nyugi nem csak téged dühit.
renelem kapunk egy jo fajta universe saiyan arcot cabbaval
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Egy kicsit spirituális szempontból kell szerintem megközelíteni a Trunkkal történt eseményeket! Mivel Ő változztatta meg az eseményeket, valamiképpen ő van predesztinálva arra,hogy azt helyre is hozza! A mai részben ezt megértette, ezért nyílt meg előtte az út ahhoz, hogy megkapja a Black elleni erőt a többiektől!
Az Ő világa, ami a saját tettei miatt romlott el, noha Ő csak jót akart.... Ma megértette a különbséget bűn és bűn között és felvállalta a felelősséget a saját tetteiért. Nekem valahogy ezt mondja a mai rész....
Tényleg nagyon mozgalmas volt, az külön tetszett, hogy Vegito a ki-sworddal büntette Zamasut! Mondjuk valahol erre számítottam!
A szétválás meglepett, mert a Blue-elvileg tökéletes ki-kontrollra alapszik.... Miért kellett akkor sok energiát használnia? Illetve a kérdésem pontosabban, hogy miért ezzel magyarázták?
Az én véleményem eddig a sorozatról , hogy esszenciálisan rendben van, a kulcs-pontok a helyükön vannak, viszont az erők eredetét nem magyarázzák meg elég jól , ezért érezhetünk sokan hiányosságokat. Az grafika néha tényleg gyenge, mondjuk ma szépen nézett ki, de helyenként az az érzésem volt, hogy egy másik anime hatásaiból építkeznek, ami inkább spirituális jellegű.
A dragon ballba dráma kéne, jól behatárolt erőszintek és olyan fejlődések, amelyek gyakorlatiasak, nem pedig nekünk kell az eredetét keresni!
pl: értem én, hogy a japán néplélekben a kard a harcos szellemének megnyilvánulása, de a dragon ballban mégiscsak szokatlan az ilyen ki-fegyver dolog. Eddig csak Vegitonál-buu saga- és Zamasunál láthattuk.... Ezeknek a dolgoknak csak "fűszer" jelleggel kellene a sorozatban lenni, mint ahogy az anno a "z"-ben volt, nem pedig szerves része lenni!
Pedig csak annyi kéne a készitőktől, hogy tisztában legyenek a Z szabályaival(a potarás szétválás engem is kiakaszt) , és logikusan épitsék fel erőviszonyokat, ennyi.úgy látszik csak átvették a legnépszerűbb elemeket a Zből, a többi meg csak úgy eszükbe jut, de nem gondolják át. Ha toriyama is trunks-t akarta az arc kulcsemberének, akkor legalább normálisan felépíthette volna a fizikai/szellemi fejlődését, mert ez a fairy tail féle nakama power up nagyon gáz.
Nincs itt semmilyen logikai bukfenc... Sokan csak azért akadnak fent, mert egyelőre, csak japánul látják. Az istenek szintjén érvényes az örök potara fúzió (ha jól értettem) Halandók esetében, ez egy óra (ami rövidebb, gondolom az SSJB miatt)
Sokan elsiklanak a tény felett, hogy Trunsk félvér és ebből fakad az igazi ereje!
Gohan esetében, az egész Z erre épül!
Semmi elfogultság, vagy szubjektivitás, de ez a rész totál rendben volt, a legjobbak közé sorolnám!
Másrészt, örülök a fúzió végének.
Túl kézenfekvő és kiszámítható lett volna, ha Vegeto, elképesztő fölénnyel tesz pontot a végére.
mjay50
Ne akadj fent a szétváláson!
A Z t se vedd alapul ez ügyben.
Ne feledd, Kaio k, csupán saját tapasztalatuk alapján ismerték a potarat.
Halandókon sose tesztelték/alkalmazták.
Így viszont, elgondolkoztató, hogy esetleg már Z esetében is az idő limit játszhatott közre és tulajdonították, tévesen, a hatást, Buu mágiájának...
Az előzetesben Beerus nagyon elmélkedett valamin. Vajon miről?
Nem lehet, hogy végül ő ment el Zenohoz és mondott el neki mindent aki végül megjelent ott?
Szerintem a 67-ik részben vége lesz a Zamasu arcnak.
Zeno pedig megjelent, ami azt jelenti, hogy belőle tényleg csak egy van és egy másik dimenzióban él.
Kíváncsi leszek, hogy mit művel majd ott...
Az az érdekes,hogy Vegito most mintha Gogeta személyiségét kapta volna...
Vegito pont abban különbözött Gogeta-tól, hogy neki inkább Vegita dominálja a személyiségét, ellenben ez a sok bohóckodás inkább Gogeta-ra vall. akinek fele-fele arányban van jelen a személyiségében a két sayajin.
