Az a vallomás volt a kedvencem az egész sorozatban. Szóval tudom ki vallott először. De azt is írtam, hogy azt Narutó csak úgy értelmezte miszerint csak barátilag szereti. Lastban volt róla szó. Szóval igen értetlen volt szegény!
Szerintem egy jó rivális kell. Sarada meg nem rivális. És szerepileg hasonlót adnék neki mint Sakurának volt.
Ha már rivális esélyes akkor az tényleg Kawaki lesz, bár hogy ő ki lesz mi lesz mikor jön be az még jó kérdés.
DereX
Nekem valahogy nem jött le. Semmi olyan elvörösödésre vagy "zavarban vagyok" arckifejezés nem volt. Sőt mint ha nem is igen érdekelné, max egy kicsit meglepődik. Bezzeg az animében jó animáció miatt jobban lehet látni a dolgokat. Bár a Narutóban is jobban észrevehetőek voltak ezek a dolgok.
Amúgy tényleg a Narutó elején mekkora rajongó tábora volt Sasukénak Lastban meg Narutónak. Ahhoz képest Borutónak vagy másnak semmi nincs.
Amúgy a bábsereges felvetésem senkit nem érdekel? Tényleg lassan olyanokkal is lehet helyettesíteni egy sereget. HA nincs ott a ninja tech elszívó akkor ők is nehezebben boldogultak volna. Meg nem is melegedtek volna túl.