És arra ezek után ki lesz kíváncsi? Én tuti nem.
Régebben mondtam hogy egy Acno főszereplésével a 400 évvel ezelőtti múlt vagy csak szimplán a 400 évvel ezelőtti múlt feldolgozása jó lenne.
Hát nem hiszem hogy érdekelne most már.
Fairy Tail manga
linachan írta:
Nem a rajongók miatt fejezi be a mangát hanem mert szeretne már bele kezdeni valami újba. De a mangaka valami olyasmit is mondott hogy a Fairy Tailt valahogyan folytatja csak kb úgy mint mondjuk Boruto története ami ugyan hozzá tartozik a Naruto történetéhez és szerepelnek benne a régi karakterek de már nem Narutoról szól. Valahogy így beszélt a mangaka is a Fairy Tailről. Viszont hogy ez mennyire igaz nos nem tudom. Én sajnálom hogy vége főleg hogy END karakteréről sokat beszéltek még is gyorsan lerendezték akárcsak Acnologiát.
Bár a Naruto Shipput is úgy néztem végig hogy már szenvedés volt a vontatottsága miatt - najó a vége marha jó lett-, emiatt féltem a folytatásától. DE a Boruto kellemes csalódás volt
Azonban itt más a helyzet... ha ennyire lesz@rja a végét a történetnek, aminek egyébként az eleje nagyon jó volt, közepe is és a lányeget cseszi el.... áhh így nem mernék belekezdeni a Fairy Tail folytatásában mert bár az eleje lehet hogy újra elvarázsolna, de ha annak is hasonlóan tré befejezése lesz, az már kínzás....
Én már nem tudok mit írni, ti már mindent leírtatok. Viszont... soha nem gondoltam volna, hogy ilyen szánalmasan érvéget. Konkrétan hetekig nem olvastam a mangát, de nem azért mert nem érdekelt, hanem egyszerűen nem vitt rá a lélek, de... most kedden elolvastam. Nem is lett volna olyan rossz, de ilyen elszaggatott véget! Rendben Masni zárd rövidre az utolsó arcot, de az hogy a főboss háttér storyját ki se bontsd normálisan! Na ez adta meg nekem a kegyelem döfést... Ezt vártam a legjobban!!! >< Tudom, hogy kis róka vagyok és nem ér semmit hogy itt írok, viszont úgy gondolom, hogy ez a "tündér mese" nem ezt érdemelte. ... Egyetlen reményem még az animében van, aminek nagyon szorítok, hogy abban.. legalább abban kapjon valami szebb befejezést és ne ilyen szétsajnálni való legyen...
Számomra ez az anime/manga rengeteg boldog napot hozott (talán 2 évvel ezelőtt volt egy emlékezetes mikor Serena összeakaszkodott Acnóval, na akkor olyan power up-ot kaptam, hogy mindenki csak nézett , hogy "Vele meg mi van?" ). Nagyon kár a végéért.. :/
Nos hát én szeretném megköszönni Mashimának, hogy azt a sorozatot ami mélyebben bevezetett az animék és mangák világába, valamint eddigi életem eddig legnehezebb szakaszából mentett ki 6 évvel ezelőtt ennyire elbaszta a végét....KÖSZÖNÖM SZÉPEN!! Te lusta féreg.....
Emberek én ezt nem akarom elhinni? MI VOLT EZ? Natsu volt a kedvenc karakterem és elérte hogy őt utáljam a legjobban...XD
Én nem hiszem el, hogy ezzel az egész END-es szállal SEMMIT SE KEZDETT!! DE SEMMIT! Lezárta annyival, hogy ÉN EMBER VAGYOK azt okcsá.
De akkor Acnologia a Tartaros szálnál miért félt tőle? Miért akarta annyira a könyvet elpusztítani? Vagy ott is Natsut kereste már ? Most meg nem ismerte fel vagy mi ? Silver is miért akarta ennyire megölni őt ? Vagy Atlas flame? Ki volt tulajdonképpen most END? Mit tett? Vagy mi van? Miért mondta Zeref Natsunak hogy meg kell ölnie őt meg választania kell ? Itt volt egy tökjó lehetőség....a főhős a főgonosz és semmit de semmit nem kezdtek vele....pedig mekkora jó lehetett volna,ha a többiek ellen fordul és egy nagy harc árán később visszaváltoztatják Natsuvá...de nem.....
