Rukia Orihimével van, a csaj-team és a pasi-team tehát most működik.
Először is, azóta hogy felröppent a pletyka, hogy mindjárt vége a Bleachnek, nem lett megerősítve semmilyen hivatalos módon, hogy mikor. Sőt, a pletykát okozó szöveg a 73. kötetből a Wiz Mediához el sem jutott, "kicenzúrázták" vagy mi. Na de ilyet... Ha tényleg reális lenne, akkor miért nem adták oda az amcsiknak fordítani?
Mert ha 3 fejezet van, az totál irreális ebben a tempóban, viszont szerintem így lett volna a normális végig, mert ahhoz képest, milyen elnyújtott, hosszú fejezeteket kaptunk néha, ez most pörgött. Igaz, azért voltak offscreen dolgok, mint hogy hogy a csudába került AIZEN a képbe de végre itt vaaaan! :3 Oh és a csodálatos párocska, Aizen and his Chair, szakítottak. Annyira szomorú nem? XD
Na, Isshinék megjelentek és kaptunk egy szívbemarkoló beszélgetést Ryuuken és Uryuu között. Szóval azért vagdosta teljesen szét Kanaet Ryuuken, hogy megtudja, miként hat az Auswählen és ha minden igaz, ezzel az ezüst nyíllal mindenképp megmenekül a fia. Előbbit már tudtuk, és az utóbbival választ kaptunk a "hogyan mentsem meg szegény sárvérű fiam?" kérdésre. ( pocsék a humorérzékem, de ezt muszáj volt. )
Renjiiii. Király vagy. XD Így kell elagyabugyálni Ichigot, mert Ő csak ezt a módszert szereti, ettől boldog lesz. Amúgy szerintem szomorú, hogy múltkor Hime mégis összerakta Zangetsut, és még egy köszönömöt se kapott érte.
No de szépen alakul a baráti hálózat.
1. Ishida lelépett Hasitasival az ál-árulás leleplezése után, miután megbeszélte a dolgokat Ichigoval.
2. Lelépett Chad is Ganjuval, szóval Ichigo benne is megbízott.
3. Ichigo közölte Orihimevel, hogy számít rá.
4. Most Renji közölte Ichigoval, hogy bármi legyen mögötte áll és Ichigo elfogadta ezt.
Ergo csak Rukia maradt, aki a "közelmúltban" még nem beszélt Ichigoval, és akkor teljes lesz a kör. És olyan jó, hogy a baráti szálak megerősödtek ebben az arcban. Azért mégiscsak több mélységet kapott az összes főbb szereplő.
( Csak kár, hogy az ellen nagyon szánalmas volt. )
Na meg persze Renji "oka" arra, hogy miért tenne meg bármit Ichigoért. Ez a jelenet sírós volt nekem, mint Mayuri és Nemu utolsó interakciója. Semmi újat nem tudtunk meg belőle, de Rukia gyakorlatilag Renji családja volt, mielőtt a Kuchiki klán örökbe fogadta a lányt. És Ichigo segített neki visszakapni őt. Ez az SS arcban is nagy kedvencem volt, mindenhogy szép.