Ezek érdekes kérdések, és ha így belegondolok akkor tényleg csak egy kultiválása van neki mindkét lélekre. De ha mondjuk nem akarja elsietni a dolgot és felpakol előbb 9 reményeim szerint vörös gyűrűt a kalapácsra, akkor azok nem tűnhetnek el semmiképpen, és ezért semmiképpen sem indulna 10es szintről, mert ugye a teljes született lélekerő az nem a kultiváció eredménye. A gyűrűknek meg semmi közük a KEfűhöz és 9 vörös gyűrűben még így is rengeteg lélekerő van.
Én is gondoltam arra hogy esetleg a Titán majom feláldozza magát értük, mert nekem úgy tűnt ő nagyon szereti XWt, és nagyon tetszett neki a butaságuk ahogy nevezte a számukra érthetetlen viszonyt a szerelmesek között. A kérdés akkor már csak az hogy milyen hatással lenne XWra ha nem a saját lélekcsontját kapná meg, mert az számomra fura lenne ha az is működne hogy TS XWnak vissza ad mindent de közben jó helyette a majomé, csak megváltozik az egyik gyűrűje és lélekcsontja.
Viszont úgy érzem hogy eleve nem lenne hajlandó várni addig amíg szerez 9 gyűrűt a kalapácsra és az első adandó alkalommal visszahozná XWT. Viszont ez is felvetne újabb problémákat, mert ugye ha nem győzné le előtte Lcsot, akkor komoly gondok lehetnének, ha esetleg rájönnek hogy XW visszatért mert akkor bizony újra meg akarnák szerezni a lélekgyűrűjét és a csontját. Ezért azt remélem hogy valami általunk ismeretlen módon megoldják hogy vissza jöhessen XW, és ne kelljen feláldoznia a KEfű kultiválását, mert TS eleve azért annyira menő mert egy elvileg haszontalan harci lélekkel verte eddig szanaszét a sokszor nála jóval nagyobb szintű ellenfeleket, a kalapáccsal meg közel se lenne ez akkora teljesítmény.