Hová tűntek a kommentek?
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Gondolom rosszul ítéltem meg és mégsem volt idevaló a mangás Zamasu
Akkor jöjjön valami idevaló is, több ember is úgy gondolja, köztük Herms is, hogy a december 18.-ra bejelentett rész még nem az új arc kezdete, csak 1 vagy pár részes kisebb sztorié. Azzal indokolják, hogy nem volt úgy bejelentve Toriyama kommentjével, mint az előző kettő és csak egy az U6 tornament arcból újrahasznált art volt. Először én is erre gondoltam, de ha már ki kell tölteni valamivel az időt 2 sztori között, akkor inkább ilyenekkel.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: furcsa módon fog megjelenni Zamasu, ezt írják. Hogy mit értenek furcsa alatt, holnap kiderül. )hudaklaci írta:
Olyat olvastam, hogy Zamasuval még nem végeztek, lehet ez a kettévágás csak a fúziót szüntette meg? Lehet ezért jön Zénó, hogy a halhatatlan Zamasut elintézze?
Kurosawa írta:
De több esetben is a mangás Zamasuról volt szó,abban semmi újdonság nem volt.
Hát nem tudom más hogy van vele, vagy csak nálam van ez, de ha másnál is, akkor ez a Toriyama nagyon tud valamit. Nézem élőben a 67. részt, egyszer csak megjelenik Zeno-sama, beizzítja a kezeit, és megszakad az adás. Pár perccel később a poén: (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Zeno Sama elpusztította a streemet.)
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: [img]https://s22.postimg.org/j5tmejpr5/Image3.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.)
Sok minden kiderült, még így angolul is, várjuk magyarul azért. Aki nem nézte meg, az most inkább ezt ne olvassa: minden összejött, amit korábban emlegettünk. Volt fúzió, genkidama, gombnyomás. Zeno-ból mégsem csak egy van a világon. Nem ismerte Gokut, és ő lett a mi Zeno-nk játszópajtása. Ha jól értem, Whis apja a főpap. Nem csoda hogy erősebb. De most mi lett a jövővel? Zeno elpusztította az univerzumot, mégis Trunks hazament. Maradtak még emberek rajtuk kívül?
Igen, de a fordítással többet megtudunk.hudaklaci írta:
Kiderült ugye az is, na most aki nem akarja tudni ne olvassa, hogy Bills rontott el valamit Zamasu elpusztításánál, és hozott létre egy új idősíkot. Ergó az összes elméletünk bukik az idővanallal. Ez így érthető és egyszerű maradt.
Ugrás a fórumra: |