Kaguyának nem Rinnegan a 3. szeme? Azt mondjátok ti sharingannak?
Naruto és Naruto Shippuuden anime
kötözettek meg de narutóval egy a gond vossza fele van legerősebb ellenfél és egy shinobi se olyan erős és meg se közelíti egy se csak a töredéke így elég nevetségesé válik számomra viszont néha 1-2részt megnézek aminek története érdekel
itt ezen a képen olyan "mintha" mellét fogdosnák
http://www.kepfel...es.hu_.png
Jó volt a heti rész! Még a Last-ra is kaptunk utalást pár választ. Na meg még pár dolgot megmagyarázott, igaz az egy kicsit fura hogy harcoltak fél évig a 10 farkú Kaguya ellen. De egy kicsit lehetett volna bővebben is kifejteni, ezt a rész két részben is leadhatták volna.
Tetszett a mai rész.Mondjunk annyit sajnáltam,hogy legalább nem volt egy teljes rész a Kaguya vs 2fia harcról. Okés,hogy a jutsu sablon ,de azért jó lett volna. Főleg Hamura erejére lettem volna kíváncsi.
Mind1,mert információk alapján sokat ért a visszaemlékezés. Ja és igen az utalásokért piros pont. Azonban a Boruto boss kivül,volt még 1férfi.(5:40)Talán ő lesz a Boruto manga végső ellensége?
Sok tippem van,de a spoiler miatt még nem akarom leírni.
Jövő héten visszatérünk a mangához.Szép animáció lesz.
fatalerror97 írta:
Hányadik résztől akarják ténylegesen folytatni?És az még hány év?
Jó volt hogy végre kiderültek a titkok, kellett ez a kis magyarázat. Még így is úgy éreztem, rohamtempóban mesélték el. Aki nem ismeri a mangát, az megértett mindent?
Tényleg a legnagyobb hiba a rohamtempó volt. Én is a legszívesebben megnéztem volna mire képesek a testvérek valójában, mert amit egymás ellen mutattak az semmi sem volt. Meg mi volt az hogy hirtelen már egyből sharingaból azonnal rinneganba váltott, Pláne úgy hogy még ő maga mondta hogy meg tudta köszönni hogy fel tudta ébreszteni a M.sharinagnt meg a rinnegant? Nem is volt M.sharinagn benne. Meg ő volt az első mégis honnan tud róla? Pláne hogyan használja?
Nem meglepő, hogy így ledarálták hiszen hónapokig harcoltak és Narutóéktól minden Jutsut láttunk már úgyhogy újjat nem mutattak volna. A rinnegant meg nem meglepő, hogy ennyi idő alatt felélesztette mivel ő nem akárki és a genetika is az ő pártáján szóval simán belefér. Nekem a rajzok voltak kissé gagyinak tüntek néha.
Ja levágta egy időre, de nem győzte le. Meg én amúgy is arra lettem volna kíváncsi hogyan harcoltak milyen technikákkal, na meg egy ki látványelemet neki.
Amúgy a Hyuhák a Byakugannal saját tecnikákat fejlesztettek ki, na de azt is csak jóval később, meg egy közelhatás (a byakugan használók csak azok inkább) hogy harcolt egy akkora nagy lénnyel, kicsi test a nagy ellen. Ezt is inkább látványra mert a susanó még jó is volt.
Ugrás a fórumra: |