Kiket? Miről beszélsz most? Arról, hogy egy emberre nem lehet érvényes, hogy csak ez mozgatja? Akkor nagyon tévedsz.
Duma topic 14
Ja, a gnómhoz beszélek, aki állítólag trollkodik, közben meg csak annyira unatkozik, mert sose törődik vele senki. 
Mi és? Pontott tettem. A ti jövőtök.
Ezt nem neked szántam, Gdat. Hanem saphinak.

Nem szoktam komolyabb erőt fektetni a kérdéseire. Főleg ha emberekről van szó. Nem vagyok kíváncsi rájuk. Így is túl sok időm ölöm ebbe az egészbe. Csendben mosolygok a jövőn, eddig mindig igazam lett.
Itt most elég ha pár sorba írok valamit, aztán úgy is jön a következő, amire lehet...
És nem jutunk sehová.
Nem értem, miről beszélsz, masashi. Nem tudom eldönteni, miért nem értem. Lehet köze hozzá annak is, hogy a farmakológia tanár azt mondta, hogy próbáljuk ki a gyógyszert, amiről éppen tanulunk, és most az alkohol volt teríteken, lol. De lehet, hogy szimplán értelmetlenek a mondatait.
Annyira elfilóznék részegen egy fórumtalin veled Saphi. 
Gmannel nem biztos, hogy jó döntés lenne, ha a testi épség védelmét is figyelembe vesszük. Na jó. Ez csak vicc. Nem is értem am, hogy tud kikapcsolni az emberek belátóképessége olyankor. Velem még sosem történt.
Éppen egyórás német komcsizene gyűjteményt hallgatok, egyszer csak hallom, hogy már megint panzer-ekről énekelnjek.
Hiába, van valami, ami fontosabb a német lélek számára, mint holmi ideológiai szarakodás. 
Amúgy tényleg nem értem mi értelme a vitátoknak. Masashival vitatkozni nem sok értelme van, mert elég fanatikus. Bár legalább érdekes vele a vita. Gmannal viszont minden fajta interakció teljesen értelmetlen és felesleges. Csakis a teljes ignorálás értelmes.
Nem mindenki érhet fel erre a szintre. Várjunk 10-20 évet. Kezdem érezni, hogy csak akkor lesz minden világosabb nektek is. Ha lenne még motivációm magyarázni nem tudnám le ennyivel. Megártott a marsi élet.
Így belegondolva, ez a "10-20 év" olyan meghatározó lett, hogy lassan erre is lehetne kötni egy fogadást, aztán jöhet a második korsó sör is ingyen mindenkinek.
| Ugrás a fórumra: |