Hát én végig röhögtem amiket Saitama művelt, főleg vége felé, mikor lepofozza a szörnyeket, és kérdezik mi volt... és mondja semmi! Besírok ezeken!!! Köszönöm a munkátokat!
Neki igazából semmiség volt. Gyermek fejedelemmel úgy bánt mint ha az apja volna. Végignézte a fejlődését, megakadályozta azt, hogy megsérüljön. A csibeember vajon visszatér még
Nekem nagyon tetszett mint ellenfél.
Sziasztok!
Köszönöm a fordítást.
Érdeklődnék, hogy a 103-as fejezet melyik oldalról van, mert a mangafreak-en, és a mangasail oldalakon ez a csata egyáltalán nem így zajlik. Lehet, vmit félrenéztem, de Saitama meg sem jelenik csata során. Lehet én olvastam rossz oldalakon az angol mangát?
Nem tudom miért de valahogy fejezetek óta olyan érzésem van, hogy mintha csak félbehagyták volna egy adott ponton. Mintha nem lenne rendes befejezése akár csak egy résznek. Mintha most is egy beszélgetés közepén hagyták volna abba.
Ez a kötetes kiadásoknál előfordul. Az okát nem tudom, de mivel egyben adnak ki több fejezetet, így a közbenső lezárások gondolom nem kell, hogy konkrétak legyenek, hiszen utána egyből olvashatod tovább.
Sziasztok!
Köszönöm a fordítást.
Érdeklődnék, hogy a 103-as fejezet melyik oldalról van, mert a mangafreak-en, és a mangasail oldalakon ez a csata egyáltalán nem így zajlik. Lehet, vmit félrenéztem, de Saitama meg sem jelenik csata során. Lehet én olvastam rossz oldalakon az angol mangát?
Nem olvastad rossz oldalon. Murata pár hetente mindig felbob egy új fejezetet, de mielőtt publikálnák a hivatalos verziót nyomtatott formában, szereti átrajzolni, átdolgozni a történetet. Nálunk azt olvashatod.
Őszintén és a felvezetés miatt nagyobb csatára számítottam. Itt viszont 50 oldal ellenére több volt a beszéd mint az akció.
Zombink jött zúzott aztán gyógyult, aztán tovább zúz. Jó volt bár az előző S osztályú hősük csatái jobbak voltak. Lehet a rövidség miatt lett így megvágva és szinte harc nélkül lezárva.
Amúgy éppen hogy visszajött Saitama. Most meg már megint sehol sincs.
Tudom és jó is hogy be kell mutatni a többi hőst és erejüket, de Saitama már kezd szinte elfelejtődni. Gondolom előző fejezetbe is inkább azért kellet hogy mutassák legnagyobb köpenyes hősünk még jelen van.
Őszintén és a felvezetés miatt nagyobb csatára számítottam. Itt viszont 50 oldal ellenére több volt a beszéd mint az akció.
Zombink jött zúzott aztán gyógyult, aztán tovább zúz. Jó volt bár az előző S osztályú hősük csatái jobbak voltak. Lehet a rövidség miatt lett így megvágva és szinte harc nélkül lezárva.
Én pont ezért nem bánom, hogy ilyen rövid lett. Két halhatatlan csatáját nem érdemes nagyon elhúzni. Zúznak, gyógyulnak, zúznak, gyógyulnak, aztán az egyik már nem tud gyógyulni eléggé... és ennyi. Nem látok bennne túl sok potenciált. Egyetlen fejezetre persze bőven jó, és Zombieman még mindig menő.
Köszönöm a fordítást, erre a karakterre is nagyon kíváncsi voltam
Azért szerettem volna többet megtudni róla. Egyrészt ha zombi, akkor (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: az agylövés után miért éledt fel? Mi a határa a regenerációs képességének? Ezekre volt vajon korábban utalás?)
Nekem is hiányzik a Saitamával kapcsolatos hülyülések. Viszont szerintem csak a legszükségesebb időszakban jelenik meg. Most az S osztályú hősök esetében nem mindenkinek van rá szüksége.
Én is úgy vagyok vele, hogy felesleges lett volna elhúzni egy ilyen klisés csatát. Főleg ennél a mangánál ami azért nagyon sokszor a shounen műfajt parodizálja.