Amúgy, még ha meg is lenne Ichi shinigami ereje a Bankaiját nem tudja használni, mert az összetört. Amúgy az is kicsit furcsa, hogy Bach széttörte a jövőben, és amiatt most is össze van törve.
Bleach manga
Keep calm,itt most az lesz a kövi fejezetben hogy,megjelenik Aizen,s megkérdi,hova hova Jbach? a szokásos lenéző mosolyával
igazából tényleg gondolkodtam én is,de 5 fejezet alatt nem igen lehet jól befejezni,de még egyáltalán befejezni se,max ha jön Aizen azt levágja egyből,amit nem látok elég valósnak..
Szerintem eljött az ideje, hogy végre lecsapják Hasitasit, akinek arckifejezése igencsak tetszett, mikor Uryuu azt mondta neki, hogy "barátok". Mivel ő képes volt megölni a saját barátját olyasvalakiért, aki le se sz*rja. EZ az igazság. Az apuciknak muszáj lesz megjelenniük. Ezek után én már komolyan csak azt tudom elképzelni, hogy Ryuuken segít leteríteni Hasitasit, Isshin összeszedi Ichigot, meg amire szükség lenne az Orihime gyógyító ereje, de perpillanat nem tudni, ő milyen állapotban van. Gyakorlatilag csak a földhöz lett vágva, az meg annyira nem nagy cucc, szerintem felkel magától is. Rukiát még el tudom képzelni, hogy valamit csinálni fog, de Renjit? Azontúl nem rá kellene koncentrálni, van itt annál nagyobb gond is.
A shipping war meg a lehető legértelmetlenebb dolog jelen pillanatban. VOLT értelme addig, amíg nem jött a bejelentés, hogy mindjárt itt a vég. Totál feleslegesen nem rakott volna bele Kubo a mangájába utalásokat, ha legalább a szíve legmélyén nem akart volna valami romantikusabb endinget, amit most nem lesz ideje kivitelezni. Akit meg egyáltalán nem érdekelt ez a téma, annak jó, nem fog csalódni, hogy nem lesz benne. Mondjuk a legeslegvégén pár képkocka alatt is le lehetne rendezni ezt. Vagyis, ha én lennék az író, megoldanám. XD
Igazából 5 fejezet alatt is lehet happy endinget csinálni. Lehet, hogy Bach látja a jövőt, de van valaki, aki a múltat tudja befolyásolni. Tsukishima az. A képességével beprogramozza magát, hogy ő Bachal van és mikor a közelébe kerül ismét megvágja magát, így újra önmaga lesz, amire Bach csak későn tud reagálni, mert korábban nem volt olyan jövő, amiben egy mellette álló elárulja és Tsuukishima őt is megvágja átformálva az emlékeit. És voálá Bach hatástalanítva.
Van benne logika,de a lélek király erejével garázdálkodó ősquicyt eltud kapni egy egyszerű fullbringer? XD Mikor Ichigot Bankaiostul szétgyalázta? Ha trollkodás,akkor max Aizent tudom elképzelni,de akkor meg vele mit csinálnának? Szerintem most Ichi apja ad neki egy turbót,Ichigo levágja 2 csapásból Juhát,és marad 1-2 fejezet lezárásra aztán ennyi.
Ez nagyon jó fejezet volt.
Renji megszívta, Haschwalthra meg most inkább nem mondok semmit. A Fullbringerek behozatalára meg azt tudom mondani, hogy nagyon megérte rá várni. Végre egy olyan húzás, ami szerintem logikus és nem fogom a fejem miatta.
Továbbra sem tudom, hogy mire lesz elég még 4 fejezet. Isshinékről még semmit sem tudunk, de főleg Bach legyőzésére leszek kiváncsi.
Azta... ennyit szidni egy fejezetet... szerintem Tumblr-re biztos valami 70 IQ körüli alakok járkálnak, mert hogy 99%-ban csak a nyavalygást olvasni egyszerűen hihetetlen. Most mire vártak mégis??? A Fullbringerek be lettek mutatva az elején és most csináltak is valamit, ami tök epicnek számít.
Viszont attól, hogy Ichigo visszakapta az erejét, még mindenki a padlón van lelkileg. Szükség lesz némi támogatásra. Azontúl azt hiszem, hogy este lett. Bach elment aludni. Nem a kövi fejezetben lesz levágva az 100%. Kellene némi előkészülődés, jól mondta Rukia, hogy nem lehet fejjel menni a falnak, az nem biztos, hogy segít.
Hol van Chad? Ha már Hasitasi nagyban beszélt a barátságról, mint valami roppant értékes dologról így a "halálos ágyán"( nem mondom, kellett neki egy kis karakterfejlődés, de látszik, hogy az 5 fejezet miatt vannak erőltetett dolgok... ) , akkor meg kéne jelenjen Chad is, hiszen csak ő hiányzik a "nakamák" közül. Isshinéknek még mindig csak annyi funkciót tudok elképzelni, hogy elbeszélgetnek a csapat fejével. Szörnyű ilyen szomorúnak látni őket.
Engem az is érdekel mi lett végül Yoruichivel, az öccsével, meg Uraharával. Gyakorlatilag haldokoltak. Nell és Grimmjow tuti jól van de 1 képkockát megérdemelnének még.
AIZEN!!!! KELJ FEL A SZÉKBŐL!!! XD Komolyan.
Tumblr-n nagyon utálják a Fullbringereket. Szerintem viszont ez valóban király lépés volt Kubo részéről. Az egyetlen dolog, ami nem tetszett, hogy Ginjou védjegye a ronda, vastag alsó ajka. És lemaradt a képről! Hát nagy cucc lett volna oda húzni még egy görbe vonalat, valóban. XD
Az a bajuk az emberkéknek, hogy érzelmileg nem volt rendben a fejezet. Hát szerintem meg de. Kicsit fel kell őket pofozni, abban viszont egyetértek. Attól, hogy ez most nem történt meg, még megtörténhet.
Ugrás a fórumra: |