Valóban übergáz rész volt ez, elgondolkodtató h Toriyama néha bevan szívva? Sztem ezt a részt el is lehet felejteni, még hogy Arele pariban lenne Gokuékkal, viccnek is rossz.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Aldhissla565 írta:
A 70-es rész previewben figyeltétek, hogy Vegita(/valaki, aki nagyon hasonlít Vegitára) Champa csapatában lesz? Plusz van ott egy embernek látszó apró fazon is, akit kitakar a felirat. Lehet, hogy egy másik saiyan?
azt már láthatuk csabika más néven Cabba
Szerintem Goten az.
Egyesítve 2016.12.05 15:56:50:
Bár ha megállítjátok a képet, látni hogy szürke a kisgyerek arca. De a haja olyan Gokus. Szerintem Goten az, csak szándékosan szürkére színezték az előzetesben, hogy legyen mit találgatni.
Hát kb az komolytalan aki ezt a részt komolyan is vette. Igazi DB filler, de erre szerintem lehetett számitani az előzetes alapján... Amúg igen nagyon tré volt, az első 10 percben azt mondtam magamban: MI VAN?! De ezt inkább amikor elkezdett énekelni Arale...na de mindegy, hálistennek a végére értem. Az előzetes az egyetlen értékelhető benne, én kiváncsian várom, lesz egy-két vicces jelenet, az tuti.
Nem lehet mindig a dráma,epikus harcok apokaliptikus befejezésekkel és ha vége egyből egy másik... az nem lenne DB.
Kellenek az idétlen részek,megfelelő szemüveggel kell nézni,nem a Zamasus ködön át.
Másrészt meg Toriyama állítása szerint ezeket a poénos részeket szereti a legjobban, szóval lehet épp egy infantilis valaki aki csak úgy ontja magából ezt a csodát,az mellett,hogy inkább a komikus részét kedveli.
Persze a 'mi a tököm ez' gondolat nekem is elsőként fogalmazódott meg remélem a következő rész már Dragonballosabban lesz szórakoztató.
Nem, nem volt jó őt úgy látni. Ő nem egy hétköznapi ember. Ő Goku. Nincs szükség arra hogy hétköznapi emberként lássuk. Szerencsére legalább ezt nem erőltették, mert egy nyújtózkodással vége is szakadt. Mindenesetre én a földművelős részeket is utálom. Az univerzum egyik legerősebb lényeként bűn őt ennyire ledegradálni. Legalább Vegitával nem tesznek ilyet, az be is b*szna. Bár sajna őt is alázták már meg nem egyszer...
Hogy összefoglaljam!:
Az a röhejes hogy annyira (átlag) emberi dolgokat akarnak rájuk erőltetni ami nem is áll közel a fajtájukhoz. Ők csillagharcosok! harcos hódító nép! Az ilyen dolgok mint pl. a földművelés vagy az olyan (rózsaszín) ruha nem nekik való nem illik hozzájuk.
Azt viszont tegyük hozzá, hogy Vegita jól házasodott, Bulmáék gazdagok így Vegita azt csinálhat egész nap, amihez kedve van, míg Gokuéknál nekik kell megteremteni a pénzt. Goku is dolgozik, hogy legyen pénze a családnak. Az meg hogy csillagharcosok, nem jelent semmit, a faj kipusztult, a bolygójuk is elpusztult, semmire nem mennének azzal, ha az ősei nyomdokaiba lépnének és elkezdenének hódítani. Na meg Gokunak a Föld az otthona, természetes hogy úgy él, ahogy az itteniek, Vegitának kellett csak alkalmazkodnia, de neki Bulma miatt jóval kevesebb gondja van.
Imperator, ugyan ezt akartam énis leirni. Amúgy meg ez az őrködéses meló illik is Gokuhoz (egy Saiyanhoz).
De amúgy, attól hogy az univerzum egyik legerősebb lénye, még élhet normális, hétköznapi életet. Gondolom a csillagharcosok sem az életük végéig csak harcoltak, hiszen akkor nem is lett volna egy bolygónyi belőlük.
Hát meg nem is mutatnak sokat a hétköznapi életéből, és nem is fog egy egész ''saga'' arról szólni hogy Goku hogy keresi meg a családnak a pénzt. Na épp ezért volt jó látni őt úgy, mint egy hétköznapi embert, mivel sokszor úgysem fogjuk igy látni.
Imperator írta:
Azt viszont tegyük hozzá, hogy Vegita jól házasodott, Bulmáék gazdagok így Vegita azt csinálhat egész nap, amihez kedve van, míg Gokuéknál nekik kell megteremteni a pénzt. Goku is dolgozik, hogy legyen pénze a családnak. Az meg hogy csillagharcosok, nem jelent semmit, a faj kipusztult, a bolygójuk is elpusztult, semmire nem mennének azzal, ha az ősei nyomdokaiba lépnének és elkezdenének hódítani. Na meg Gokunak a Föld az otthona, természetes hogy úgy él, ahogy az itteniek, Vegitának kellett csak alkalmazkodnia, de neki Bulma miatt jóval kevesebb gondja van.
Hát ha az rossz "anya modell" hogy rászól a fiára, hogy tanuljon, kaját csinál és (valszeg) takarít meg a ház körül rendet tart -megjegyzem a semmi közepén egy hegyen- akkor elég szomorú világban élünk Nyilván nem fog napi 10 órát utazni, hogy dolgozzon is valahol Goku meg ugyanúgy kiveheti a részét a háztartásból, mondjuk egy kis munkával, hamár úgyis kb havi egyszer ha hazatér Elismerem, hogy néha idegesítő Chichi de azért nem rossz anya
Ugrás a fórumra: |