Aztán én nem akarom elhinni hogy ezt az Acnologiát és Zerefet a két nagy nemezist akiknek még a mágiajátékokon belengették ezt a sárkánykirály ünnepét is.... 1 ütéssel egyszemélyben Natsu mindkettőt kiüti..HAGYJUK MÁR..... Zerefnél még talán eltudom fogadni, hogy ő alapból megakart halni (bár akkor meg minek mondogatta egyfolytában hogy többé nem állíthatsz meg Natsu...) és Natsu annyira felszívta magát a harcuknál, hogy adrenalintól meg dühből és minden egyes erejét felhasználva akkora csapást vitt be, hogy kifekteti...ezt még beletudom magyarázni, de Acnologiát nem vagyok hajlandó elfogadni....
Hogy van az, hogy a sárkány akire nem hatott a mágia, mágiával győzik le? Oké. hogy sárkányölő mágia de...amikor eltalálja semmi robbanás vagy hasonló nem történik....puff azt elporlad mert lejárt a szavatossága....és a végén mégjobban becsicskulva ilyet szól, hogy TE JÓ KIRÁLY LENNÉL....azzal a majdnem mosolyra álló szájával... MI VAN?!!! Szóval én ezt nem tudom elfogadni és megbocsátani Mashimának hogy ezeket a legfontosabb és talán legérdekesebb dolgokat így elbaszta....bezzeg Erza meg Eileen kaphatott 4-5 fejezetes harcot fasza visszaemlékezésekkel.
Aztán ilyenbe bele se menjünk, hogy Makarov mi a faszért nem maradt halott olyan szépen el lett búcsúztatva de....Gildarts,Laxus, Gerard miért nem kaptak rendes harcot. Vagy akár Natsu is... a Zeref elleni első összecsapása után csak kispadra volt téve és utána mintha Tekkent néztem volna tőle....szánalmas.
És az utolsó fejezet.....hát basszátok meg mikor megláttam ezt a szánadalom Mavis és Zerefet hogy azért nehogy ők is halottak maradjak már ááá minek? Inkább őket is gyalázzuk már meg még és mégjobban szarjunk a rajongók arcába....hát baszódj Mashima de komolyan ennyi erővel hozd vissza Acnológiát meg a Kyuukimont stb hadd legyenek ők is boldogok.....ja és persze Laxus meg Makarov is megkapta a régi kis haját mert az olyan kurva fontos volt.....Na meg Gray és Juvia.....velük most mi a retek van ? Annyira be lett lengetve, hogy majd a harc után tisztázzák ezt.... valami utalás volt rá de inkább csak tipikus Gruvia moment, plusz Juvia ugye nem ment velük a végén a 100 éves küldetésre szóval... nemtudom hogy most velük is mi van.
Szóval összességében mi a fasz volt ez? Hogy lehet egy milliós rajongótábor fejére szarni ? Mert neki nincs kedve ehhez meg megunja? Hogy képzeli ezt egy mangaka ? Mi olvassuk a mangát, mi adjuk a nézettséget hozzá tehát miattunk lehet ilyen sikeres (és igen nekem is van külföldről vásárolt kötetem szóval elmondhatom hogy valamennyire támogattam) és hogy van képe egy olyan mangának ami végig az összetartásról meg szeretetről szól pont leszarni ezt a szeretet és kötődést a rajongókkal, olvasókkal és összecsapni mert neki már nincs kedve ehhez...hát kösz bazdmeg. Kösz hogy beálltál Kubo mellé. Abba meg senki ne reménykedjen hogy az anime majd kibővíti ezt...eddig se tette. Amikor meg igen az is teljesen a fölösleges részeknél volt szóval....Meg a második évad borzalmas okádék minősége után én már előre rettegek a 3. évadtól. Csak azért nézem meg már mert ennek az animének köszönhetek egy nagy fordulópontot és végignézem már épp ezért.