Nemtudom mit sír mindenki, hogy Trunksnak milyen ereje lett csak úgy, régebben mindenki rinyált h de szar h goku fog mindenkit lecsapni és ennyi. Na tessék nem ő tette meg, de még így se jó szinte senkinek. Szerintem egy jó rész volt, Gokunak és Vegitának logikusan azért volt ilyen kevés a fuzió limitje mert már egyszer fúzionáltak, és az SSJ+-at nemhiszem h alapul lehet venni h ha vki nem tudja azt akk nem érheti el a Blue féle formát mivel Vegita se tudja, a Genki Dama amit akaratlanul "csinált" Trunks látszódott is h nem volt olyan nagy és csak azért érhette el a megfelelő hatást mivel Goku ésVegita is átadta neki az energiáját ami pedig nem kicsi. Szerintem jó ötlet volt így lezárni a Black sagat
Meglestem az új részt...
Én Örülök, nagyon örülök, hogy a fúziót nem erőltették sokáig. Nem lett volna dicsőség egyiküknek sem ha így győznek... Trunks harca jó volt, tetszett nagyon. Bár ezt a half-God formot én sem értem. De örülök, hogy nem Goku és Vegita vitte a prímet. Vegito most nekem nagyon semleges volt, jó volt de valahogy felejthető. Erős valóban, bár én még mindig azt mondom, hogy Beerusnál nem erősebb, nem hogy Whis-nél...
Úgy tűnik köv résszel vége a Saga-nak.
Nekem rohadtul bejött ez a rész, utoljára talán 1999-ben éreztem így, amikor az Rtl klubbon Goku először változott át SSJ-be.
Hogy lett ennyi ereje Trunksnak? Azért vegyétek figyelembe, hogy Goku és Vegita is odaadta az erejét.
A Z-ben meg Gohannak is elég durva rage powerupjai voltak. Amikor a kb 18 ezres harci ereje a dühből megezerszereződött (Frieza 2, 3, és utolsó form...)
Trunks meg nekem mindig is az egyik kedvenc volt, megérdemelt ennyit.
Remélem Gohan elszégyelli magát, amikor hallja a sztorit, aztán elmegy edzeni ő is. Jó lenne látni őt is ekkorát alakítani.
Sztem Toriyama keveri a dance fúzióval, annak van időlimitje és megfeledkezett, hogy a potara fúzió örök idejű, ez egy hatalmas öngól.
Trunks már-már erősen túlzó powerup-ja túllép Gohan Buu sagás fejlődésén is.
Valaki igazán szólhatna Toriyama-nak h előbb nézze át a dbz-t, mert ez így tényleg kezd kínos lenni.
Logikai bukfencet az követ el aki néz de nem lát. Ott van a szem előtt Gohan példája,ahogy írjátok is amiért Trunks is tudja hozni ezt. Nekem róla mindig is az volt az érzésem,hogy jobban hasonlít Gokura személyiségileg,de harci tehetség terén is.
Mindig a szemem előtt van az a felirat az időgépén a két felkiáltójellel, ennek a világnak ő jelenti a reményt,mindenki bízott benne és ez az akarat testesült meg. Lehet kicsit túlmisztifikált és eddig tényleg nem volt ilyesmi,de minek legyenek mindig egyforma megoldások,erre senki nem számított.
jasek89 Trunks powerupja azért lép túl Gohanén mert ezt a plusz erőt nem csak magából merítette,ha láttad...
illetve ott van a párbeszéd a két kaioshin és Goku közt ami bizonyítja,hogy Akira nem kever semmi. Olyan nonszensz dolog mindig belekötni,amikor érthetően elmondják a miérteket.
Azt is jó volt látni,hogy Gowasu mennyivel bölcsebb és nagyobb tudás birtokosa mint a "mi" kaioshinjeink. Nekik fogalmuk sem volt erről a halandó fuziós limitről. De nekem tetszett,hogy nem maradnak részeken át együtt.
Amikor Goku egy napot kapott a Buu saga alatt halottként a földre látogatni,ott szintén az ssj3 miatt felhasznált embertelen energia miatt csökkent le az ideje,gyorsabban mint kellene. Vegito esetében is.
Viszont így kétlem,hogy valaha is behoznák még,ahogy erősödnek,egyre rövidebb ideig tartana. Hacsak nem lesz egy új mód a fúzióra
Na ez is egy jó kis rész volt!
Kivéve hogy tarthatott csak ennyi ideig az örökké tartó fúzió? Pláne Trunks a végén na az már már kicsit túlzás volt nem? Bár lehet tévedek és a remény bátorság na meg Gokuék ereje biztos sokat nyom a latba na de már akkor is! Mintha már sokkal erőseb lenne Vegetonál!
Bár tartott volna még a fúzió néztem volna hogy veri Vegettó laposra Zamasut. Na de mindegy ez Trunk ideje itt neki kell a végén a végső csapást bevinnie.
De amúgy lám ki jelenik meg az előzetesben? A kis barátunk és ha jól látom a jövőben.
Ugrás a fórumra: |