Köszi a munkát
Tetszik
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
2-5. fejezet
Suzuki-sensei elmondása szerint 16 évvel vagyunk a Taizai vége után. Az új Szent Lovagok furcsállom, hogy hol voltak a Taizai-ban akkor, de nem kizárt, hogy pont akkor kezdték őket kiképezni, vagy látatlanban már aktívak voltak valahol, szóval nem probléma. De papíron a legtöbb Taizai-os karakternek még életben kell lennie a világban.
Tetszik, hogy a mágia-rendszer jobban ki van most részletezve a fajtákat illetően.
Az Apokalipszis Lovagjairól adott kép nagyon menő, de egyértelműnek tűnik, hogy itt is a fordított hatás fog érvényesülni, mint a Bűnöknél és a körözési plakátjaiknál. Viszont ez azt is jelenti, hogy Arthur jó eséllyel tényleg az első nagy ellenség lesz, vagy akár a főellenség, nem számít, hogy befolyás alatt cselekszik-e vagy sem. A vörös róka is gyanús nekem, de őt a Sensei úgy ábrázolta illusztrációkon, mintha egy Hawk-féle segítő karakter lenne, így amennyiben nem elterelés, nem hiszem, hogy ő lesz a nagy manipulátor.
Köszönöm szépen a munkátokat.
Na, csak meg lett itt is a Meliodas Elizabeth párosítás, legalábbis taperolásban
Értem én, hogy Elba azt hitte Percival csak egy kisgyerek, de hogy ennyire fesztelenül fürdőzzön vele ájjáájjáááááj, kis huncut.
Lehet csak én látok bele sokat, de az a sisak nekem nem csak egyszerű sisaknak tűnik. Olyasmire gondolok, mint Meliodas sárkányfejes kardmarkolata, arról is kiderült, hogy igazából a pecsét egyik része.
Persze, hogy pooontt egy ilyen helyzetben kell felébrednie Percival erejének mondjuk lehet, hogy ennek köze van a rókához is?. Ááááá nem, az inkább csak megfigyelő.
Hát itt rohadjak meg ültő helyemben hogy ha az középen nem Artúr, https://naruto-ku...shi/005/20 csak miért is gonosz királyság akkor ?
Köszönöm a fordítást.
Mostmár biztos, hogy Tristan Meliodas és Elizabeth fia is egy lovas vár szinte teljesen egyértelmű volt. Csak az utolsó a kérdéses, hogy miként kapcsolódik az előző szériához. Illetve, hogy a bűnök mennyire játszanak fontos szerepet a történetben. Remélem nem sokat.
Ugrás a fórumra: |