Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
237. fejezet
Mivel előkerült Yorozu ajándéka, és Sukuna is papíron felhasználta az ütőkártyáját, így már csak a tüzes nyíl maradt rejtélynek, vagy bármi más, amire a "Tárulj ki" parancs képes.
Tudom, hogy a végjátékban vagyunk, de most kifejezetten gyorsnak éreztem a történéseket. Ha a korábbi kötetes, kötetborítós elmélet igaznak bizonyul, akkor 17-18 fejezet lehet hátra. Nem lehetetlen, mert a számláló sem állt meg, és már a 14. felvonása van ennek a küzdelemnek. Kenjaku az, aki boríthat mindent, de az is lehet, hogy a rövidebbet húzza, és maximum 5-7 fejezetes harcot kap.
Uraumét valahogy nem érzem kellőképp fenyegetőnek ahhoz, hogy verje Hakarit. Az talán mellette szólhat, hogy nem kell megölnie Hakarit, elég ha meggátolja a mozgását a fagyasztással. Hakarinak szüksége van a kézjelére ahhoz, hogy spammelje a Birodalmát, amire Uraume simán rájöhet, de a sok panchinko szarság szerintem nem fog feküdni neki. A legrosszabb esetben kettős halál vagy K.O. lesz.
Nem pont egy ilyen átoktechnikára számítottam Godshimótól, de nem mondanám, hogy nem csapta meg rendesen Sukunát. Már csak az nem tiszta, hogy van-e időkorlátja, vagy addig megy, ameddig akar, de a technika deaktiválását követően fog elporladni. Szívás lenne, ha tényleg egy Kimimarót tol, és a halálos csapás előtt adja meg magát a teste. Szüksége lesz a hőseinknek a kőkemény munkájára. Főleg akkor, ha Sukuna nem csak a régi kinézetét és erejét nyerte vissza, hanem minden sérülést negált, amit Gojou okozott a számára.
Gojou-t illetően olvastam olyan véleményeket, hogy Buddhára hajazó szimbolizmusa van, így akár vissza is hozhatja magát az életbe. Én nem hiszek ebben, de megmagyarázná, ha nem gyászolnák aktívan, nem foglalkoznának a halálával, aztán meglepetésszerűen egyszer csak újra beköszönne.
Meguminak megmaradnának a véreb(ek), a béka, az elefánt, a nyuszik, és végül a bika, ha azt használhatja Sukunának köszönhetően. A többi elvileg kifújt.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)