Köszönöm a lehetőséget Végre vége ... ( Lol ... 1-2 éve nem is gondoltam volna, hogy ilyet írok ... )
Már csak azt vártam , hogy Acnologiát mikor fogják mutatni, ahogy a pokolból vagy mennyekből figyeli a partyt , miközben vígan pókerezik a Tartaros és "halott" Spriggan tagokkal ...
Nem mondom , hogy rossz fejezet volt, de azért nem teljesen ezt vártam.
A fejezet legjobb pillanata számomra Gildars papa volt. A kis vén kujon megmosolyogtatott.
Perverz xd
Leginkább Erza x Gerárd pillanatok miatt vártam az utolsó chaptert , hátha közelebb kerülnek ... túl sokat reméltem.
A manga amilyen jól indult olyan xarul végződött , akárki akármit mond ez megkérdőjelezhetetlen.
Mashima teljesen elveszett a tündérek világában és már túlságosan is happy-re csinált meg mindent.
Szerintem legkésőbb a Tartaros után elkellett volna mennie 5-6 év szünetre : kipihenni magát , új ötleteken gondolkozni és visszatérve újult erővel , hozva a jobbnál jobb arc-okat, folytatódhatott volna ez az alapjáraton jó kis mű.
Vagy akár tette volna a végét havi mangává. Kb. 40-50 oldalas fejezetekkel legalább még ki is lehetett volna hozni valamit és lett volna 1-1 hónapja gondolkodni 1-1 fejezeten. Jó ... lehet közbe az olvasokat megette volna az ideg ..., de így is xD
De ahogy páran mondják itt, emlékezzünk a szép dolgokra, mert azért azis volt itt bőven.
Ha értékelni kéne 6/10 , az eleje és a Tartaros miatt.
Ha lenne folytatása én azért befizetnék rá, max. ha olyan lenne hamar dobnám xD Azért bőven lenne még potenciál ebben a világban ...