Koszonom a kemeny munlatokat
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Bastian
Igen én is valahogy hasonlóképpen láttam a dolgokat és hasonló esélyeket hiszek . Amivel viszont szűkíteném,hogy a nagypapi halála előtti beszédéből ítélve nem hinném ,hogy egy sima tároló lenne amit csak ezért fejlesztettek ki. A vérvonal miszerint anyuka/apuka sámán sokkal kézenfekvőbb és ezzel a teórivával azonosulhat az is ,hogy egy rokona volt aki elzárta Sukunat és itt az is simán lehet ,hogy tényleg egyik szüleje átok míg a másik ember . Az átkoknak alapjáraton nagyobb fizikai ereje van mint egy embernek és ez magyarázatot adna rá miért erős már az elejétől fogva.
Csak egy kérdés az elmélkedéshez kapcsolódóan:
Ha Yuuji szülei, akár csak az egyik Jujutsu sámán lett volna, akkor nem örökölt volna képességet tőlük? Mert ha lenne veleszületett átokereje, amiről nem tud mert senki nem szolt neki, akkor is észre vette volna a többi sámán, pl Gojou vagy Megumi mikor először találkoztak vele, nem?
Jogos felvetés.
Én kitartok az agymosás mellett, ha örökölt valamit, és akkor Gojou is sumákolt róla, vagy elzárták a gyermeket a jujutsu világtól, ezért csak jóval később jött elő a képessége, amikor már tényleg rendesen belekerült a világba.
Könnyen megeshet ,hogy el lett zárva az ereje egy teknikával ami csak egy külső tényező hatására törne meg. Ha kicsit matekozunk, Gojou a wiki szerint 28 éves míg Itadori 15 , tehát 13 éves volt Gojou amikor Itadori született, elnézve a jelenlegi erejét már könnyen lehet ,hogy akkor is sámán volt de kizártnak tartom ,hogy 13 évesként bármit is csinált volna ,viszont miért ne láthatta? Itadori szülei 35-45 korosztályba lehetnek és akár még Gojou lehetett valamelyik tanítványa . Nyílván ez már nagy spekuláció és lehet ,hogy egyszerűen semmi ilyesmiről nincs szó,de azt kötve hiszem ,hogy egyszerű lenne a megoldás.
A sok agyalás után a végén Yuuji átlagos ember lesz. Böszme erős, de átlagos.
Bastian
Őszintén, nem is bánnám!
Végre nem az lenne, hogy mert Ő a kiválasztott, Ő az akiről a prófécia szól, Ő az, akiben elzarták/lepecsételtek ezt meg azt stb-stb...
Lehet, hogy snasz lenne, de nekem az felelne meg legjobban, ha meghagynák "egyszerű" embernek
Egyet kell értsek ezzel csak sajnos ez egy anime amibe bármennyire is egyszerű lenne klisémentes történetet alkotni még sem teszik meg mert ez kell a népnek. A kis ferdeszemú kisfiúk is jobban örülnek amikor kiderülnek ezek a háttértörténetek és ad egy nyomatékosítást ,hogy a főszereplőből lesz valaki a végére. Naruto se lenne naruto ha nem lett volna az apja a hokage, Ichigo sem lenne Ichigo ha az apja nem lett volna kapitány és sajnos mindenhol ellövik ezt a családfa dolgot ha a főszereplő sokra viszi .
Bastian írta:
A sok agyalás után a végén Yuuji átlagos ember lesz. Böszme erős, de átlagos.
Igen , egyre valószínűbb ,hogy itt családon belül lesz valami rokonság amitől ilyen . A mai rész legalábbis nagyon ezt sugalta nekem.
Zsinórban, nem egy nap alatt. Lehetne 44 is, de ha mindig megszakítod valami mással, hogy újra koncentrálj, akkor máris nem lenne akkora szám.
Ugrás a fórumra: |