Így kell méltón lezárni egy arc-ot! ☺ Viszont ennyi erővel ha Trunks és Mai nem a saját idejükbe mennek vissza, maradhattak volna itt is. Itt legalább könnyebb őket megkülönböztetni a jelenbéli énjüktől. 😀
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Így kell méltón lezárni egy arc-ot! ☺ Viszont ennyi erővel ha Trunks és Mai nem a saját idejükbe mennek vissza, maradhattak volna itt is. Itt legalább könnyebb őket megkülönböztetni a jelenbéli énjüktől. 😀
Azt nem igazán értem, hogy:
tehenhun írta:
Azt nem igazán értem, hogy:
felvetésmiért pusztította el Zeno az egész univerzumot? Oké, hogy Zamasu szinte bekebelezte az egészet, de megoldhatták volna úgy is, hogy kiírtja onnét, és nem pusztítja el vele együtt. Mert most, hogy ragaszkodnak az idősíkos elmélethez, Mai és Trunks egy olyan (másik) jövőbe ment vissza, ahol saját maguk is léteznek. Nem hülyén van ez megoldva szerintetek?
Én hagytam volna a romos jövőt, aztán Bulma rakás kapszulájával majd újraépítik, persze úgy, hogy Zamasu nem írtja ki a maradék túlélőket is...
Sztem Zamatsu az egész univerzumot bekebelezte,még Gokuék síkján is ottvolt az időrésen keresztül,valószínűleg mindenkit megölt,ugye ez volt az alapvető célja,azért nem volt mas megoldás mint kipucolni az egészet.
Bár kíváncsi vagyok hogy most a jövőben csak a 7est univerzumot pucolta e ki Zeno,vagy az összeset...mert ha maradt a többi,akkor lett volna hova mennie,de ugye nem ment.
Én azt nem értem, hová mentek Trunks-ék? Beerus meg Whis lelépett anélkül, h elmondta volna, mikor hol és mi lesz azzal az időbe utazással. ahol még mindenki él. Gowasu is visszatette a gyűrűt még mielőtt Trunkék elindultak volna....
Ezt a "multi Zeno"-s elméletet már jóval korábban mondtam nektek, de mindenki azt gondolta, h csak egy van belőle, mert kvázi egy külön világban él.... Végül is frappánsnak is lehet tekinteni Goku Zenonak tett ígérete szempontjából, de ezek szerint van 6 Zeno is... 4 az androidok miatti utazgatásokból ezek közül a legutolsó, akit mi megismertünk. Egy abban az időben, ahová Trunkék még most mennek,és még egy, akit most láttunk.
Még egy érdekesség: Nekem úgy tűnik, hogy az összes idő gyűrűje a 10. univerzumban van Gowasunál. Mit gondoltok??
Még valami, amit korábban a muli-Zenos elméletemnél írtam:
Úgy tűnik,hogy a különböző idősíkokon létező világról nincs tudomása sem ráhatása Zeno-nak. Hogy kicsit pontosabb legyek: Azzal, hogy Goku nem tudta a saját Zenojukat odahívni, ez azt jelenti, h korlátozott tudása és ráhatása van a különböző világokra.
Nekem amúgy az furcsa még, hogy most Zamasu végleg megsemmisült?! Biztos ez? Sztem még x rész múlva látunk belőle valami maradványt....
Gyorsan lezárták és nem is mutattak sok mindent az ottani pusztításból... Meg amúgy mikor kettévágta Trunks, utána mi történt vele? Hogy lett ilyen köd belőle? Az ott valahogy még homály számomra, nem sok magyarázatot adtak az egészre...
Rotcsa írta:
Morbyd, köszi a kisegítést, így már értem... valami másra gondoltam, de már magam sem értem, h miért!
Kicsit megmagyarázhatnák, h miként lehetséges az idősíkok közötti utazgatás és a saját idővonalon való mozgások között az időgép különbséget tenni.
batai15 írta:
én azt nem értem hogy oké másik zeno is van.De csak úgy simán ott hagyták és ennyi? már mint az ismert zenoval.
Eléggé failnak néz ki egy fő isten egyszer csak eltűnik és nem kezdik keresni
Amúúúgy, Whis azt mondta, hogy elmegy a jövőbe beszélni az ottani Bills-el, hogy oldja meg az ottani Zamasut, de akkor amikor elpusztítja a még nem tomboló Zamasut, akkor ott is fog keletkezni időgyűrű nem? Úgy mint most keletkezett, lesz megint egy sík amin nem fog létezni, mert elpusztította, meg lesz mégegy, amin nem. Mint most is ahogy mondta a Whis, hogy ahova készülnek Trunksék ott létezik Zamasu meg ők is.
Ugrás a fórumra: |