Szerintem meg békésen nem lehetett volna lerendezni ezt. Grayben mindig ott volt a gyűlőlet Zeref démonai ellen.
Bár az poén, hogy mindketten azt hitték, hogy elvesztették a szerelmüket és ezért örültek meg.
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Szerintem meg békésen nem lehetett volna lerendezni ezt. Grayben mindig ott volt a gyűlőlet Zeref démonai ellen.
Bár az poén, hogy mindketten azt hitték, hogy elvesztették a szerelmüket és ezért örültek meg.
Kiábrándítóan elsimliskedik a részleteket, a mangában August spirális kín támadása így nézett ki: https://naruto-ku...ail/507/17
Az animében meg így:
Egy kicsit talán túltolták a "gyönyört", de egyébként egész klassz volt. Mavist meg nem tudom hova tenni. Azt hittem egy csók volt és aztán szunya(nem olvastam a mangát), erre kiderül, hogy már ő is átélte a "gyönyört" + még kölyke is van. Na meg egy epizódon belül kétszer elsütni az Én Vagyok Az Anyád klisét... ilyet se láttam még XDD
Semmi életet nem tapasztalok az animében. Futó manga sorozatnak tökéletes, ahol színesen és beszélve végig olvassuk egy fejezetet, de mangaként.
Most komolyan, ki az a barom, aki engedélyezte ezt a moslékot Tv/net sugározni?
Baromi rossz nézni, hogy ennyire kiherélik a Fairy tailt. Mint író, mint A-1 .
Hamarosan jön az ezüst díjazott harc,de rossz értelembe.
Sting Vs Larcade
Bár sokoknak nem tetszett a mangában, de nekem az egyik legérdesebb küzdelem volt .
Nagy kár, hogy az anime se tartotta tiszteletbe ezt a harcot.
Őszintén remélem, hogy egy nap kamatostól visszakapja ezt A-1.
Your lie in April talán a legjobb munkájuk, amit eddig az asztalra tettek. Sao is szép, de Your lie in April gyönyörű animációt kapott. Ezt bezzeg a Fairy tail nem kapta meg.
Mai napig csodálkozom, hogy a Japánok nem szedték szét A-1 csapatát .
Ugrás a fórumra: |