https://readms.ne...006/5294/1
Már nem csak sárkányokkal találkozunk de már sárkány ölő is elő került.
Azért furcsálltam volna ha ilyen könnyen megölte volna a víz sárkány istent
Fairy Tail manga
https://readms.ne...006/5294/1
Már nem csak sárkányokkal találkozunk de már sárkány ölő is elő került.
Azért furcsálltam volna ha ilyen könnyen megölte volna a víz sárkány istent
Nagyszerű... mikor elértem ahhoz a részhez, hogy már a negyedig sárkányölő generációt forszírozzák. Már azon gondolkodtam, hogy ezt a baromságot hova lehet még tovább fokozni... Sárkány szülte sárkányölők ? Rögtön rá meg a kis csaj benyögi, hogy ötödik generációs sárkányölőzabáló bennem meg realizálódott a dolog, hogy nem kellet csalódnom, mert a léc tényleg annyira alacsonyan van, hogy ez sem rosszabb egy "sárkányszülöttnél"...
De ami a leginkább buzerál, hogy mi a rákért nem a a sárkány zabálók a 4. generáció ? Át aludtam volna egy egész ARC-ot ki(k) a franc alkotja a negyedik sárkányölő generációt akkor ?
Leírom mindet
Első generáció: Az első generációs Sárkány ölő akik megtanulták a sárkányölő mágiát egy Sárkánytól.
Második generáció
A Sárkányölő második generációjába a Sárkány Lacrima van a testükbe ültetve és lehetővé tette számukra a sárkányölő mágiát használatát
Harmadik generáció
A sárkányölő, akik e nemzedékről hírt adtak, a mágiát a tényleges sárkányok tanították, és testükbe Sárkány Lacrima-val beültetve
Negyedik generáció
A negyedig generációs Sárkányölők abból az anyagból származnak, amelyek a Sárkány Lacrima is származik, így rendkívüli tartósságot, gyorsaságot és hatalmat biztosítanak számukra. igazából ezek katonák
https://readms.ne...06/5294/17 az a fekete ruhások a 4 generáció
Ők szerepeltek a Fairy Tail: Dragon Cry filmben
ötödik generáció
E nemzedék sárkányölők azok, akik a sárkányok elfogyasztásával kapják meg a hatalmukat. Ezek alternatívaként Sárkány evők néven is ismertek.
Ohh zsír szóval, egy egyszer ütős film kedvéért behoztak egy egész új generációt aminek most a fősodor issza meg a levét... Őszintén így, hírtelem nem is tudom melyik a nagyobb bukta, az, hogy annyira ötlettelenek voltak a filmben, hogy behoztak egy egész új sárkányölő generációt nagy eséllyel egyszer használatra... vagy az, hogy ezt a főszál görgeti maga előtt tovább az 5. generációval ahelyett, hogy a már meglévő és szvsz túlzottan hanyagolt asszetteket mélyítené tovább az istenölők képében...
Jó most lehetne szörszált hasogatni, hogy de hát sárkányok "levadászásáról" van szó, bár minta az isten ölők kicsivel jobb munkát végezetek volna, mivel acno után már megint térdig gázolunk a sárkányokban, istenekről meg nem nagyon hallani
Csak, hogy még egy utolsót rúgjak a dologba csalódottságomat érzékeltetve íme pár újabb generációs sárkányölő:
6. generáció: Sárkány képezte-lacrimás-sárkányvérben fürdött-sárkányölő
7. generáció: RTX-2080 TI 8-GB
8. generácó: Sárkány képezte-lacrimás-sárkányvérben fürdött-sárkányevő-sárkányölő
9. generáció: Sárkány képezte- X+1 lacrimás-sárkányvérben fürdött-sárkányevő-sárkányölő
Nem tudom miért kell ilyen negatívan írni róla. Ez csak azt jelenti, hogy a Dragon Cry-t és tekinthetjük a Fairy Tail részének.
Szimpatikus az új csajszi kiváncsi vagyok kifogja megkapni ellenfélnek
Vagyis nem is kell rajta gondolkozni mert ha már Kardok Sárkánya akkor tuti, hogy Erza
Viszont kezdem azt hinni, hogy már nem is az 5 sárkány lesz a nagy durranás hanem ezt a céhet kellesz legyőzni.