Elnézést hogy ilyen hosszúra sikerült a "kis" monológom de úgyérzem, hogy itt ki kellett adnom magamból hisz a számomra legkedvesebb manga kapta meg az egyik legnagyobb gyalázást és bullshiteket. Sajnálom hogy ez lett a vége, Mashima bekaphatja. Az utolsó fejezet viszonylag azért jó lett, a fairy tail fő témára animében ütni fog.....de ettől még nekem hulladék az egész így hogy a végét ennyire elcseszte Mashima. Ezután még egy timeskipes bónuszfejezetet megnéznék mondjuk a szereplők gyerekeivel. Csak hogy a nagy shipperek is megkapják amit érdemelnek meg vártak.
Na így angol után (ami azért néhol hibás kicsit) leírnám én is a gondolataimat.
Az utolsó arc inkább rossz volt mint jó, Natsu alig csinált valamit a végén a Zeref csatáig, a harcok nagyon furcsán végződtek, logikátlanul, ami kár mert volt bennük lehetőség. Annyira nem részletezném, oldalakon keresztül jól leírták ezt sokan.
Az utolsó fejezet viszont nem volt rossz. Lucy befutott, a párok összejövögetnek, Gildarts otthon van, és mindenki a régi. Az kicsit zavart, hogy kb. 5 oldal elment a Mavis-Zeref szálra megint, nekem felesleges volt. Az jó poén volt mikor Gajeel megjegyezte h azért szereti annyira Anna senseit Natsu mert ugyan olyan a szaga mint Lucynak, ő meg simán egyetért Kicsit hiányoltam hogy Lucy megakarja ugye találni Aquarius kulcsát, de erről nincs említés, főleg úgy hogy egy év is eltelt, viszont a 100 éves küldetés is jó ötlet volt, egész érdekes volt.
A Gray-Juvia is egész jól meg lett csinálva, az meg meglepett hogy Hisui lett a királynő, de tök logikus. Jó hogy nem felejtették el hogy az Alvarez egy konkrét birodalom nem pedig csak a Zeref banda, és még azt a szálat is elvarrták. A Natsu-Lucy kapcsán jó lett volna valami teljesen egyértelmű utalás, de végül is Natsu mondatát nagyon sok féleképp lehet értelmezni, szóval ott is volt valami. Ebben a fordításban jó volt Lucy szövege, hogy "amikor azt hinné az ember valami érdekeset csinálsz..." Belegondolva mondjuk amilyen Natsu, teljesen logikus válasz
Igaz hogy a Fairy Tailt nem ismerem annyira tüzetesen mint mondjuk a Narutot, de nagyon klassz manga, remek atmoszférával, szereplőkkel és világgal. Nálam ott van a dobogón, és a végén levő logikátlanságok ellenére is szívesen olvasom újra bármelyik fejezetét, mert egy pillanat alatt magával rántja a nézőt.
Natsu az egyik legviccesebb és legkülönösebb shonen főszereplő, értem ezt úgy, hogy minden momentumban képes valami random hülyeségre, de amikor harcról van szó akkor meg nagyon badass tud lenni Az egyik kedvenc manga hősöm lett.
A Natsu-Lucy-Happy trió is az egyik legjobb, a poénok a mangában meg a random egymásnak esések mind-mind királyak
Szóval, én igazából remélem hogy lesz valamilyen folytatás, rövid manga, movie, akármi, mert szívesen nézném megint, és érdekelne mi történik a szereplőkkel. Az utolsó arc-tól eltekintve szerintem remek manga és történet, azért kár hogy vége, de remélem jönnek majd folytatások a jövőben! Köszönet a szép és jó pillanatokért, király volt, és marad is a Fairy Tail!
Látom valaki rossz lábal kelt fel hogy baby ragel.
A lezáráshoz: Nekem elég korekt volt. Tetszet hogy Mashi mutata ki kivel van.(A Levi Gajeel tetszet a legjobban)
Az egész úgy fejezödöt be ahogy elkezdödöt egy kalandal. Mondjuk a Nalu moment egy kicsi furán sikerült de amit Natsu mondot neki azt tényleg jó volt. A Mavis-Zeref részt én sem értem de az sem lett volna rossz ha beadja hogy szellemként tértek vissza.
Meg hát a Sensei nem hagyhatja ki az ecchi részeket XD
Nekem tetszet és jobbnak éreztem mint a Bleach. Remélem A sensei az új művében kiegészit pár dolgot ami hiányzot itt.(Már ha egy világban játszodik)
Ugrás a fórumra: |