Hát a piramis csak egy önvédelmet indíthatott be, de azt vígan a tengeristen hagyhatta hátra benne. Figyelmeztette hogy a tulaj veszélyben van. De most akkor már nincs meg a tenger isten vagy csak a piramisban az ereje?
Amúgy ha WX meg is halt volna a Ming testvérek akkor se hiszem hogy sok mindent csináltak volna. Inkább csak gyászolták volna. Mert a LCS emberei elmentek utánunk meg csak nem mennek.
De itt amúgy a lényeg hogy XW túlélte és nehogy már a LCS ne szerezne róla tudomást hogy többen is felismerik XW-t TS mellet. Szóval hogy ezután miért nem érdeklődnek utána hogy lehet mellette?
Más TD meg miért is adná oda az erejét önszántából? De szerintem ezt majd megoldják valahogy hogy TS-nak ne kelljen feláldoznia a kultivációját.
A gyűrű és a lélekcsont már érdekes kérdés. HA odaadja nem lesz 6. gyűrűje vagy mi? lesz egy kihagyás vagy mi?
Az édesanyja lélekcsontja meg nem vagyok benne biztos hogy tudna végtagot is visszanöveszteni. Azért túl sok lenne az szerintem. Azt is valahogy másképp oldják meg. Ming mindig azon vagyok hogy esetleg az egyik Ming testvér áldozata hozza vissza XW-t. Gondolom valamelyiknek pont bal kar lélekcsontot adna és azzal cserélnék ki XW-ét. És az önfeláldozás akárcsak XW esetében visszahozná a karját is.
Amúgy TH is feláldozta a jobb karját. A kalapácsot meg csak tuja használni a ballal is. Szóval miért veszítené el TS a kalapácsot ha nem is lenne bal karja?