelmet és senki nem fogja érteni mi történt. De azt se bánnám ha Deku ereje tombolna Aizawa se tudná leállítani és végül Bakugo állítaná meg
Tombolni nem most fog hanem majd ha sokkal nagyobb kétségbeesés történik.
Most én egy nagyerejű csapást várok kéztörés nélkül. De egy ideig igy sem fogja merni majd használni a OFA-t. Még az is lehet, hogy Bakugo fog beszélni vele, hogy használja nyugodtan ha valami történik ő majd leállítja.
Ugrás a fórumra: |