Mitől lenne népszerű? Mert hamarabb esett ki mint Gohan? A pajzsának még biztosan lesz jelentősége azért maradt bent, hogy valakit megvédjen majd kifog esni.
Dragon Ball Super Anime
Népszerű lenne?
Szerintem csak egy jó fordulat volt az Androidok szerepének az előtérbe helyezése, legalább ez némileg váratlannak hatott és egészen jól is használták fel eddig őket, és a bennük rejlő lehetőségeket. Vagyis már csak az egyik maradt meg. ...
Amugy most gondolkoztam rajta, de Frieza mozdulata nagyon érdekes volt.
1 perc 1 rész és akkor nem bírta tartani a ketrecet kb 20 másodpercig
Mondhatjuk, hogy szándékosan csinálta, de nem tudom.
Azért elég látványos és hatásos volt a fény ketrec technika. Ahogy nem kötöttek az orrunkra, hogy akkor ez mennyire is volt kimerito, úgy annyira nem kerhetjuk számon azt, h ténylegesen stamina gyilkos mozzanat volt, vagy sem. Érd be azzal amit látsz. Előbb, utóbb úgy is kiderul mi a helyzet.
Másrészt: Frieza bármit is tervez, egy dolog biztos, mégpedig, h az ő győzelme és kívánsága a prioritás maga részéről. Az, h esetleg kiüti, vagy majd akadályozza csapattarsait, nem kérdéses. Frieza sama mindenekfelett! Ez az ő eletszemlelete.
Én bízom abban, hogy el fog dobni nemsokára egy jó öreg full poweres death ball-t. Hiányzik már tőle nagyon az a technika, főleg Golden formában. Például Gokuék felugranak a levegőbe, ő meg ráhajítja Toppora és Jirenre. Ilyenekkel lehetne taktikázni a jövőben és hátha lesz valami ezzel kapcsolatban.
Ep 125 :
Toppo vs Frieza & C17
Na ez a rész nagyon jó volt.
Toppo támadása nem semmi, már látszik a ringből is. Mi lesz itt a végén?
Frieza jól bekapta Toppo támadását , utána meg tisztára úgy nézett ki , mint anno a Z-ben mikor bekapta Goku Genki Dama támadását.
Hát a Death Ball semmit sem ért már itt. XD
Egy pillanatig már azt hittem Toppo összenyomja Frieza fejét de mégse.
Itt is menő volt C17 , hogy nem hagyta kiesni Friezát.
Frieza egyenlőre ki van ütve. ( alszik , vagy mégse )
Amilyen idétlenül nézet ki Toppo most elég barbár állatot hoztak ki belőle,brutál erővel. De,hogy Frieza egy részben kétszer is megmeneküljön a tuti kieséstől...valamit terveznek még vele(persze nyilvánvaló volt)
C-17 eddig simán az u7 MVPje is lehetne,nagyon megfontolt és gondolkodik végre valaki folyamatosan,nem csak egy darabig és utána elszáll az agya az idegtől.
Király rész volt.
Bevallom nem számítottam arra, hogy ilyen szinten jó rész lesz, de nálam eddig 2018 legjobb Super része.
Az első felében a Toppo vs C17 eszméletlen volt, ilyennek kell lennie egy modern Dragon Ball harcnak. Na meg amikor Frieza-sama megérkezett, azzal a zenével és stílussal, egyszerűen zseniális volt.
Toppo is igazi badass lett, na én most szerettem meg teljesen az ő karakterét. Ennél a résznél tényleg érződött, hogy ez már a Finálé. Friezát úgy bírom, hogy ahogy érezte a végét, úgy magabiztosból átváltott ebbe az idegbeteg stílusba, pont mint a Goku ellen harcában a namekon
Csak ismételni tudom magam, nagyon jó rész volt és most még a szemnek is kellemes volt.
Na azt kihagytam, hogy mekkora epic volt, ahogy így ketté szakadt a pálya, meg hogy a "szikla" darabok így lebegnek közben, sokkal jobban illik így a végjátékhoz.
Én a mai részben mindenre számítottam... de arra, hogy Toppo ilyen szinten ultra b*szó lesz, arra nem. Ez eddig bőven vetekszik nálam a TOP eddigi legjobb részéért folyó versenyben, de a top3-ban biztos ott van. 10/10 a rész.
Frieza pedig továbbra is állat, egyszerűen nem lehet nem szeretni ezt a csávót. Akármikor szólal meg a zenéje, én már két pofára vigyorgok.
