Én úgy emlékszem, hogy Goku a túlvilágon is evett Plusz amikor először találkoztunk a senzukkal akkor befalt belőle egy csomót szval nem hiszem, hogy Gokunál számít az ilyen
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Ezt a Sayian-vér okozta betegséget nem igazán értem...
Azt mondjátok, anno Gokunak is az okozta a betegségét, noha Ő 100% Sayian...
Még Pan esetében megértem, de akkor miért nem lett eddig beteg Gohan, Goten, vagy Trunk? Ha pedig nem ez az oka, hanem a Földi tartózkodás hatása, akkor miért nem lett eddig beteg Vegita?
Tud ezekre mondani valaki releváns magyarázatot?!
Goku esetében, megtámadta egy vírus ami csak a Saiyan okat érheti el. (elképzelhető, hogy vele született és lappangott évtizedekig)
Gondolom a génjeinek is van köze hozzá...
Vegeta lehet, nem volt fogékony, esetleg immúnis.
Mint a mi világunkban is előfordul, egy adott betegség nem mindenkit támad meg. Vay csak kevesen kapják el, mivel érzékenyebbek rá.
Az, hogy bármely szereplőben Saiyan vér csörgedezz, nem teszi törvényszerűvé, hogy betegeskedjen. Bár korai következtetni, mert akár Vegeta, Trunks, Goten a későbbiekben elkaphat valami nyavaját....
Én ezt egyszerűen úgy magyaráznám, (a betegséget) hogy Goku tiszta vérű csillagharcos és rá a földi gyógyszerek másképp hatnak mint egy emberre. ezért se igen hatott rá úgy egy gyógyszer se. Pláne hogy tiszta vérű rá a földi kórok sem úgy hatnak gyengék az ő erős szervezetének. Na meg valahogy folyton volt valaki aki gyógyítgatta őt magát is, na meg a varázsbabok is ott voltak neki.
Jaeger Ahogy te is mondtad, a senzu begyógyít minden sérülést. De mondjuk egy rákos daganaton vagy baktérium okozta betegségen mit gyógyítana be? Egyiksem sérülés sőt, még csak nem is valamilyen "hiány", hanem pont, hogy egy plusz dolog (daganat, baktérium vagy esetleg vírus) az ami a gondot okozza. Szerintem logikus, hogy ezeken a senzu sokat nem nagyon tud segíteni.
Piac vagyis a pénz miatt biztos lesz szerintem film a szuperből. Bár annak semmi köze sem lesz a szuperhez az előző kettővel ellentétben hasonlóan a Z-s filmekhez.
Az hogy nem sikerül a feltámasztás az már csak abból is várható volt hogy filler rész volt azokban meg nincs semmi olyan ami változtatna az alap történeten.
Ami a heti részt illeti azzal meg remélem nem szégyenítik meg a szuper eddigi teljesítését.
Azért a Black saga végeztével durva mód megcsappant a fórum aktivitása... Ebből is látszik, hogy nem volt rossz ez a saga. Viszont várom már hogy túllépjünk ezen a filler időszakon, de az még 2 hét. Viszont a holnapi részt nem várom. Nyilván megnézem, hisz Dragon Ball, de valahogy engem Arale karaktere nagyon irritál. Csak megláttam a nevét a részek leírásában és már rosszul voltam. Nem illik egyszerűen ebbe a világba, amit a DB képvisel.
Ugrás a fórumra: |