Fényévekkel jobb eddig ez az évad, mint az első és második. Végre nem kell Eren nyávogásait hallgatni és olyan karakterek kerülnek főszerepbe akik százszor kedvelhetőbbek.
Kenny pedig ... alig szerepelt, de már kedvenc.
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
A 2. évadot én azért nem bántanám Még ha nem is igen haladt vele a sztori, olyan darálás ment minden szempontból, hogy nehéz rosszat mondani rá, az animációt ott 101%-on pörgették, és volt elég sok hatásvadász jelenet és azt kell mondani, hogy ott működött is, az utolsó rész pedig vitt mindent azzal az Eren-Mikasa-Titán jelenettel.
A 3. évad pedig abszolút történet centrikus, aki nem olvassa a mangát és szereti nagyon az SNK világát és annak felépítését, biztosan tetszik neki eddig az évad hiszen elég sok újdonságot megtudhattunk, és azért animáció itt is van és még milyen lesz...
Nyilván zuhant a népszerűsége, pont valamelyik nap láttam egy listát ahol az 5. helyen volt, ha jól emlékszem a 2. évad első vagy második. Biztosan sokan azthitték, hogy ugyanazzal az animációval és vérengzéssel folytatják ahol abbahagyták...Hát nem, de majd csak most indul a móka
Egyébként elég szépen haladunk a történettel, úgyhogy valószínűleg utolfogjuk érni a mangát a 4. évadra, tehát ergo az anime 2-3 év múlva fog minimum folytatódni, hogy legyen kellő anyag.
Ugye most tartunk a 67. manga fejezetnél kb és 109 van jelenleg és az évadból még van 17 rész. Simán utolérhetik a készítők, ha úgy gondolják.
Tulajdonképp ha most indulna az évad akkor simán felvenné az előző 2 szintjét. minden esetre remélhetőleg tartani fogjuk ezt.
Rod Reiss elég esetlennek tűnik így. értem hogy forró körülötte a levegő meg minden de így a tarkója konkrétan védtelen. Ha a közelébe mennek annyi volt.
Komolyan Eren picsogása már egyértelműen szánalmas volt. most úgy tűnik mintha az írók kihúznák ebből - jobb is lenne. Historia karaktere sokkal többet fejlődött, sokkal szimpibb. Eren meg kb visszafejlődött. Bár nem mondják el hogy miért nem sikerült a gyakorlásoknál rendesen átváltoznia... most meg egyből.
Először én se értettem hogy most hirtelen már az armored is megy neki, de az átvezető megadta a választ az üvegcsével együtt, így nincs gáz.
Rod Reiss tarkójának a közelébe ahogy láttam ember nem tud menni mivel a forró gőz azonnal megégeti.
Eren picsogása nem volt kellemes, de egyrészt érthető dolog. Először beetették, hogy az apja gonosz volt vagyis nem is átverés mert ő maga látta, utána meg pluszban kiderült, hogy ő ette meg a saját apját. Bónuszban ugye korábban megint elrabolták szóval ezután nem tudom miért kéne, hogy jókedve legyen
Amugy sok mangás panaszkodik, hogy az anime elég furán követi a mangát.
Pl. Nagyon megkeverik a jeleneteket, sok jelenet kimarad igy a dramaturgia nem jön át. Historia is túl hamar belement, hogy királynő lesz elvileg a mangában se igy történt. Szóval sokan nem értik mit akarnak elérni az anime készítők.
Szerintem semmi extra, egyfajta (esetleg) GoT vagy DBS effektus. Hol marad az újdonság és a meglepetés ereje, ha minden mozgóképes alkotás, 1 az 1 ben követné az alapművet (DBS fordítva persze)
Bár hozzáteszem, FMA esetében minimális az eltérő pontok száma, vagy egyes jelenetek kivitelezése, de így is elképesztően szórakoztató olvasmány, annak ellenére is, h majd 5x láttam a sorozatot.
Tehát ezek fényében nem zavartatom magam...
Bocsánat az OFF olásért!
Ugrás a fórumra: |