Kurosawa, nekem nagyon rabszolgás beütése lenne, ha elvinné magával a két gyereket. Ők meg idővel meg is nőnek. Én egy kutyára gondolok. Úgyis ő a legnagyobb góré, biztos egy csettintéssel örök életet adna a kutyának és máris ellennének.
metrooman, mivel a táncot könnyen elronthatják. Meg minek táncoljanak amikor ott a potroha? Amivel akkor még úgy tudták, (úgy tudtuk mi is a mai rész előtt) hogy örökké együtt lesznek és nem fél óráig? Semmi nem indokolta azt.
A tá tá tá tá meg szimplán gúnyolódás. Ugyanúgy mint a "miszter isten". Még ha nem is jött le a mai részből sajnos egyértelműen, de Vegito durván bedarálta Blamasut, aki csak azért tartott ki, mert fél-halhatatlan.
Sőt tovább megyek. Blamasut már Goku full poweres kamehamehaja is megölte volna, ha a fél halhatatlansága miatt nem lenne ilyen durva regenerálódása.
Egyesítve 2016.11.13 22:38:57:
Illetve egy kiegészítés ahhoz, hogy Trunks miért lett ilyen, amolyan.
A Trunks féle GenkiDama úgy gondolom alapjában gyenge volt. Ha azt nézzük, hogy a Bubu ellen küldött GenkiDamába a teljes emberiség adta az erejét, vegyük ezt 100%nak. Míg a jövőben már kipusztult az emberiség kb 70-80%-a, szóval kb 20%-a adta bele az erejét. Ezt figyelembe véve pedig a Trunksnak küldött erőt egy Bubu röhögve visszaverte volna, akinek az ereje egy SSJ3 környéki. Sőt, talán Gohan is ha nagyon akaródzik.
Az igazi erőt mégis Goku és Vegeta adta, akik csak átadták kettő SSJ Blue erejét. Illetve még ott van magának Trunksnak az ereje, ami kb Goku piros istenes Base formájának felel meg.
Összegezve így Trunksban egyesült 2 Blue ereje, az ő piros alap isteneshez közelítő ereje és egy SSJ3 ereje. Ettől lett brutális powerupja és tudta megölni Blamasut, mert ezt az erőt már nem bírta el a félhalhatatlan regenerálódása.
(ami nálam logikai bukfenc az a Z-ben lévő SSJ3 erejét "éppen hogy elbíró föld". Itt meg az SSJ3-hoz képest felfoghatatlan erők vannak, mégis a 200 méterre lévő Bulma féle garázsban semmit sem éreznek. Ez csak az én szememet zavarja egy nagyon nagyon nagyon picit )
Szerkesztette: laszlo222 - 2016.11.13. 22:45