Gondolkodtam ,hogy mikor is indulhatna a Jiren vs Goku visszavágó.
Ugye azt tudjuk, hogy márciusig fog tartani a torna, de azt nem hogy március elejéig, közepéig, végéig. Tegyük fel, hogy jól belenyúlik a márciusba.
Azt tudjuk, hogy most egy jó ideje folynak az U6 elleni csaták, 117.résztől megkezdődnek az U2 elleni harcok, valamint 119.részben már az U4 is újra harcba száll. Szerintem november végén/decemberben lerendezik a maradék univerzumokat, azaz U2-t, U3-t és U4-t. Utána Januárban jöhet a harc esetleg Gohanék és a namekok között (ha nem ők esnek ki a 118.részben) és a maradék U11-es tagok ellen. Vegita vs Toppo is itt mehetne le valahol, valamint Dyspo ellen is harcolna valaki.
Ezek után pedig abból kiindulva, hogy Goku a lányokkal 4 része harcol, a végső harc is lehetne minimum ennyi vagy kicsit több, tehát egész februárban a Goku vs Jiren harc menne, esetleg mások is besegítenek itt, azt nem lehet előre tudni. Ez után pedig márciusban le is zárhatnák a torna utáni szálakat, tehát a kívánságot, mi lesz Friezával stb.
Nekem ez így logikusnak tűnik, de a torna sokszor annyira kiszámíthatatlan, hogy lehet köze nem lesz az általam leírtakhoz
Na meg itt lesz a decemberi nagy bejelentés, ami esetleg egy új arc is lehet.
A Superben nem volt még ilyen hosszú arc és bár nagyon lassú heti 1 résszel remélem ezt a sémát fogják követni, mert hiába lassú néha, nekem ennek az arcnak a tempója jobban tetszik, mint az előzőeké.