Uh.. Nem erre számítottam ettől a hölgyeménytől.
Attól az ördögi mosolytól, amit villantott, valamiért az is belekúszott a gondolataim közé, hogy Lucy-vel közelebbi kapcsolatba szeretne kerülni
Ez a generációhalmozás meg.. Csak mert valami működik, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne javítani rajta. Ezt tudom csak mondani (Plusz 1 pont a Marvel-idézet miatt ;P)
Jah működött, szvsz 3-ig, De már ott dobtam egy hátast mikor az a hogyishívják sprigan azért űberfasza mert 9... KILENC lacrima van a testében (gondolom a golyóit is kicseréltette)... Egészen addig amíg szembe nem találkozik egy olyan taggal akinek már 10 db-je van... "szerezd meg hát mind..."
Vissza térve a generációkra nem mintha lenne értelmük... Ez alatt értem azt, hogy egy első generációs simán partyban van több generációsokkal is, most lehet mert teches szemmel nézem a dolgokat de a generáció váltást általában (a consumer baromságokat leszámítva) azért történik mert javítanak/fejlesztenek valamit az előző generációhoz képest..?
A generációknál nem mindig a javítás/fejlesztés van szerintem, mivel a másodig generációnál Lacrima van a testükben ők nem sárkánytól tanulták a mágiát.Azért számozzák generációra őket mert az idő előre haladásával más hogy jöttek létre sárkány ölök. Legalábbis én így gondolom a generációs felosztást
Ép ez a problémám, nincsen mélysége a dolognak... nincsen pro/kontra a különböző generációk között. Mivel midnél ugyan az a végkifejlet (sárkányokat képesek ölni)
- Az első generációsok nincsenek hátrányban semmien téren a más generációsokhoz képest...
- A lacrima rohadtul nem merül...
-A Sárkányzabálósókról igaz még szinte semmint sem tudunk, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy véletlenül se lenne az hátrányuk, hogy sárkányhúson kívül semmi se csillapítaná az éhségüket...
ezért szvsz rohadtul felesleges "generációnak" nevezni őket...
Esetleg még reménykedek, egy olyan csavarban, hogy az 5 atyauristenmegaüberbaszó sárkány nem totál félkegyelmű és kidolgoztak valami anti-sárkányölő mágiát amivel be védik a seggüket és esetleg számítani lehetne egy-két mini bossra az történet során...
Hol a heti detektív párosom?
Viccet félretéve, akinek jobban tetszik a 100 éves küldetés szál, annak szíve joga, de ez a fejezet megint csak belerúgott még egyet csóri fekete szárnyasba azzal, hogy most már van egy egész céhnyi sárkányölő, akikkel nem is foglalkozott (na meg a sárkányok, akiket megettek).
Így belegondolva elég hülyén nézett volna ki, hogy a csaj sárkányra jött vadászni, de a halak bebörtönözték. Mondjuk engem eddig nem győzött meg az erejével. Egy ilyen sikló ellen titkos technikát használni...
De már ott dobtam egy hátast mikor az a hogyishívják sprigan azért űberfasza mert 9... KILENC lacrima van a testében
Vissza térve a generációkra nem mintha lenne értelmük... Ez alatt értem azt, hogy egy első generációs simán partyban van több generációsokkal is, most lehet mert teches szemmel nézem a dolgokat de a generáció váltást általában (a consumer baromságokat leszámítva) azért történik mert javítanak/fejlesztenek valamit az előző generációhoz képest..?
Ép ez a problémám, nincsen mélysége a dolognak... nincsen pro/kontra a különböző generációk között. Mivel midnél ugyan az a végkifejlet (sárkányokat képesek ölni)
- Az első generációsok nincsenek hátrányban semmien téren a más generációsokhoz képest...
- A lacrima rohadtul nem merül...
-A Sárkányzabálósókról igaz még szinte semmint sem tudunk, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy véletlenül se lenne az hátrányuk, hogy sárkányhúson kívül semmi se csillapítaná az éhségüket...
ezért szvsz rohadtul felesleges "generációnak" nevezni őket...
Ugrás a fórumra: |