Egyik szemem sír,a másik nevet!Ezután a rész után már biztos vagyok,hogy olyas valakik írják a sztorit,akik nem ismerik a DB-világát!Mondjuk ez a rész elég mozgalmas volt,volt ebbe minden,KAMEHAMEHA,KAIOKEN,FUZIO,KÖZELHARC,meg ENERGIAGÖMBÖS KARDOZÓS jelenet,az átlagos 23 percből ha levonom az elejét és a vége főcímdalt,plusz a szokásos időhúzó jeleneteket akkor kb mindez szerintem 10-12 percbe volt zsúfolva!Néha a kevesebb több lenne,nincsenek kidolgozva a jelenetek!Küszködés volt végig ez a Black saga,néha kaptunk egy kis csetepatét,de mire belemelegedtek volna,vége is lett,aztán mutatták a mézes madzagot,hogy majd a következő részekben már ez meg ez fog történni,de csalódtam mindig!Én azt hittem,hogy most már minden sínen lesz,végre az átlagos 23 perces epiozódból végig karatéznak 18 percet,nem pedig az idióta menekülteket mutatják a föld alatt,de semmi...Ráadásul most meg azt látom,hogy a 67-ik rész előzetesében mindenki full heppi???Szóval akkor ennyi volt a főharc??Hát ez egy kalap sz@r volt!!!Bár most elismerem,hogy sokat javult az anime külleme,szépek voltak az effektek is,de ez csak parasztvakítás,most tényleg annak kel örüljek,hogy 66 rész után végre felismerhető Goku meg Vegeta karaktere???Az utolsó gondolatom még,hogy jobb lesz,ha el felejtjük a manga/animéböl megismert DB os dolgokat,szabályokat,infokat,meg ilyeneket,most ezek gondolnak egyet úgy is,és ki találják,hogy ez nem is úgy van igazából,hanem emígy,a potara fülbevaló nem tart örökké,Vegita is végig szenvedte az életét a gravitáció szobába,de minek? Trunks 3 rész alatt be érte őt,meg tudja az összes létező technikát....Áhhh....nem hiszem el,hogy csak engem dühít!!