Köszi mindent! Csak így tovább!
Boldog tortát!
[Születésnapi Topic]
2015-ben lettem az oldalatok állandó látogatója. Emlékszem izgultam a Fairy tail animén minden szombat/vasárnap, hogy mi fog történni..(akkor még kibírtam, hogy nem olvasom el a mangát)..
Elolvasva gondolataitokat hatalmas utat tett meg ez az oldal és csak gratulálni tudok mindenkinek!
Köszönjük szépen a minőségi munkátokat, sok kitartást kívánok nektek!
Boldog születésnapot Naruto-Kun!
15 - 16 éves voltam mikor megtudtam hogy a kedvenc rajzfilm sorozataim amúgy animék és van mangájuk is ekkor csatlakoztam 13 éve ide. Nekem ez akkor a mennyország volt naruto, fairy tail, bleach manga volt stb... és mindig rendszeresen és jó minőségben animék és mangák jelentek meg (most is a mennyország) köszönöm mindenkinek a kemény munkáját meg szépítettétek nekem ezt az időt :) mégegyszer köszönöm :)
Köszi szépen az elmúlt 17 évet! Tényleg elképesztő, biztos rengeteg minden más van a magánéletetekben is, amire tudnátok időt fordítani, mégis hétről hétre hozzátok az új részeket, fordításokat. INGYEN. Ami a mai világban nem is hiszem hogy sok más helyen létezik. Amikor elkezdtem nézni az animéket, kb 8-9 éve egy kukkot nem beszéltem angolul. Mostmár (remélhetőleg) perfekt vagyok (külföldön élek) de mégis mindig elolvasom és megnézem a fordításaitokat, met sokkal jobb. Így lehet csak igazán átélni a dolgokat, a saját nyelveden. Köszi tényleg ezt a rengeteg időt, energiát amit beleáldoztok! Kb ti vagytok az oka amiért Magyarországon néznek animét, vagy olvasnak mangát. Még 100x ennyit!
Próbáltam fogalmazni valami értelmeset.. de nem ment. Örülök, hogy még virul az oldal, és köszönet a sok jó release-ért, és az oldalba fektetett munkáért!
Egyedül a Web 2.0 hiányzik, ahol még szekszi volt kommentelni.
Sok éve nem voltam itt. Barátnőm igyekszem magyarul tanítani. Remélem, hogy sikerül majd végigpörgetnünk néhány mangát.
Megkésve, de én is boldog születésnapot kívánok az oldalnak!
Elnézegetve a kommenteket, én viszonylag friss tagja vagyok a közösségnek. Régebben, amikor még csak ismerkedtem az online animézéssel, Windows XP-vel ellátott atomerőmű és az indavideó volt az összfelszereltségem. Talán Shippuuden, az AOT és a Fairy Tail ismertette meg velem az oldal és a csapat nevét. A fene se tudja már, hogy újrafeltöltések voltak-e vagy sem, de azt tudom, hogy az indavideótól és a kétkézzel megszámolható pixelektől sokszor a szememet kapartam volna ki. Aztán amikor végre lett egy teljes mértékben saját számítógépem, eldöntöttem, hogy újra nézem az animéket jó minőségben. Így kötöttem ki itt. Habár elboldogulnék az angol nyelvel is, de több olyan anime is van, amihez ha nem láttam volna, hogy van az oldalon felirat, akkor nem álltam volna neki. Így ismerkedtem meg pl. az Akame ga Kill!-el, Ao no Exorcisttal, Hunter x Hunterrel és habár tudom, hogy nem NKWT-s fordítás, de mivel itt jutott el hozzám, ide sorolnám az FMA-t is. Személy szerint nekem ez volt az oldal, amin felfedeztem, hogy mennyivel is kényelmesebb, jobb élmény letölteni és úgy nézni az animéket. Az indavideó után számomra ez hatalmas löket volt ahhoz, hogy ennyire beleássam magam az anime és a magyar fansub kultúrába. Ezért is szomorít el, hogy a mai napig van aki indavideón és különböző linkgyűjtő szarokon nézik az animéket. Számomra ez az oldal olyan, mint amilyen a Naruto és a Bleach volt. Lehet, hogy fura hasonlat, de ahogy ezek a címek behúztak animék világába, úgy az NKWT is behúzott egy addig ismeretlen világba, kitágította az érdeklődési körömet.
Na de a felesleges szöveg után, kívánok még legalább ennyi évet az oldalnak, valamint kitartást és minden jót a csapatnak!
Ugrás a fórumra: |