Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
20. rész
Sok gondolatom volt, de félek, hogy nem fogok mindre emlékezni. >.<
Nem leszólni akartam Yuuji teljesítményét a Fekete Villanást illetően, csak még nem emelném piedesztálra attól függetlenül, hogy beállította a rekordot. Idővel ő lehet az első, aki BÁRMIKOR használhatja a Fekete Villanást, de akkor erősen a főszereplői mivolta miatt fog bekövetkezni, vagy mert különleges, csak még nem tudjuk, hogyan.
A Vérvonal irányzatra visszatérve, az anime úgy érzem, hogy a kelleténél jobban kiemelte a nőt Toudou visszaemlékezésében, már-már mintha rokonságra, ismeretségre utalna. Én biztos, hogy nem úgy dobnám be Yuuji családi kapcsolatait, hogy nem láttunk senkit tőlük korábban, így ameddig meg nem lesz cáfolva, hajlok rá, hogy a nő Yuuji anyja, rokona, vagy ismerte Yuuji szüleit.
Nehezem tudom elképzelni, hogy lehet-e királyabb átoktechnika nevet kitalálni a Boogie-woogie-nál. Toudou újabb csodálatos diadala.
A Bíbor nekem nem tetszett. Ugyanaz a véleményem, mint Toudou arcon térdelésénél. Gyorsnak, hirtelennek kellett volna lennie, ehelyett a gömb, a fejemben egy lézersugár a maga alapján, "lassan" szántja fel a terepet.
A szőke nyomorék hangja kellőképp irritáló. Jó választás! Ennél már csak Yamashita Daiki lett volna jobb.
Ha furcsállnátok a baseballt, győztest kell hirdetni az iskolák között, mert a váltókihívás nem fejeződött be.
A Juju Kósza tetszett. Nobarával kell egyetértenem.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)