Igen, ha eltalálom melyik gomb hoz vissza a topicba. ROppant idegesítő. >.<
Duma topic 14
Gdat88 írta:
Lilus kérdésére válaszolva (mielőtt még törölte volna a miért szót).
Fel tudjuk a mostani tagokból építeni a fórumtársadalmat. Van már ügyvédünk, orvosunk. Van már szociológusunk, ami elég fontos lesz ehhez a 10 emberhez, filozófus, élelmiszermérnök vagy mi, vegyész, földrajzos, hangmérnök, ami szintén elengedhetetlen, pincér-filozófus, zsidó a pénzügyekhez.
Az iskolai asszisztenssel még nem tudom mit lehet csinálni, de majd kitaláljuk. Előbb gyerekek kellenének.
Elolvastam az utolsó oldalt a régi fórumon, mert már hiányzott a design xDD De komolyan, hát annyira jó. Na mindegy xd
Volt egy cikk egy 12 éves srácról, ami amúgy már tök lejárt téma, na mindegy, szóval a srác ide Szoboszlóra járt suliba és szováti volt. A cikk meg egy bullshit, ha jól tudom a suliban bántották, fenyegették, meg ilyenek. A jegyei meg szarok voltak. xd
Gdat88 írta:
Az iskolai asszisztenssel még nem tudom mit lehet csinálni, de majd kitaláljuk. Előbb gyerekek kellenének.
Miért, ki a zsidótok?
Mini, neked kellene a szociális felelősnek lenned, de ne kérdezd, mit takar ez a feladat kör, szerintem csupa izgi dolgot. Vagy te ki is lennél?
Amúgy te miről beszélsz, Szabi doktor? Egy nem zsidó, de közkedveltnek szintén nem mondható népcsoportbéliről? Csak mert Szovátin egyszer mentem katonákkal, van ott valami állomásizéjük is, na de jó is volt, hogy katonák is voltak ott, vagy nagyon féltem volna.
Egy 12 éves srácról volt szó az utolsó oldalon, aki öngyilkos lett. Csak én még csak most jutottam el odáig, hogy elolvassam, azt nekem itt helybéliként volt némi infóm róla, gondoltam megosztom
Ja, arról olvastam én is, csak én facen. Egyik ismerősöm osztotta meg azt a cikket. Durva, hogy 12 éves kicsi gyerek eljut odáig, hogy inkább felakasztja magát. Bár írtak valami olyat is, hogy azelőtt nem sokkal az egyik rokona is megölte magát, onnan jöhetett neki az ihlet. Meg amúgy is, kb divatosnak kezd számítani ez is.
Meg pont tegnap mondta a rádió, hogy kevesebb lesz az etika meg a hittan óra, és több a tesi. Rohadtul jó. A hittant mondjuk megértem, de illemtanon talán ha csiszolnának kicsit a miniszterek, még érdekes is lehetne, amellett hogy tanulságos.
Én legalábbis a kommunikáció órákat eléggé csíptwm, az meg hasonló dolgokkal foglalkozik, mint az erkölcstan.
Ugrás a fórumra: |