Másrészt eléggé poénos, hogy az elején hogy játszotta a fejét a Főpap a ring miatt, most meg ott tartunk, hogy nemsokára darabokra hullik az egész. Ennyit a munkájáról haha
Nagyon jól megírták a történéseket, egy másodpercig sem lankadt az ember figyelme. / figyelmem
Folyamatos volt a feszültség keltés, pláne miután Toppo felfedte kilétét....na onnantól még egy fokozattal fentebb kapcsoltak.
Yashima nagyon tisztes munkát végzett a megjelenítés terén, de igazából a rendezés volt kiemelkedő és az vitte el a hátán az egészet így szinte nem is figyeltem az art-animáció részleteire.
Összességében ennek a résznek olyan atmoszférája volt, ami már nagyon de nagyon kellett a Superbe és talán hasonlókat követelnének meg, az érettebb rajongók!
-Nem győztem kapkodnia fejemet; Goku és Vegita rögtön bevetette a taktikázást és megpróbálták semlegesíteni Jirent, lefogással, de ő nem Dyspo...Vegita meg folyton odaszólt Gokunak, nem is ő lenne
-Toppo és C17 kezdeti harca jól tükrözte az Androidokban rejlő lehetőségeket, amit ki is emelt C18, állandó nyomás alatt tartotta bajszos barátunkat.
-Majd jött Frieza belépője Igazi "kotsog" ez a karakter, jó értelemben. Nagyon jól hozza a szerepét , mellé pedig a "röhögése" és a gesztusai megérnek egy misét.
- Dermesztő és C17 nagyon jól csinálta, ha nem tudnánk az esetleges fejleményeket, már már kiütésre lehetett volna gyanakodni. A végletekig hajszolták Toppot a támadásukkal, ami számomra a legjobb jelenet volt a részben!
Ahogy végig ment azon a felhevült völgyön a kamera, amit a 2 támadás pusztítása okozott....Toppo talpon maradása, körülötte a ruhadarabjai és ezt követően a Hakaishin meglépése, valamint ahogy reagáltak rá a karakterek- fantastic Epic meg badass !
-Gondoltam hogy már nem lehet fokozni a dolgokat..de csak addig, míg Frieza meg nem kapta Toppo támadását és le nem fagyott az arcáról a mosoly, na meg darabokra nem esett a küzdőtér!
-Így megint Android cimboránk került előtérbe , bár rosszul fogalmazok. TOPPO és a lehengerlő erejének prezentálása volt a lényeg, na meg Dermi megmutatta hogy nem lehet csak úgy leírni őt, és bedobta a Destroy the Planetet....vagy mégsem. Ahogy a Hakai energia felőrölte a támadását és az újdonsült GoD jelölt/tanonc lezúzta, nagyon nosztalgikus volt De a poén , ahogyan C17 sikeresen megmentette, ez tette fel a pontot a végére.
Szóval, ilyen szintű cselekmény áradatot és ennyi epic jelenetet már rég nem láttam!
A zenei aláfestés szintén megér egy tapsot, mindig a helyén volt a téma. Ezzel is sikerült fokozni a hangulatot , de a Superben egyébként is nagyon szeretem a múzikált, enblock!
( Megkövetem magam, nem számítottam erre )
[img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/01/28/867dbs_125..png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Hát ez egy nagyon jó kis rész volt! Tényleg nagyon jó!
Goku és Vegita felvezetője volt a legjobb. Ahogy vitáznak de akkor is ők a legjobb páros. Az U6 lányai semmik hozzájuk képest.
Hihetetlen már ez a C17 tényleg messze nem vártam ennyit tőle. De milyen hasznos is ez a kimeríthetetlen energia. Még milyen jó lenne ha C18 is mellette lenne.
Dermesztőtől meg mit is várnánk? Pont ezt. Igen kegyetlen szemtelenség amit mutattat a rész elején, majd pedig a felsőbbrendűségi beképzeltsége.
Toppo se semmi. Tényleg eltűnt a pocak! És felülemelkedett az igazságán. Beláthatta hogy nem sokra megy vele.
Nem vártam volna ennyit azért tőle. Most akkor végül is az U11-nek 2 pusztítás istene lenne?
Amúgy az is érdekes hogy csak azt az egy technikát használja semmi mást. Na meg a szokásos újból jövő energiagömbjeit. De nagyobbat csak egyet, de azt lényegében folyamatosan. A többi pusztított isten eddig nem nagyon használta azt. Biztos meglesz ennek is a hátránya.
A küzdőtér meg darabokban, pedig még messze a vég. Pedig milyen volt már az elején hogy milyen kemény anyag meg nehéz elpusztítani.
Amúgy rossz belegondolni, de ha Toppo pusztítás istenként ilyen erős milyen erős is Jiren valójában aki még ennél is erősebb.
Ugrás a fórumra: |